Jump to content

boul

Inactive
  • Posts

    174
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by boul

  1. daca vrei CoD , intre orele 24:00 si 12:00 .... concluzie ? RDS ARAD  :banghead:

    :naughty:

    la mine xact acum, orele 2.20 (shi ceva) s-a aratat un pingos de 90-150-280-300+ (dinala ce oscileaza ca blonda care nush de ce are sifilis :D ) shi de lagg ce sa zik :(, there's no way of stoppin' it ! :dontknow:

  2. Slim eu am cerut scuze anticipat, la starea in care eram (oboseala + nervi shi plus ca nu sunt un utilizator prea "avansat" in ale net-ului) cred ca potzi shi tu sa ma intzelegi... shi pe violin de ce sa-l sun ? sa fiu inka un user amarat pe capul lui ? in plus shtii shi tu ce bagat in seama este un user cu ab de 9$... eu vreeam sa shtiu ce parere au aradenii de chestia asta, le merje la fel de "bine" ca shi mie ? sau intradevar am EU o problema cu net-ul...

    Respekt, :blink:

    P.S. Slim eshti cumva aradean ?

  3. Dragi concitadini... ash vrea sa shtiu dak shi la voi se intampla urmatorul fenomen: de cateva zile incoace merge netul cam cu 200 kb/s, deci o viteza relativ "mirifika" :lol: in timpul zilei, in schimb exista un ping devastator shi un laag pe masura :( ... am intzeles de la oamenii care au venit sa cableze zona in care lokuiesk eu ca se separa cablul TV(rcs) de retzeaua de net shi telefonie RDS...

    Eu jok Call of Duty pe Linkmania shi am un ping dimineatza sub 50... in jurul orei 13.00 o ia razna shi seara ma trezesk cu pingoace de 250-300 cateodata shi laag imens !!! probabil ca shi alte jokuri sunt afectate de aceeashi problema... va rog sa va spunetzi parerea, makar in semn de solidaritate :pray: shi sa speram ca lukrurile merg inspre bine :right:

    :blink:

    P.S. scuze anticipate moderatorilor de forum dak nu am mai dat search sa vad dak nu exista un topik cu tema asta... dar nu mai am rabdare shi ma seaka la kulme situatzia netului oferit de RDS Arad :(

  4. multe filme super - bune vad aici... dar nu am vazut la nimeni BRAVEHEART sau LEGENDELE TOAMNEI(adevarat ca m-am uitat in fuga :D)... ca serial Band of Brotherz e "da' BEST" - nu are adversar... m-a uimit... :wacko:

    Shi sa nu uitam capodopera Nashul!!!

    E clar ca sunt mii de filme bune, sute de filme f bune, dar sunt shi cele deschizatoare de drumuri... SF in special... cand a aparut StarWars sau Superman sau Terminator, Seria Alien shi Predatorul... au lasat pe toata lumea cu gura caskata :o shi cu balele pana la genunchi :dance:

    Shi mai vin shi filmele alea de nu shtii sa le incadrezi... Snatch, Pulp Fiction... shi multe altele...

    Sanatate, :blink:

    P.S. merita respectate pentru efortul echipelor de filmare shi al celor ce au carat bagajele shi au pus umarul la construirea platourilor de filmare shi filmele TITANIC shi PEARL HARBOUR...

  5. Bine zis kellu ! :right:

    Generale good 2 c u back my friend ! ca de obicei cu o atitudine matura B)

    In rest rushine criticilor aduse organizatorilor ! rushine pt modul in care au fost adresate, puteau fi adresate pe o cale amiabila, printr-o convorbire pe Y!M.

    De ce intotdeauna cand se gasesk oameni sa organizeze ceva (shi unde au fost invitatzi mai toata lumea) se gasesk shi agitatorii care dau palme la kkt pana devine dyarya ! Shi dupa aia se prefak :whistle: ca nush nimik de unele faze...

