Jump to content

cristi_nu_e_rocker

Inactive
  • Posts

    53
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cristi_nu_e_rocker

  1. E de foarte bine. Chiar daca numele ATI nu va mai exista (noua companie se va numi doar AMD), tehnologia ati va vi incorporate in produsele AMD, toti inginerii ATI vor lucra in continuare la AMD. Deci nu se pierde nimic, dimpotriva, tehnologiile celor 2 companii combinate vor schimba lumea IT. Se vorbea deja de vreo 6 luni ca functiile placilor grafice vor fi in viitor integrate in procesorul sistemului. Prin aceasta miscare AMD a confirmat tendinta asta, chiar daca aceasta schimbare nu se va intampla imediat (vor mai exista placi grafice inca cativa ani de acum in colo). Revolutia (evolutia) deja a inceput.

    PS cei ingrijorati ca va inceta colaborarea cu NVIDIA, Stati linistiti, relatia AMD cu NVIDIA este mai buna ca oricand, iar aceasta achizitie este o veste foarte buna pentru NVIDIA care a scapat de concurenta directa, Nvidia va produce in continuare chipseturi pt procesoare AMD, placile video cu chipset NVIDIA vor merge in continuare foarte bine in sistemele cu procesoare AMD.

  2. BRK unde in Militari stai? Ai fost pe modem si au venit sa-l ia? Ai facut ceva (sunat la ei, mers la casierie) sau au venit singuri? Multumesc anticipat pt raspuns.

  3. Vreau sa ridic o problema. Sa luam de exemplu o familie (mama, tatal si copilul) care detine un calculator pe care au in share muzica filme si intra pe hub. Vede politia ip-ul, gaseste adresa, obtine mandat si vine la usa. Sa zicem ca doar copilul folosea dc-ul, politia pe cine "aresteaza" ? Cum demonstreaza ei, legal, cine a incalcat legea? Nu se pot demonstra din punct de vedere legal 2 probleme : 1) Cine este proprietarul calculatorului (pur si simplu nu se poate, chiar daca apartamentul este pe numele unuia dintre ci care locuiesc acolo asta nu inseamna ca si calculatorul este proprietatea lui. 2) Cine a folosit dc-ul pt a descarca si share-ui muzica si filme pirat. Atata timp cat nu pot sa demonstreze cu probe situatiile astea nu au nici obaza legala pt a lua masuri de orice fel (amenda, confiscare calculator, urmarire penala).

  4. Din pacate nu le poti conecta folosind cablu USB obisnuit. Exista cabluri USB speciale pentru conectat calculatoare (au un controler montat pe cablu, si drivere) dar se gasesc greu si sunt suficient de scumpe incat sa nu se merite investitia. Si nici nu ai transfer la fel de mare ca prin placa de retea chiar daca USB 2.0 are o rata mare.

  5. Bravo. Un topic pentru toti distrusii de pe forum care nu au avut o prietena in viata lor. E singurul mod in care o sa afle si ei cate ceva. Sunt sigur ca o sa le placa.

  6. Datele de lansare pentru Windows Vista:

    # Beta 1: 7/27/05 (limited public beta August 3rd)

    # Beta 2: 11/16/05

    # RC0: 3/17/06

    # RTM: 6/28/06 (versiunea finala)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...