Jump to content

Sp4wN`19

Inactive
  • Posts

    2,614
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sp4wN`19

  1. E mai scump decat ai zis ca esti dispus sa dai dar in mod cert G500 ar fi cea mai buna alegere, mai ales daca ai avut mx518 si G5.

    Eu am avut mx518 un an si G5 doi ani iar trecerea la G500 a fost fara batai de cap, are design asemanator si e mult mai bun. Il am de un an de zile si pot sa spun ca a meritat fiecare banut. :D

    Are 3 butoane laterale in loc de 2 ca G5, are scroll normal dar si un buton care il face sa se roteasca foarte usor in jos, fara piedica, adica dai de el mai tare si se roteste 20-30 secunde incontinuu. Plus ca scrollu se poate da si stanga dreapta pt pagini foarte late. Iar design-ul e putin imbunatatit de la G5, unde tii degetul mare e mai mult spatiu, vine mult mai bine in palma. La cs mi-am imbunatatit scorurile considerabil de cand joc cu el. Plus un pad de panza cum ar fi steelseries qck+ e idealul la orice joc, nu ai mai avea nevoie vreodata de altceva.

  2. S@L , revin.

    http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=369471

    Un motiv ... daca se poate, pt. ca nu mai merge sa vad warnbox-ul meu , eu abea acum am obs. ca am primit warn , normal ar fi trebuit sa fiu si eu avertizat , nu asa ... pe sustache, si totusi ... sa revenim , un motiv pls.

    Am postat si acolo, copy paste si aici:

    Ai postat inutil de 3 ori intr-un topic legat de Buc1. Ai zis wall dar nici macar nu te-ai uitat la demo, ai argumentat un demo care nu avea legatura cu topicul. Fiecare post al tau in topicul ala era motiv de warn. Daca chiar te-ai fi uitat la acel demo, l-ai fi argumentat pe acela, nu pe cel facut de tine si postat in alt topic (si ala neconcludent).

    In topicurile cu codati postezi o singura data, dai verdict si eventual argumentezi demo-ul respectiv, nu alte demo-uri si nu postezi de mai multe ori, deci pe viitor te rog sa nu mai postezi in topicurile legate de Buc1.

  3. 1. si cel mai important, imi plac minorele. =))IPB Image

    2. imi plac motocicletele, orice fel de campionat (mgp, wsbk, wss, bsb, ama etc) cat si simulatoarele/jocurile cu motociclete.

    3. imi plac pistoalele si pustile (am avut cateva cu aer comprimat si airsoft).

    4. imi place sa detin controlul asupra a tot ce ma inconjoara.

    5. tin mult mai mult la obiectele (sau lucrurile, ideile, principiile) care ma inconjoara decat la persoane (indiferent cine).

    next... DeCeDaT :tiphat:

  4. Au cam dat-o in bara cu episodu 11 din sezonul 2.

    Charlie Francis e mort de mult iar acum apare ca si cand nu s-ar fi intamplat nimic.

    Cica ar fi un episod din sezonul 1 si l-au bagat acum in sezonul 2. OMFG

  5. Mi s-a parut destul de slab ultimul episod (ca deobicei de ceva timp in heroes). Daca penultimul episod s-a terminat cu Sylar la fereastra lui Claire, de ce nu au bagat nimic despre asta in ultimul episod? mai ales cand astepti o saptmana special pt faza aia, sa vezi ce urmeaza sa se intample. Vai de steaua lor la cum au ajuns cu serialu asta, din ce in ce mai slab (cam de pe la mijlocul sezonului 3). Daca aduni toate fazele misto din sezonu asta nu cred ca ar fi de un episod intreg, baga umplutura de cred ca se mira si ei cum de mai au fani.

  6. Ah ok .Pe cine ati vrea sa vedeti ca si "the main bad guy " sezonul viitor ?Eu vreau sa fie o tipa pt ca in ultimiile 2 sezoane au fost Ice truck killer si Trinity .Si cu Ritta moarta are nevoie de o femeie noua in viata lui.

    Eu as vrea sa o vad pe Summer Glau,se potriveste perfect cu roluri weird/twisted .

    Buna idee sa fie o femeie criminal in serie in sezonu urmator.

    Cat despre Summer Glau nu stiu ce sa zic dar nu cred ca ar fi ea ideala. Mai ales ca pana acum la toate femeile din serial le-a aratat sanii deci e posibil sa fie aleasa una care sa fie dispusa sa faca si asta. :)) Exceptia a fost Deb dar ea e nevasta lui Dexter in real world deci cancius, plus ca nu am fi avut ce sa vedem la ea. =))

    Liv Tyler sau Milla Jovovich ar merge desi ma indoiesc sa fie vreuna din ele. :D

  7. in al doilea rand, nu era vorba de faptul ca ai scris DOAR wtf lol, era vba ca tu ai facut ceea ce am facut si eu (diferenta fiind doar cantitativa - eu am scris mult, tu ai scris doar wtf lol). Nu ma intereseaza de ce ai scris tu wtf lol, chestia e ca ai facut-o pe public si toata lumea vede subintelesul vorbelor tale - "wtf, habar n-ai sa vezi un codat?" <- patarea imaginii unui admin pe public.

    Sa o luam pe rand, tu citeai la admin section si dadeai informatii pe public despre lucruri care tin strict de staff-ul Link. Pentru asta ai fost sanctionat.