    :blink:

  6. voi chiar vretzi sa ne sapatzi groapa ? (sapashule :P)

    mai nou aradul nu are ping bun pe nici un server :crybaby:

    cred ca asta ne este soarta ! incercam shi noi sa nu pierdem contactul cu cod (jukam pe la 2-3 noaptea pt pinguri ce oscileaza intre 40-70 :blink: )

    in rest, eu trag dar ramane in seama gloantzelor sa ishi atinga tzinta :dontknow:

    :idea: propun ca noi, cei aradeni, sa primim cate 2 grenade in + fatza de ceilaltzi, sa compenseze pt ping shi laag... totzi cei in favoare manutza sus :wav:

    :blink:

  7. Bun lume... vad ca va place fotbalul :D ca shi mie dealtfel... dar hai sa va mai arat eu un aspect care se pare ca l-atzi uitat, majoritatea...

    La fun/clan warze, se joaka SD sau CTF, 4 runde-2 hartzi (atzi shtiut ? :lol:) shi la sfarshit nu conteaza dak o echipa a cashtigat doar o runda (sa zicem cu 10-0 sau 9-1) shi cealalta a cashtigat 3 runde cu 6-4 (sau 2 cu 6-4 shi una egal 5-5) --> cashtiga echipa cu cel mai mare "golaveraj" nu ? Sau fie CTF, o echipa cashtiga prima runda 3-0 shi pierde urmatoarele 2 cu 1-0... ultima e egal sa zicem... cine cashtiga ? nu 3-2 la runde ? Astfel la exemplele mele, echipa "pierzatoare a cashtigat 3 runde (respectiv 2 shi 1 egal) shi echipa "cashtigatoare" cu doar o runda luata are mai multe puncte ! Deci, dak va luatz dupa ce spun eu :D atunci nu mai luatzi in considerare meciurile directe, numai la egalitate de puncte !

    Cred ca atzi face bine sa tzinetzi cont shi de chestia asta... dak asha este... poate ma inshel :D :D :D :read:

    Respekt organizatorilor ! :right:

  8. imi place de bobo shi de yetTy... ei se intrec care pe care la chestii ce tzin de shkoli... las mah ca vedetz voi cand vine bacalaureatul... acol sa va etalatzi cunoshtiintzele de limba shi literatura romana... (creca la bak era nuvela asta da nu-s sigur :D )

    eh, lucky taty, eu vad ca mai mult de 2/3 din cei care au votat aici te considera un nesuferit shi mai putzin de 1/5 te considera prieten... deci du-te shi :banghead: ...

    nu ma-ntzelege greshit, dar ai facut cateva chestii care nu se fac, culmea cand ai avut acum cateva zile clanwarz era sa dai gaura la clanul 27 panzers... actualul tau clan... probabil din cauza lipsei de comunicare... cine shtie :whistle:

    :blink:

  9. Ya that's right ... i'm the DEVIL !!!! RUN YA all ... si sa nu va prind in fata blocului ca trag dupa voi :)) :))

    in sfarshit ceva ce m-a facut sa :lol:

    cool lucky... shi cu ce tragi dupa noi ? cu un jet de "piBIIPBIIPpi" :D... poate ne cookai shi ceva pe partea din spate, ca atunci e de bai...

    glumeam... poate chiar omu are vreo arma pe akas shi nu e bine sa trecem pe la el ca ne omoara ! asha e lucky ? pushtan militarosz ce eshti ! :dance: :clap: :hello: :right:

  10. Meci amanat, ash putea zice fara alte comentarii, dar adevarul e ca au fost destule betze in roate...

    1. s-a ashteptat vreo 20-30 min pt ca echipele sa fie in efectiv complet (5 oameni de echipa)... asta au avut grija cei de la 101'st, cum se poate ca un clan cat de cat activ sa nu aibe 5 oameni prezentzi la unul dintre putzinele lor meciuri ?

    2. lipsa totala de comunicare intre membrii echipelor - parerea mea ca un klanwar, sau funwar cum vretzi sa ii zicetzi, nu se poate sustzine fara comunicare... exista atatea programe... picophone, skype, TEAM SPEAK... Y!M chiar... asta ar rezolva shi problema ce o arat eu aici la pct. 3 !

