Jump to content

elpadrone

LinkManiac
  • Posts

    170
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by elpadrone

  1. Daca inca nu ai rezolvat problema, incearca aceleasi operatiuni dar cu o singura placuta de ramm (pe rand). Am intalnit probleme la copiat de fisiere din cauza memoriilor ram (la instalare windows :) )

  2. Bunaseara, am si eu o problema cand connectez webcamu imprimanta sau camera foto la calculator calculatorul in loc sa faca 1 singur clank sau sunet ca de obicei el face doua si calculatorul nu vrea recunoaste ce am connectat vreau sa va ma mai sun ca nu rezolv problema daca bag drivere-le din nou deoarece tot la fel face?????? :) ce pot face multumesc anticipat

    Ar trebui mai multe detalii despre sistemul tau, inclusiv OS.

    Ai incercat mai multe slot-uri usb? sau doar cele din fata calculatorului.

    La unele placi de baza, exista in bios o optiune sa dezactivezi usb, verifica si acolo.

  3. Iti recomand sa faci un defrag. Daca lucrezi asa cum spui mult cu fisiere si dezarhivari sau torrente, se recomanda o defragmentare macar 1 la 2luni. Daca ai instalat in ultimul timp ceva soft gen antivirus antispy, pot cauza... uneori nod 32 se comporta asa, sau acele antivirusuri care au real time monnitor.

    Am avut o situatie asemanatoare, dar am rezolvat dupa un format si reinstall de windows. Btw de cand nu ai reinstalat windos si formatat Hdd?

  4. Este irelevanta denumirea sistemului.

    Am lucrat destul la Fla, sa iti pot spune ca intr-un sistem se baga ce au pe stoc in acel moment... deci nu sunt standard compoentele.

  5. Salut.

    Incearca fara sa faci alte investitii (gen sursa placa video) sa schimbi celelale componente. Eventual roaga un coleg, prieten, vecin sa iti imprumute un ram. Daca ai 2 module ramm, scoate pe rand si lasa doar 1.

    Mai mult ca sigur este de la ramm.

    Sper sa te ajute. LMK daca se rezolva.

  6. Da, poti instala jocul pe 2 sau mai multe calculatoare (oricate vrei tu), insa nu te poti loga simultan decat pe 1 singur. O sa te adaug si eu in lista... insa daca tu o sa joci doar de la munca, daca cumva lucrezi doar dimineata... atunci nu prea o sa avem sanse sa ne intalnim prea des. Eu joc doar seara (insa nu zilnic) si in weekend... de la servici nu prea pot decat ocazional.

    Eu am card si totusi nu mi-am cumparat iteme sau rune nici chiar acum, cand am ramas si eu "sarac-lipit" dupa ban. Daca mi-as lua iteme... ar dispare farmecul jocului. Pt. ca dupa ce ti-ai echipat un caracter cu tot ce vrei tu... parca dispare motivatia, atunci cand nu mai ai nevoie de nimic. Asa, daca nu prea mai am mare branza... joc tocmai in speranta ca poate-mi pica si mie ceva bun la Andy or Mephisto... iar cand ajung la HF si dau cu ciocanu... ce placut e sa stai in suspans, cu speranta sa pice o runa buna. Mai ceva ca la Lotto... unde oricum nu joc... :D

    Pentru a folosi mai multe conturi pe acelasi calculator, iti creezi mai multi usser accounts pe acel calculator.

    Apoi folosesti comanda de fast user switch, care merge cu butonul de start (stregulet pe tastatura) si L. Jocul nu trebuie instalat de mai multe ori, pur si simplu il copiezi in mai multe locatii pe calculator, apoi folosesti utilitarul lor ptr schimbarea cheii D2. Astfel poti trece pici si face mule mai mult decat safe :D

    Nu am mai postat de ceva timp, de la mass Ban unde am pierdut tot.... Mai am pe JSP 250 Forum Gold, dar am pierdut ptr. ca am fol Loadder..... enorm, nu are sens aici sa mai enumer ce am pierdut, dar printre multe altele 4 enigme 4 Infinity ..... etc etc...

    Am inceput acum cu un pala.... dar nu prea mai am tragere de inima :) mai degraba joc CS pe Linkmania #3 dar si acolo sunt gramezi de nesimtiti.

