Jump to content

Joop

Inactive
  • Posts

    1,023
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Joop

  1. nu cunosc situatia pe Burning Legion .. stiu insa ca sunt site`uri unde poti verifica ally/horde ratio pe realm si BG sa vezi cum sta treaba cu populatia. Ori asa ... ori intri pe realm si intrebi [ desi multi o sa faca misto in loc sa iti spuna ceva concret ... asa e peste tot ]

    am gasit site-ul. pentru cei interesati: http://www.warcraftrealms.com

  2. am eu upc in buc si n-a sarit niciodata de 2MB; pe extern ia cu 3-400KB/s in medie. crede-ma ca RDS sunt cei mai tari, dar eu n-am posibilitatea sa-mi bag de la ei unde stau acum.

  3. stiti cumva daca il pot cumpara de undeva de pe net ... ceva torrentshop sau dcshop ?

    se gaseste ? valabil si pentru Esoteric Agenda

    Poti sa-l iei de pe torrente si sa-l scrii dupa pe dvd. Avand in vedere ca este nonprofit nu este nicio problema.

  4. Sincer, nu stiu cat de buna e sursa aia, ti-am mai spus incearca sa o iei pe Asta sau pe cea de 460W, dar poate stiu alti daca e bun acel Antec.

    In legatura cu ventilatoarele, da este nevoie de 3+ pentru a crea un airflow in interiorul carcasei. (Asta daca nu vrei sa stai cu panoul lateral deschis)

    eu pe toate calculatoarele pe care le-am avut n-am folosit niciodata ventilator si nici n-am stat cu carcasa deschisa si au mers ok.

  5. Le iau pe rand:

    1. Placa de Baza e buna.

    2. Procesor bun.

    3. DVD-RW bun.

    4. Nu iti trebuie acel cooler avand in vedere ca Q6600 il poti duce la 3Ghz cu coolerul stock (asta daca vrei overclock).

    5. Boxe bune.

    6. HDD bun.

    7. In carcasa aia nu incape 8800GTS/GTX/Ultra :). Recomand Asta sau Asta ca sa nu plusez prea mult la pret.

    8. Nu tinea sursa asta nici 5min :D. Cand alegi o sursa ai grija sa fie buna nu orice iese in fata. Recomand Asta.

    9. Placa video f buna.

    10. Asa sistem si doar 1GB de ram :). Recomand Astea <- Promotie sau Astea sau Astea, Mushkinurile sunt bune si avand in vedere ca sunt la promotie ar trebui luate in considerare.

    11. Acel ecran este WIDE adica este bun pentru filme, este foarte larg si ingust.

    mersi pentru raspunsul consistent.

    Acum as mai avea cateva de adaugat. In primul rand sunt 2 memorii de 1GB :P, iar la carcasa poti sa fii mai explicit de ce nu ar intra, intrucat este tot un ATX midletower. Sa inteleg ca procesorul vine cu un cooler si nu mai este nevoie sa cumpar unul separat?

  6. mai astept pareri la postul de mai sus, insa mai vin cu o intrebare: ce producator credeti ca e mai bun? pe unele forumuri am vazut ca multi mergeau pe BGF. eu ma gandeam la un leadtek. voi pe ce ati merge, nu neaparat una din cele 2 variante?

  7. pana luna trecuta nu veneau facturile si tipa de la ghiseu mi-a explicat problema cu curiero. luna trecuta au sosit toate dar le-au lasat in afara cutiei postale, puse pe calorifer. luna asta am fost mai norocos: am gasit-o in cutie, dar se pare ca cineva o citise inaintea mea :)) ce putin e bine ca avanseaza.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...