    3. deconectarea in timpul jokului a unuia sau mai multzi membrii dintr-o echipa ! dac era cu comunikare shtiam... vine inapoi ? nu vine ? 1 membru din 5 conteaza mult... hai mai zik daka era 7 vs 7 !

    4. aparitzia lui LUCKY 13 (oaia neagra peste tot unde merge) - la un mom. dat apare Lucky 13 shi se pune cu nerushinare la Panzers in echipa (e membru de clan) i s-a spus ca e meci shi ca e in plus, dar el a ramas in continuare shi a facut fragi... pana la urma a fost kick-uit chiar de colegi... ce Team-Work e asta mah ?

    5. Server disconected :( - serverul a cazut cand a inceput runda a 18-a a meciului (sper ca imi aduk aminte corect) cand scorul era 27 panzers - 101 airbourne 9-8

    Sper ca shi alte clanuri sa traga concluzii din aceasta confruntare, pe care, impreuna cu Jedi Jawa, am avut "onoarea" s-o arbitrez !

    Succes 101 airbourne shi 27 panzers in continuare, shi sper ca alta data sa fie mai bine !

    !JEDI!Chewbacca, :blink:

  11. dap... ca atzi fost mai buni o arata scorul... :ph34r: nu am zis ca nu atzi fost mai buni... dar io am aratat de ce ... shi asta nu e tot... dar lasa... poate alta data...

    respect, :blink:

  12. Dap...unul dintre cele mai frumoase meciuri de S&D de pe Linkmania!!!!! :clap:

    FELICITARI AMBELOR ECHIPE!!! :clap: :clap: :right:

    p.s. toti (-1 ...daca spuneti voi... :P ) jucatorii ambelor echipe au avut ping foarte bun :hello:

    Diferentza dintre acest meci shi cele ce vor urma intre clanurile noastre va arata cu sigurantza de ce JEDI au pierdut, la limita, partida de ieri seara... ash intra in detalii tehnice dar atunci v-atzi face cruci cei de la morometzi, in sensul ca JEDI au avut destule betze in roate...

    1 la mana, meciul se putea juka la fel de bine pe UO 2, unde catziva din echipa morometzii aveau ping de peste 100 (asha pe UO 1, eu shi obi am avut 250-350 shi voi pana in 50)

    2 la mana :D, de ce nu se poate juka de la ora 24:00 cand retzeaua e mult mai practicabila... shi nu se mai pun asha probleme de ping shi laag... in fine, meciul a trecut shi voi atzi fost "invingatori", "felicitari" !

    De-abia ashtept urmatorul meci, la fel cum l-am ashteptat shi pe asta, dar am ramas cu un gust amar ca iar a trebuit sa jok cu ping cat casa :(

    Bafta in continuare, :blink:

  13. Intr-adevar daka atzi facut treaba asta... cei de la 101 sunt chiar de :whistle: (nu zic cuvantul, imajinea e mai buna aici) chiar eu mi-am facut timp sa ajung la meci... shi voi... nah nu mai am ce sa zik... shtiu ca 101 e clanul lui Sgt Cata(dak mai este asha) shi nu m-ash mira din partea lui sa faca faze dinastea :clap:

    Orikum, sper sa uitatzi repede faza asta shi sa reluatzi antrenamentele pt clanwarz ! ca va facetz de rushine doar cu faze de-astea !

    Hai pa ! :violent:

  14. badboy-ule... cu ce nick intri pe cod ? asta 1 la mana... in 2 la mana... se poate intampla ca o lovitura norokoasa sa iasa in kazuri cum ai descris tu... sincer m-am enervat shi io de cateva ori... xact ca shi tine.. dar niciodat nu am tras un inkarkator in cineva fara sa moara ! aia cu rifla se poate... tragi dupa el shi din cauza pingului mare sau a laagului sa nu ajunga glontzul sau sa nu aibe traiectoria dorita !

    xact cum a spus luc, din consola dai /record democheater :lol: shi il dai la admini...