  7. Si io am jucat D2 si inca mai joc arareori ca nu pre mai am ce face pe single player am rupt tot!! :gun: Am un paladin lvl 94 hardcore bazat pe runewords. Rup pe toti si pe mode /players 8 !!As vrea sa joc si pe battlenet (Sux faza ca nu am avut net in ultimii ani si nu am avut um draqw sa joc) da nush cum sa cumpar jocu :D cine ma poate ajuta sa posteze msg aici.

    sa poti cumpara doar cheile de d2 (normal si expansion) de pe net, iti trebuie card, bineinteles si cont paypal, asta daca inca nu ai.

    Card-ul trebuie sa fie gen taifun, sa poti face plati online

    Io am 2 chei d2 acu, 1 am luat-o sapt trecuta ptr a trece chars sa am quest de soket si mule :D

  8. Hai flacai bagati conturi aia care mai jucati, sa pot si io sa apelez la voi.

    Astazi fac cont, daca e liber o sa fie, ca si pe GS, Sofocle80

    iar ptr cei care vor sa cumpere licenta original, ambele chei cu 5 USD, se face plata online, eu si un coleg de serviciu asa am facut si nu e teapa. Daca vreti detalii intrebati si va spun exact.

    Odata cu noul update si rr pe EUROPA Leader, nu mai trebe loader, daca nu stiati inca, se joaca fara cd in unitate, iar kit-ul de diablo poate fi descarcat din f multe locuri, asta daca nu il, ai deja si cumperi key originale, ambele la 5 USD cum am mai zis si totul e ok.

  9. Diablo III e pe druuuuum :crazy: :beer:

    O singura "suparare" am....

    Se pare ca a aparut Witch Doctor ala in locul Necro-ului (sau druidului mai degraba decat necro) si mai dispar 2 caractere.... Daca in Exp erau 7, acum vor fi 5. Cam nasol sa renunte la acele caractere, care au facut istori a Diablo. Eu ma asteptam sa apara caratere suplimentare.... cum ar fi fost "MONK" pentru cei care stiu primele versiuni de diablo :P

    Un + este faptul ca fiecare caracter din cele 5 vor putea fi masculin sau feminin

  10. eu am in momentu de fata (thx to ugtm) aproximativ 150% better chance, itemele cad pe capete chiar daca nu sunt bune , dar eu inca sunt in questing mode .. :)) , nu prea merg la boshi dupa iteme, am acu pe mine (thx ugtm again) Templar Coat - Guardian Angel unique armor, si pt farming de iteme , (thx 2 ugtm iar) Griswolds cu 3 sockets umplute cu 3 Perfect Topaz, deci 75% better chance :)

    ps , ca sa fiu sigur ca am inteles bine , mefi = mefisto ,nu? :)

    acu am terminat cu primu act .. am clapacito pe andariel de nu a stiut de ea (thx tu ugtm :)) ) dar surprize surprize .. , a cazut un Brandistrok (spear dala) galben si 4 skull`uri si un flawed ruby:| , la mefisto in normal , mi`a dat Isenheart's Case , armura sau nush cum se numea exact , armura din set`u Isenheart oricum.

    Ma tu inca nu ai inteles. Vrei MF si esti la inceput, Fa Soark nu te chinui cu paladin si druid sau mai stiu io ce. Soark = ieftina = rapida => mai multe sanse de a gasi iteme gg.

    Ceea ce iti recomanda "Greii" astia vechi in d2, hienele astea, cu 100 mf si pala pe ciocane, inseamna sa ai deja enigma, sau sa nu mai faci MF.

  11. Eu unul nu inteleg o chestie. De ce nu joci pe bNet, si joci pe servere "pirat" ?

    E chiar asa de greu sa dai 60RON pe jocul original si sa joci pe serverul oficial ?

    No offense, dar chiar nu inteleg. Pari un om care stie foarte bine jocul, exact de lume de-asta incepe sa duca lipsa bNetu'. ;)

    am mai zis, am luat expansion-ul astept sa imi aduca si originalul si o sa joc pe Europa. Imi e dor de comunitatea GS, cei ce au "trait" pe server si forum stiu despre ce vb. am investit ani acolo.... iar modalitatea in care au inchis serverul si culmea si forumul este barbara.... Daca cel(cei) care a fost responsabil cu inchiderea, a facut-o intentinat, ii donez multa "carne". :>

  12. Nu-i tocmai adevarat. :)

    +2 skills amulets sunt ilvl 90 (=> lvl 86 minim la char sa poti gambla astea).

