Jump to content

puiuraul

Inactive
  • Posts

    190
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by puiuraul

  1. Am gasit eu un site de pe care poti trimite SMS free dar nu prea cred ca e bine sa il dau aici (mai ales ca pagina asta apare pe google.ro daca dai search la Free SMS) ca o sa se intample cum s-a intamplat cu toate site-urile de SMS Free ce acceptau si Romania: o sa ne blocheze.

    Cine vrea sa adresa sa trimita mail pe infinity_guy@yahoo.com (cu rugamintea sa nu dati site-ul pe forumuri ca iara o sa pice site-ul)

    E ceva gen hi5 numa ca poti sa trimiti sms si la useri si la ce numar vrei. Sms-urile le primesti luna de luna (nu se pierd ca la alte site-uri), cand trimiti apare numarul tau si nici un mesaj de la ei daca folosesti aproape toate caracterele. Eu deja am toata trupa bagata (27 sms-uri/luna).

    Am testat pe Connex Orange si Cosmo si vine instant.

  2. era frumos tin minte ca erau jocuri mecanice la mine la colt si toata ziua stateam pe acolo, nu ne comparam nimic si strangeam bani de fise sa ne jucam.

    nici nu-mi vine sa cred ce vremuri fara griji erau pe atunci ahhhh

  3. Nu stiu daca ati observat voi o chestie:

    Baietii de la Cosmote, s-au prins ca Connex va renunta la verde si va fi rosu Vodafone (nu era mare filozofie) si ca brand-ul Connex se va pierde (brand foarte puternic in ro cu o imagine foarte buna). Si acum Cosmote mulge vaca cat poate si o sa ii iasa.

    Toti suntem obisnuiti cu verdele connex...... daca vezi un afis verde pe strada, o reclama mare sau o firma, un fluturas: sti ca e connex, nici nu trebuie sa citesti.

    ei incearca sa acapareze cat de mult se poate din imaginea asta.

    Ramane de vazut daca o sa poata sa se bata cot la cot cu vodafone si Orange............. rmane de vazut.

    PS: veniti pe pe thread-ul asta sa vedem ce se mai raspandeste pe net de sarbatori.

  4. I Hate:

    ipocrizia, snobismul, ignoranta, emisiunile de stiri din romania avand in vedere ca faptele sunt diferite de la o televiziune la alta, manipularea (mai ales cand e vorba de persoane publice care incearca sa manipuleze populatia subestimandu-le inteligenta> vezi Isarescu cu depozitele in lei, il respect pe Isarescu dar asta e exemplul care mi-a venit acum in minte), mania persecutiei, oamenii care se cred superiori din diferite motive (they are not), oamenii care se simt inferiori din orice motiv, rasismul, pe aia care fac ceva doar ca sa poata sa se laude cu asta, excesul de zel (inclusiv in cazul noilor moderatori de pe forumuri/Huburi/servere de jocuri etc. sfatul meu: stati flexati fratilor > chill out), oamenii care se bat cu pumnul in piept pe subiecte pe care nu le stapanesc si pe mine ca inca nu sunt pe treaba mea.

    probabil ca sunt mai multe, daca ar fi fost vorba de things u love as fi umplut o pagina (vad ca si asa, m-am plictisit scriind). wink.gif

  5. Vad ca majoritatea sunteti multumiti de netul de la rds! BangHead.gif

    De ce? Ca nu pica des si nu aveti lag la CS? smile.gif Sau ca nu ati avut alta conexiune la internet? Platesc 19$ fara tva si merge in felul urmator:

    15-30 aproape garantat (KB/s nu kbps)

    30-50 50% sanse

    50-90 20% sanse

    Trec din nou la reteaua de bloc unde plateam mai putin si trageam cu 8 MB/s de unde am plecat ca pica des (da am inteles ca s-au mai indreptat lucrurile).

    RESPECT

    aud tot mai multa lume care renunta la RDS si majoritatea se plang mai mult de lipsa de respect fata de clientii.

    Unii trec la UPC altii se intorc la fel ca tine la retelele de bloc, altii la Astral. La noi au aparut tot felul de firme mai mici care cumpara Tzeava in principal de la Astral si apoi vand mai departe la utilizatori in niste conditii foarte avanajoase (si aia macar te respecta si reactioneaza cand ai o problema, spre deosebire de rds).

    Daca nu se vor schimba lucrurile in unele orase (daca nu vor fi mai atent supravegheati directorii zonali / activitatea din provincie) eu prevad ca RDS va pierde utilizatorii care stiu cu ce se mananca Internetul si vor ramane toar cu aia care au auzit si ei de internet si nah.... sa aiba si ei, care isi verifica mailul si atata.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...