Jump to content

alex-t

LinkManiac
  • Posts

    179
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alex-t

  1. ideea e ca nu e nimeni obligat... sa reactulizeze sectiunea, dar am intrebat ca fapt.. foloseam f mult site-ul asta cu ceva timp in urma.. si nu stiu, am impresia ca ar fi stat pe loc, poate ma insel.. in fine e vorba aia... nu-ti convine du-te la alta masa.. eu doar am intrebat

  2. Salut... nu se mai ocupa nimeni de sectiunea download ? am vrut sa iau niste drivere ptr un ati, si sunt acolo de cand "hau" ... nu e problema ca nu e linkmania obligata sa imi ofere mie drivere.. dar zic asa ca fapt, se mai ocupa cineva de sectiunea drivere ?

    alex

  3. pai dak dau boxele tare se aude nasol tare tiuitul ala...mai bine cu pastile de tantari si spray raid blink.gif

    eu nu aud nici un tziuit, chiar si cand am boxele la maxim(sau programul setat cu vol. la max.), sa fie oare din cauza placii de sunet?..este ceva de la onboard nvidia(ac97).

  4. ftp (aka file transfer protocol), download-urile de pe ftp pot fi mai rapide decat cele de pe dcpp, dar si viceversa. la ftp depinde foarte mult de conectiunea la internet a server-ului, la dcpp lafel(conectiunea user-ului de la care downloadezi).

    dcpp are un avantaj major, au aparut diferite versiuni ale acestuia care downloadeaza de la mai multe surse in acelasi timp, deci automat viteza creste.

    eu zic ca ambele au avantajele lor, alte pareri ? ;}

  5. Da minunat . Invalid passworld e o metoda minunata de ati ura bun venit pe serverele de cod. Care vrei sa stiti parola ? AA era sa uit asta nu e un privilegiu oferit de rds .

    pai nu e un privilegiu. la propriu vorbind nu scrie nicaieri in contractul cu RDS(care este!) ca ai dreptul/privilegiul sa intrii pe serverele lor de jocuri/sau sa stii parolele acestora, sau scrie?

  6. salut,

    as dorii sa stiu daca beneficiez de traficul inclus nou, 1,5 -> 2,5 sau 2,5 la nu stiu cat/etc chiar daca nu mi-am schimat modem-ul vechi cu noul modem webstar sau cum s-o numii.

    multzam.

    ps. pe site-ul lor nu scrie ca nu as beneficia, spune doar ceva ca nu beneficiez de noua viteza si de telefonie.

  7. deci ma corectez :>

    daca ai usb1.0 viteza este ~identica cu cea a lan-ului de 10mb (~).

    si daca ai prin usb2.0 sa zicem ~identica cu cea a lan-ului prin 1394(400mbps).

    long live powersurge :)

  8. prin LAN (adica prin placa de retea mai pe romaneste) este mai stabil, prin USB este cam instabil(rare-ori, dar se intampla).

    Acum intra in discutie si viteza, daca ai USB 1.0 viteza este mai mica, daca ai USB 2.0 viteza de transfer este identica cu cea a LAN-ului.

    PS. daca ai abonament simplu cablelink, adica 32kb/s ambele conectiuni sunt lafel de rapide, nu conteaza ca ai prin ethernet/lan sau usb. problema vitezei se pune de la benzi de 10mb/s in sus cu referire la USB1.0/2.0

  9. nu cred ca petition-ul va opri proiectul ucrainian, nu l-au oprit cand a cerut guvernul roman, sau cel putin cand au "batut apropo-uri"... si se vor lua ei oare dupa o petitie online ?

    bine ar fi.

  10. am impresia ca trebuie sa "modifici" mod-ul pentru asta, prin asta iti poti marii capacitatea glonatzelor la arme de la 30(depinde ce arma) la X, zomm,si asa mai departe. Asta am vazut deci nu stiu cum si de ce si in ce fel se face, da un search pe google.

    succes

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...