    Eu nu am postat 'wtf lol' pt ca adminul respectiv nu se pricepe la codati, eu am zis 'wtf lol' strict pt faptul cum a formulat acel post "neconcludent spre curat", replica e de WTF, nu capacitatea adminului de a depista codati (oricum asta se vede de la o posta din plangerile pe care le-a avut). Eu eram surprins si amuzat de cum a formulat postul, atat. E diferenta de la cer la pamant intre postul tau pt care ai fost sanctionat si postul meu, cine se pricepe oricum poate vedea asta. ;)

    De ce e absurda ?! Ma faci sa repet ce am scris mai sus : astept sa vad cum se actioneaza intr-un caz similar cu cel al meu.

    Again, nu am fost sanctionat de tine in acel caz ! 2nd, am explicat ca nu am postat pentru ca ai fi tu cel vizat, s-a nimerit sa scrii tu chestia aia, putea sa fie cu totul altcineva. 3rd, nu sunt mai cu motz, nu m-am bagat pentru nimeni decat pentru mine. pt cine credeai ca ma bag ?! are cineva de castigat din chestia asta in afara de mine ?! lol !

    Sa moara si capra vecinului ?! Huh?adica atunci cand eu gresesc "moderatorul" imi omoara capra, iar cand altu greseste nu i-o omoara, pai stai un pic cum vine asta ?!Daca asta e situatia de aici atunci da, asa sunt eu, sa moara si capra vecinului.E vorba de principiu. Ori ne supunem toti la aceleasi reguli ori nu.

    Nu ma incalzeste cu nimic daca ai fi tu sanctionat, pt ca stiam de la bun inceput ca nu o sa se intample. Voiam sa vad daca aceleasi principii care au fost la baza santionarii mele se vor aplica si la altcineva. Sa vad corectitudinea cu care se aplica sanctiunile.

    Sanctiunile sunt in functie si de antecedente si de statutul de pe forum. Dar am uitat, tu esti marele moderator cu ani de zile de experienta si te pricepi atat de bine pffff. Cand o sa fie un global egal cu un mod cs sau un mod cs egal cu un asistent sau un asistent cu un user, ATUNCI si numai atunci vor fi aceleasi sanctiuni. Iar sanctiunile pe care le primesc cei din staff-ul linkmania sunt facute publice NUMAI daca avem chef. Chiar daca as fi primit warn sau alta sanctiune, nu te priveste pe tine si nici nu ai dreptul sa afli vreodata, mai ales ca nu erai direct implicat in acea plangere.

    Faptul ca ai recunoscut ca iti pasa mai mult de ce patesc ceilalti decat de propriile tale probleme cred ca a lamurit problema, nu mai e nevoie sa ne obosim timpul cu tine, poti postat cat vrei si unde vrei, ignored.

    PS de parca imi pasa de un warn, prefer sa-l primesc decat sa las orice complexat sa comenteze si sa se creada buricul forumului cand de fapt e doar unu din mai multi care nu s-au integrat si acum s-a intors impotriva noastra.

  8. La ce am zis acolo nu au sarit toti ca arsi ca la tine, tu erai mai ... "special". La mine a sarit ca ars numai un singur "geniu" de pe la cs (si ala ca ne iubim noi mult), oricum nu e prob cand am de aface cu asa ceva (a se tine cont ca nu am zis asa cineva). :D

    Daca as fi postat numai acel "wtf lol" probabil mi-as fi dat singur warn. Dar postul meu a fost on-topic, chiar am argumentat de ce am zis ca acel jucator e codat. Faptul ca am scris si un mic PS in care nici macar nu am jignit sau ceva, nu ar trebui sa aiba o prea mare relevanta. Acel "wtf lol" a fost traducerea nevinovata a replicii pe care o merita acel admin, adica eram surprins de aberatia citata dar am preferat sa nu zic tot ce aveam pe suflet acolo, ci doar 'wtf'.

    Asta ca sa nu mai spun ca plangerea ta aici e absurda, e demna de exact ce am zis acolo: "WTF". Ai fost sanctionat de mine si ai dori reanalizarea pedepsei? chiar nu inteleg ce legatura ai tu cu ce am postat eu acolo (nici macar nu era plangerea ta). Sau tu esti ala mai cu motz de se baga si pt altii? probabil e vb de a muri si capra vecinului, asa sunt astia ca tine. Don't worry, nu ma supar, nu meriti atentie, poti sa-ti vezi in continuare de ale tale, alea foarte importante (acum zic doar LOL, nu si wtf).

    Cat despre ceilalti, daca chiar am deranjat cu acel post, imi cer scuze (am editat postul respectiv).

  9. V-as sugera sa incetati, aici nu e locul unde sa continue o astfel de discutie.

    Spawn nu e impartial; vreau ca situatia sa fie analizata de cineva ce nu are legatura cu cs-ul.

    Si eu si quantum si Mehico suntem de la cs. Iar ce faci tu la cs e treaba cuiva de la cs. ;)

    Eu n-as fi impartial pt ca am ceva personal cu tine si pt ca te-am demis? gresit, n-am nimic cu tine, esti un alt abuzer care doar profita de cineva care incearca sa te ajute.

    Faptul ca imi zici aici ca sunt impartial ar trebui sa-ti serveasca la inca un warn. Data viitoare se aduna si rezulta un disable.

    Cazul e inchis.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...