    E diferenta clar intre gambling si crafting, dar amuletele craftate caster, ca sa iasa +2/15+FCR/alte moduri trebuie sa aiba ilvl la magice >= 90 + evident clvl 92+. Uite si aici zice:

    :(( ce dor imi e de jocu asta :((:(( sa de drak drumu la GS3 ca ar bucura o galagie de EMOkizi :))

  13. caracterul cu care gamblezi nu are relevanta in cazul de fata, pentru ca la amulete o sa iti cam pice numai ilvl +95, important este ca sa ai caracterul cu care craftez lvl suficient de mare (acum, sa nu ma intelegeti gresit. exista sanse si la level mai mic, dar ideea e ca sporesc sansele pe masura ce ai lvl mai mare - nu cu mult, nu va speriati :P). oricum, exista cazuri, cand vorbim de gamblat, cand pentru anumite iteme trebuie sa folosesti un char de un anume lvl. am senzatia ca pentru diademe/circlete magice iti trebuie un char lvl mic, si exemplele cred ca pot continua. sa gasesc linkurile exacte si o sa postez.

    Ma, intre craft si gamble e o distanta imensa... 2 lucruri diferite. In ceea ce priv. crafting-ul, (chiar stiu despre ce vb) de la 92 in sus nu mai conteaza asa mult.

    La craft, pe masura ce avansezi in lvl, deblochezi si lvl-ul itmu-lui, dar nu o sa iti cada niciodata diadema (au scos cei de la blizz) asa ca pe la 75 - 80 lvl al char, ai cam deblocat cam tot ce inseamna ilvl.

  14. dap. eu personal craftam numai amulete de casteri si zerker axes. sunt unul din putinii idioti care sperau la o mega arma cu 4xx-5xx ed, dual leech, ias si multe altele pe ea. cat despre amulete de caster, am fost pe aproape de multe ori, dar retine ca pentru astea iti trebuie caracter level mare (ma refer la amulete). adica poti considera ca te apuci cu adevarat de craftat de la lvl 97-98 in sus :)

    :-? hai ma nici chiar asa.... nu e nici o dif intre lvl 92 si 98.... asa ca daca ai depasit 90 la nivelul char., iti mai trebe itm lvl mare... alea gasite prin arreat peste 90.

    Si da, cele mai cautate itm craftate sunt cele de casteri.

  15. si eu am jucat pe GS , am jucat si Starcraft acolo .. da din pacate era plin de kinderi care stiu doar Fastest si alte harti de genu.. asta m`a fortat sa cumpar si starcraft + brood original , nu se compara nici ala cu alte pirate. Iar cat despre diablo , eu nu cred k tu ai jucat pana acuma pe blizzard , e pur si simplu o provocare , nu .. "hai sa`mi fac un char nou" minten esti la 99 si hai sa rup capu la cativa... sau si acu imi aduc aminte de bug`u ala din Arcane Sanctuary , daca te intorceai din Kurast cu un merc , cu aura pe lightning , si mergeai in Arcane Sanctuary , mercu' avea bug la levelul aurei si aura avea un range enorm , aproape pe toata harta , si faceai level ca la MU Online .. , sa fim seriosi :) acolo facea toata lumea level.

    asta a fost acu`s ceva timp cand jucam si eu pe servere dastea fantoma

    da dar pe Bnet la cateva ist ai deja ber...... so unde drak mai e placerea daca toti ruptii au enigme.... Important e sa simti placerea jocului si fiecare asa cum s-a obisnuit. Unii cu maphack cum e cazul meu :D altii cu jah la pret de 2 gul cum e cazul tau:D

    Oricum, il iau si eu zilele astea. Am gasit expansionu' dar nu aveau la flamingo si originalul, asa ca mai caut; oricum vb pe bnet =. Dai si tu o enigma, un coh si un botd acolo.... vaaii ce dor imi e de prescurtarile specifice d2, cand se uita unu d'afara si habar nu are ce vorbim :D

  16. fii serios :P , nu mai bine iti iei originalul si joci alaturi de peste 20 000 useri ?

    Sincer sa fiu, Gs1 a fost de 5 ori mai tare decat orice Bnet cu J de mii de useri

    Gs2 a fost de 3 ori mai tare, iar spre final s-a mai stricat.... Cine nu a jucat nu are cum sa imi spuna mie ca e mai tare pe Bnet.... Pe langa ruptii de pe serv cu PK si tzepe si alte nimicuri, se legau prietnii si mii, zeci de mii de ore petrecute in BH-uri cu oameni pe care nu i-ai vazut niciodata.

