Jump to content

xtest

Inactive
  • Posts

    624
  • Joined

Posts posted by xtest

  1. xtest daca doresti te pot lua pe tine,

    pana una alta sa vedeti unde a ajuns prostia romaneasca si unde erau barbarii

     

    http://www.wowbiz.ro/acesta-este-video-ul-extrem-de-violent-care-a-facut-o-pe-paula-seling-sa-planga-si-sa-blesteme-ai-inima-sa-te-uiti-la-el_68199.html?fb_action_ids=679761822053952&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

     

    Legea mai prevede că eutanasia este "un act de sacrificare prin procedee rapide şi nedureroase" a câinilor.

     

     

    Hai sa fim seriosi , ei vor baga banii in buzunar si cainii ii vor arunca intr-o groapa la marginea orasului si ii vor impusca, ma lasi cu procedeele rapide si nedureroase....

     

    Aici este vorba cumva despre eutanasiera oameniilor? Este vorba de mine? Ai inceput cu un reply total pe langa discutie.

    PS: Daca o sa ajung vreodata pe strada ( ceea ce nu se va intampla ), da, accept sa ma iei sa imi creezi conditii de trai decente, de ce nu :), ca sa nu ma duc cu gandul in alta parte si sa o iau ca pe o insulta ceea ce ai zis.

  2. Dar voi vreti sa scrie non stop despre acelasi lucru? Lumea se plictiseste cand tot aude de acelasi subiect, mai trebuie sa si schimbe. Nu tin partea lui Huidu, dar nu mai blamati atat omu', indiferent de circumstantele accidentului, doar puneti-va in locul lui, cei care au permis de conducere si sofeaza zi de zi ... nu-mi ziceti ca voi mergeti ca "la legislatie".

  3. In cazul asta ar trebui sa fie in viata si iubitul oliviei, agentul ala de a murit la inceput. Olivia a trecut in celalalt univers pentru ca la inceputul sezonului este o discutie intre ele doua cand ii reproseaza ca i-a rapit identitatea si chestii ... e cam aiurea faza si cam pica teoria ta

  4. un admin incompetent

    PLANEREA ( lu x )

    http://www.linkmania...howtopic=401957

    numele plangeri :

    Limbaj Subinteles si jigniri repetate

    o!dGard

    Eu am caracter cu numele oldgard.

    asa ca am intrat si am postat cea ce se vede :

    nick forum : jardywaly

    pt acel lucru eu am luat 10 zile pe forum!

    nu mi se pare corect sa iau ss 10 zile pe forum odata ce in descriere plangeri apare numele meu cat si numele guildei mele !

    Reevaluarea mea: http://www.linkmania...0

    adminu m-a trimis aici !

    Consider incotinuare ca nu aveai implicare in acea plangere, n-ai adus nimic concret ( dovezi ), deci ai facut acel post pentru +1.

    Buna ziua

    postez aici impotriva moderatorului xtest. Care mi-a acordat un CONT BLOCAT care nu isi avea rostul:

    plangerea este aici : http://www.linkmania...howtopic=402097

    prin termenul de complicitate se intelege ajutarea faceri unei infractiuni. Eu nu am ajutat ca acel om sa dea disconect ci doar am asteptat ca acela sa de discoenct la toti dupa spot ( precizez si recunosc stiam ca va veni acolo ).

    Dar nu am ajutat la acest lucru deci acel CONT BLOCAT este acordat nedrept.

    Aici este sectiunea pentru plangeri impotriva moderatorilor, nu pentru reevaluarile suspendurilor din jocuri.

    am si eu o problema chiar daca suspendul a fost revocat dupa ce am facut o reevaluare mie nu imi convine sa stau cu cu suspend cateva ore din caza ca un admin nu e in stare sa rezolva o plangere asa cum trebuie . Daca el a gresit sa fie si el pedepsit ! altadata sa numai greseasca sau sa ia decizi din ura!

    link plangere : http://www.linkmania...howtopic=402093

    Idem si tie + ca nu ai stat nici 1 secunda suspendat, nu ti-am activat suspendul.

  5. S-a stabilizat economia zice el, de asta azi a venit o decizie lucratorilor din cadrul Primariei Municipiului Craiova, sectia taxe si impozite,biroul sechestre, cu reducere de salariu dintre care unul dintre ei ( gradul de inspector asistent ) are salariu de incadrare 340 ron incepand cu data de azi . Bataie de joc. Deci e clar, s-a stabilizat din vorbe ...

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...