    :blink:

  15. Un jukator poate fi antipatik in primul rand cand vorbeshte a proasta shi face lukruri care sunt contrare cursului jokului: statul in ushi sau geamuri(degeaba), team kill(cand e pe bune, nu la vrajeala), kickuri date a proasta, voturi date pt schimbarea hartzii sau a felului de jok total ne-la-lokul-lor(lool ce cuvant am scos din mine :lol: )... ce sa mai vorbesk dak se joaca rifle only shi se gaseshte cate unul sa ia automate... shi dupa ce-l rogi frumos ! el tot :gun: ... shtiu ca nu e nici o regula dar... tzine de bunul simtz al fiecaruia ! --> unii nu au bun simtz !

    dupa aceste criterii, sunt destui jukatori care mi se par agasantzi de-a dreptul shi ii mai injur (aici acas... nu in jok ;) sau pe forum :naughty: )

    Dar mai sunt shi acei jukatori cu care am placerea de a juka cod... shi aceshtia sunt majoritari pe serverele de linkmania... mai putzin cel de CTF (aia numai hartzi cu tankuri vor... shi joaka jumate de ora shi tot 0-0 :pray: shi cand se gata harta dau vote o harta mai de doamne ajuta shi ei nimik... F2 :dooh: )... un jukator plakut este acela care mai arunka cate o gluma... sau o "pastila" sa ii zik asha :)... sau echilibreaza jokul... intra la echipa cu mai putzini shi nu la aia cu mai multzi shi cu arme mai bune...

    Shi ar mai fi multe de spus, dar in linii mari... cam asta este...

    hai norok :beer:

    P.S. apropos... sunt o groaza de topikuri deja pe sectziunea cod... linkmania... io zic sa nu mai creeatzi a proasta... nu ma refer la topikul asta in special !

  16. MIHI... ma bucur sa te vad in mare forma... din nou la impartzeala de gloantze pe cod.... insa eu ash vrea sa te vad shi pe UO... mai ales pe serverul UO 2 unde am shi io ping calumea ;) ... apropo... imi pare rau ca nu ai fo cu noi in seara aia la retzea la Oradea... sa te fi vazut ce potzi :P... sunt sigur ca tzi-au povestit ceilaltzi Arhangheli ce au patzit :whistle:

    Respekt :blink:

  17. Uite... BOU zice asta :lol:

    deci... dak tot atzi spus ca atzi luat bataie... io nu mai shtiu cam cu cat ca aveam ceva alcoale la bord... :D ... de la intrunirea de JEDI de la Arad... please refresh my memory ... cat a fost scorul ?

    Aaa... shi din cate imi aduc aminte RaulBoy tu joci grenade only :lol: , Myth pe de alta parte shi-a incercat norokul shi cu rifla... deci RESPEKT Myth !

    Orikum shi tzie Raul... spor la treaba ca mai ai frate pana sa te afirmi ;) Boy :P

    Respekt all

    :blink:

  18. Doamne ce guri sparte au unii :dooh:

    Dak nu avetzi ce face... get a life !!! :pray:

    Dar nu strikatzi forumul cand nu avetzi ce spune... plin de offtopikuri... care mai de care mai " :right: " Sunt multzi useri care se baga in seama pe forum la toate categoriile... dau raspunsuri de parka le-ar shtii pe toate... datzi-mi voie sa va spun ca acei care le shtiu pe "toate" nu exista ! sunt unii care shtiu totushi ce vorbesk shi suntetzi voi !!! offtopikarii !!!

    Apropo, scuzatzi-mi offtopicul :whistle:

    Alta data nu mai fac :naughty:

    P.S. cred ca nu era acesta lokul cel mai potrivit, dar am un somn in mine ca nu mai vad pe pajini... asha ca fitz cumintzi ca va ia mama dreq :violent:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...