    Forumul era prea tare...

    Si.... cat a existat GS?! 6 ani 7? Ptr un server pirat este enorm, mai ales ca in toata aceasta perioada au fos mii de oameni care au jucat. Inainte sa se inchida erau 80K de conturi (chiar daca unii aveau mai multe conturi)

    Cu bune cu rele Diablo II pe GameSpace ne-a marcat pe ff multi...pacat ca s-a oprit si pacat ca a murit urat. Daca s-ar redeschide maine, m-as reapuca pe loc; de crescut :D cu o enchanterita, apoi cu o baba boo, apoi o soark standard (blizz) si mai departe pala pe ce stie el mai bine :D

    Damn ma apuca melancolia.... :-??

  17. Mai nou sa deschis un server de diablo2 LoD 1.11b, Warzone IP: 195.182.220.156.

    In curand va avea si forum...

    io stiu de diablo.rtsnet.ro

    forum http://forum.rtsnet.ro

    insa acolo este drop marit si lvlup pana pe la 85 super rapid, + ca sunt permisi unii boti....

    Destul de ciudat dar este populat nu gluma.... sunt zeci de useri online tot timpul.... Fosti GS-isti :D

    lvk ip-ul tau pare sa nu raspunda la ping.... Oprit serv sau este gresit?

  18. Ma ce drak se intampla cu GS?!

    Am auzit nu numai ca nu se mai da rr, dar ca nu o sa mai existe diablo pe gs..... Laur se pare ca a auzit ce faceau adminii si s-a suparat, zicand MUHAHAAA gata copii bolnavi PUNCT.

    Astept pm cu serv pe care jucati voi acum, astia care inca mai joaca.... Damn.... gs era prea GG asa, cu bune si rele

  19. stiu de ce ti se pare k ga suck....k nu ai luat o enigma cu 5 ist si nu poti sati imbraci un caracter in 5 zile de adunat perfecte......sa te vad cand tre sa te chinui vreo sapt k sati faci o cta dak esti la inceput...sa nu mai vb de anigma sau coh......da e greu si nu oricine poate sasi faca un caracter de duel bun in 2 mutari si 3 miscari....aaa si app cand o sa ajungi sa te duelezi cu lvk brain oly nyx sau astia sa vezi ce bine joaca .....iti spun pe europa singurele duele klumea sunt facut in jocuri private.......si nu sunt nici 50% la fel de multi duelisti pe eu k si pe gs...ma refel la duelistii care cu un durres si cu un dc sunt capabili sa bata un smiter gg imbracat.....nu de cei de pe eu care isi fac bvc cu enigma,toate itemele perfecte si baga 100+ str...crezand k d2 e k mu si stats mai multe =dmg mai mare......(e adevarat k 1 str =1 ed insa sa fim seriosi)

    Asta e tare..... Brain la duel :)) nu mai joaca de 1000000 de ani.... daca vr duel cu bvb chemi pe Cehashy care e taticu lor :P

  20. Am si eu o soarca de lvl 75 fire sunt inca pe nightmer. Imi poate spune si mie careva la ce lvl sa trec pe hell?

    Depinde ce si unde joci. Serv din Ro sau Eu..... esti pe soft sau HC.....

    Oricum cel mai sigur, vei avea nevoie de ajutor, sa poti trece Hell singur, trebuie sa ai char. bazat..... Babe nu o sa bati in veci cu o soark fire. Poate cu un sclav ff bazat, dar ala e scump.

    Zii unde joci si poate reusim sa te ajutam..

    P.S. Doamnee am cont aici de o vesnicie si ce vesel am fost cand am vazut ca nu a fost sters....... :beer:

    P.S.2 care ai key original ptr diablo, ca tare m-as baga si io la hc pe europa..... Momentan joc pe gs, dar acolo merita doar hc,,,, pe soft sunt multi tampiti :violent:

  21. Alegerea e ok dar sursa si carcasa, costa peste 6 milioane, un pret nejustificat.

    Iti recomand o carcasa bine aerisita si ieftina, coolere iti poti pune si tu acasa, mai ales ca-s f ieftine. Sursa intradevar, iti trebuie una buna insa am vazut surse si la 2 milioane supe tari...... Vezi exemplu

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...