Jump to content

alienator

Inactive
  • Posts

    74
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alienator

  1. pt cei care nu stiu cum sta treaba in alte tari in europa in domeniul IPS,dati un search pe google(k mie lene sa mai caut si sa pun un link aici :D )!normal ca no sa cada RDS,insa are de ales:sau sta pe val,sau se duce la fund!!!! :P :P :P

    cum am spus mai sus:mai vb in max 2 ani!!pana atunci ...................... :tiphat: :tiphat:

  2. nu e scumpa radu!doar k nu au concurenta serioasa,care sa i puna la zid cu preturile si cu calitatea serviciilor,asa k fac ce vor ei! :gun: eu zic, ca n max 2 ani,o sa priviti inapoi la posturile astea aiurea si o sa radeti cand o sa va aduceti aminte de discutiile astea:ahhh,eu am 16 kile,ba eu is mai tare am 32,blah ,blah,blah!! :violent: :D :D :D

    ps:upc are in plan sa cumpere astral,cre k anu asta,asa k rds sar putea sa fie istorie mai curand decat credeti! :P :P

  3. io zic sa fim mai patrioti!chiar dak nu se ridica la nivel de bmw(nici nare cum!),totusi dacia ar putea ajunge la nivel skoda in cativa ani! ;) nar trebui sa va fie rusine ,multe dintre tarile ex comuniste care acum sunt in ue,ar vrea sa produca o masina la fel!nici mie nu mi place schrotu,si no sami cumpar curand asa ceva(am octavia),da ,la vanzarile care le are(se lucreaza24/24 la pitesti,si tot nu fac fata comenzilor),eu ma simt putin mandru cand vad cate una trecand pe strada in europa aia civilizata! :hello::hello:

  4. mazen,tu vorbesti de probabilitati!nicaieri nu sa comunicat oficial k ps3 ar citi divx! B)

    ahh ,si ink ceva :industria filmului lupta din greu sa nu ajunga la dezastrul la care au ajuns cei din muzica din cauza napster si formatului mp3!deci divx nu e o alternativa prea viabila pt ei!de ce crezi k promoveaza formatul blu ray??stiu ca majoritatea playerelor citesc divx(am un thomson f bun),insa nu uita ca sony are interese f mari si in hollywood,nu doar la partea hardware!eu as dori sa aveti dreptate,dar ma indoiesc! ;)

    ps:cat despre armax 2,eu am vazut ca este doar un proiect,ink nici nu a fost lansat,deci............ :beer:

  5. bai holy,vranarc are dreptate!!teacu meu e super scula!nu mia stricat nici un disc in mai mult de 2 ani de scris la greu!deci nu cred k e drivu!e ceva din win!doar k nu am cd ul cu win xp original la mine,e acasa,altfel as fi formatat deja!si mai e si faza k alienware fac super calculatoare,deci nu cred k se bagau ei la firme de kko,cand e vorba de componente!o sa i dau eu de cap cumva !!!:dontknow: :dontknow:

  6. tot symantecu e cel mai bun cu toate k ia multe resurse!!!fara suparare pt fanii kasperski!!fac lucruri bune rusii,insa parerea mea e ca si bitdeffenderu e mai bun! :tiphat:

    ps:insa pentru faza cu mircu,kasperski merita tot respectu!!! :D :D :D

  7. programul se numeste reason 2,si e un soft pt dj profesionisti!vine cu multe chestii incorporate,e f mare si ti cam ia din resurse,deci tre sa ai ceva ram!!!!

    nu ma ntreba de unde sa l iei,k nu mai stiu!incerca un google prima oara,sa vezi despre ce e vorba,si dupa aia cauta pe un site de torrent!!sar putea sa fie o versiune noua,eu nu lam mai folosit de mult timp!! B)

    edit:deja a aparut reason 3.0!deci e ceva si mai tare!!situ oficial e aici:

    http://www.propellerheads.se/! sper sa ti fie de folos!! :tiphat:

  8. holy soul:pt cultura ta generala,pihllips efirmaolandeza,insa da si eu recomand phillips,ei au fost cei care au inventat cd ul deci..........!!!

    dual layer o sa fie istorie intr un an ,doi!a aparut blu ray,deci nu merita sa dai banii pe ceva ce nu are nici un viitor :tiphat:

  9. da ,este ati radeon 9000!dak nu gasesti pe site la ei(adik la ati!!) cauta aici:

    http://www.driverguide.com/

    ! tre sa ti faci un cont(e gratis da dureaza cateva minute) si gasesti cam tot ce vrei in materie de drivere!chestia e k nu sunt garantate,deci incerci pe pielea ta!da dak tocmai ti ai formatat hardu merge incercat! B)

  10. o sami reinstalez win cand ma ntorc acas!adik la toamna!! :D pana atunci,o sa ma uit la dvd uri la tv!asta e!nu merge nik!! :comp2: sper totusi sa fie ceva din win,nu din drive,k ar fi cam nashpa!!mersi pt cei care au dat sfaturi(special vranarc!) la obiect!!pt ceilalti,......whatever!!! :violent: :violent:

  11. slim nu te supara,da eu nam vazut nicaieri k ps3 o sa citeasca divx!!!dak ai informatii ,zi mi si mie de unde!! :blink: am ps2,stiu k citeste dvd!! :tiphat:

    pt radu:de obicei esti mai bine informat!!ps2 nu citeste mp3!doar dvd!dak nu e umblat la chip,of course! :tiphat:

  12. am uninstalat drive ul si lam demontat!lam pus la loc,si am dat restart!windosu lo recunoscut imediat si o ncarcat driveru!!da degeaba!!acelasi rezultat!! :banghead: nu nteleg!!! :dontknow: cre k va trebui sa reinstal win!!!!da nu ink!!poate,poate,se aprinde vrun beculet!mai astept! :violent:

  13. incercat deja!!!"no driver files had been backed up for this device"!!asta cu cd cu winxp bagat in drive!!deci???? :dontknow: :dontknow: nu ma uit prea des la dvd pe pc,da ma enerveaza sa vad k nu merge!!nush ce sa i mai fac!!!! :banghead::banghead: oricum mersi pt sfaturi,chiar dak nu mau ajutat!

    poate totusi cineva vine cu vro idee salvatoare!! :)

  14. pt slim:""PS3 mai ii pe deasuopra si DVD Player (dvd, vcd, svcd, mp3, jpeg, divx). Asa ca pentru 500 dolari vei avea ultimu racnet de consola + dvd player + mp3 player + etc. etc. etc. ""

    :D :D :D

    nu stiu unde ai vazut tu ca ps3 ar citi ,mp3,divx sau jpeg!! :blink: dar sper sa te auda aia de la sony si sa updateze codecsurile!!! :hello::hello:

  15. cautat,nam gasit nik la teac!am gasit ceva pe un site rusesc,da e aceeasi versiune care o am deja 1.0A!cred k e ceva cu windows!imi vede drive u doar ca cd rom!inainte imi aparea ca dvd/cd-rw,acum e doar cd rom la detalii in device manager!

    :dontknow: :dontknow:

    nu prea imi vine sa reinstal windowsu :gun: !!alta idee??

  16. nu e protejat!!!am incercat aceleasi dvd uri pe alt pc si merg!!am folosit acelasi playere(inter video win dvd,dvd x pro,etc...) si merg fara probleme!e ceva cu driveru !compu meu imi vede dvd/cd-rw,doar ca cd-rom!am reinstalat driveru de pe cd u cu win xp pro,si nici un rezultat!!nush ce sa i mai fac!! :banghead::banghead::banghead:

  17. am scos ceva programe,nici un rezultat!!!ce ma enerveaza cel mai mult,e ca,imi deschide filmele,pana la meniu,dau play movie si ......................... pauza!!! :angry1: se nvarte cd u de nebun si se blocheaza playeru :banghead: !!ce dreaq sa i fac?

  18. am un laptop la care am un dvd/cd-rw TEAC DW-224E!!totu ok,pana de curand cand am incercat sa ma uit la un film pe dvd,si .....nik!!nu vrea sa citeasca dvd u!!am schimbat fo 2-3 dvd playere,acelasi rezultat!!discu se nvarte de nebun,playeru se blocheaza si cel mult deschide meniu,si atit :angry1: !dak i dau explore,pot sa vad fisierele de pe disc,doar k nu vrea sa le citeasca!!ce sa i fac??chestia e k nu stiu de cand face fite,inainte mergea(acum fo 3-4 luni),deci nu mi dau seama care e problema :blink: !!ma ajuta cineva?am xp pro cu sp2!

    ps:am cautat driver pe site u teac,insa nu am gasit nik!

  19. placa nam cum so schimb!!! :banghead: asta e dak mia trebuit laptop :blink: e f bun pt mine pt k eu sunt pe drumuri tot timpu!!am gasit ceva modele bune de tuner(100-120 e),cea mai buna oferta o are flamingo,dar si pretu e cam exagerat(aprox 150 e,pt un tuner care face 100e),da asa i la noi!! :crybaby:

    off topic:am un prieten care si a luat o camera video samsung(f buna scula,no complaints),si a platit 26 mil lei(vechi !:D ).am cautat camera lui pe mai multe site uri de e-comert si am gasit o la(tineti va bine!!):399,99$!!!!cu posta cu tot ajunge la max 450$!!!!exact acelasi model!nu i am mai spus k mi era mila de el!!!k sa vedeti ce nesimtite de accize pune guvernul si "furt pe fata" adaos comercial pun firmele importatoare!!!! :blink: si se mai mira k economia subterana infloreste!!!lol!!

    !o sa mi iau de dincolo(germ sau polonia),aia au preturi mai normale :beer: dak e cineva care stie practic un model bun,rog sfaturi!thx!!! :beer:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...