Jump to content

catalin74

Inactive
  • Posts

    252
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by catalin74

  1. ... Probabil daca caut destul pe google, voi ajunge si la un site care sa sustina ca Elvis traieste.

    :PCum?!?! Elvis e mort??!! :D

    On topic: Cred ca cea mai potrivita versiune pentru un utilizator casnic este Vista Home Premium. Personal pentru asta voi opta, dar nu inainte de aparitia primului Service Pack pentru Vista. Cred ca momentul de nastere al unui OS de la Microsoft incepe nu de la lansare ci din momentul in care echipa de developeri corecteaza greselile cele mai importante.

    Bineinteles ca maturitatea si adevarata operativitate nu vor aparea decat la Vista SP2. :banana: :banana:

    Parerea mea... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  2. Am inceput ieri jocul si pana acum trebuie sa spun ca sunt impresionat! Mie mi se pare ca aduce mai mult cu Fable decat cu KOTOR, dar asta este mai putin important. Ceea ce m-a impresionat nu a fost povestea sau gameplay-ul - fiind o productie "made by Bioware" se intelege de la sine ca vor excela - (ce bine este atunci cand cei care te-au obisnuit cu calitatea nu te dezamagesc, nu-i asa? :tiphat: :tiphat: ) ci faptul ca jocul, desi de dimensiuni mari (6,42GB) se comporta superb, fara erori, fara bug-uri si cu niste timpi de salvare/incarcare pe care, sincer nu i-am mai intalnit la nici un alt RPG pana acum.

    In concluzie: un joc ecxelent :hello: :right: :hello: , ma face sa-mi inchipui cum ar arata KOTOR III, daca Bioware (plus un mare publisher)s-ar gandi si la noi! :angelsmile:

    Parerea mea ... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  3. O.K., Am terminat si eu jocul cu un Paladin lvl9/Divine Champion lvl9/Neverwinter Nine lvl 1. Sincer, cel mai dificil a fost lupta cu cei trei Shadow Reavers, care mi-a luat ceva timp. De acolo inainte totul a mers foarte usor, fara nici o salvare/incarcare intermediara. Faptul ca in lupta finala - cea cu Black Garius si cu "ala negru care respira greu", beneficiezi de toate personajele care le-ai recrutat in party-ul tau este extrem de facil. L-am umilit pe ala numai cu arme de melee, si cu o singura vraja: sword barrier. Sunt putin dezamagit de "final showdown", dar jocul este exact cum ma asteptam: excelent! :cool2:

    Dupa ce joc add-onul de la Heroes V, cred ca am sa mai fac odata jocul cu un "frate" (monk) :box::box:

    Parerea mea... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  4. Intradevar, un joc bunicel, daca excludem bug-urile si scriptarea extrem de proasta a claselor. Daca iti alegi dezvoltarea caracterului pe fire-magic si atac, de exemplu, Titan Quest va fi o plimbare prin parc chiar la cel mai ridicat nivel de de dificultate. Am vazut pe Youtube un filmulet in care ultimul nivel, cel cu Typhoon, a fost terminat in cca 2 min 40 sec. Ridicol, nu altceva...

    Personal, l-am terminat cu cea mai proasta alegere : Hunter plus Rogue sau nu mai stiu cum se numea clasa cu capcanele si otravurile. Singurul neajuns era ca trebuia sa-mi lovesc adversarii de la distanta cu arcul (cu poison damage) sau sa dau cu sulita (very poisoned, of course) si apoi trebuia sa alerg de ei pana cand mureau sub efectul otravurilor, (kind of sissy, but very effective B) B) )

    In rest, grafica nivel 2006, sunet O.K., dar nu te "capteaza" intradevar!

    Parerea mea... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  5. Care dintre jucatorii de NWN2 ati instalat ultimul patch (1.03 parca )? Eu l-am instalat de curand.... :

    - mai multe optiuni dupa ce reconstruiesti Sabia lui Gith, acum ai shard hail, shard storm, shard barrier, etc... care adaugate la abilitatile obtinute din Ritualul de purificare iti dau un erou foarte bine dotat.

    - rezolvate optiunile din ToolSet si comenzi tip DM

    - din pacate mult mai multe crash-uri, dintre care unul atat de serios incat a fost nevoie sa instalez din nou jocul ca sa trec de scena respectiva in versiunea 1.00 (este vorba de aruncarea in aer a podurilor de langa CK) si acum nu stiu daca se merita sa revin din nou la 1.03. Dintre cei mai avansati in joc ati intalnit probleme similare dupa update-ul la 1.03? :dontknow: :dontknow: Ceva solutii... :tiphat: :tiphat:

    In alta ordine de idei mi se pare ca jocul are story-ul conceput astfel incat caracterul principal sa fie Paladin/Divine Champion/Neverwinter Nine. Adica... cel putin doua arme super importante Sabia lui Gith si Holy Avenger sunt cel mai bine utilizate de aceste clase, plus ca paladinul are drept "negativ", ca sa zic asa, undead si evil, care sunt in final clasele cu care te lupti cel mai mult!

    Parerea mea... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  6. Windows OneCare beta. Daca ai WinXP original, OneCare este ultima solutie de securitate de la MS care include AV (bazat pe tehnologia RAV), Antispy (bazat pe tehnologia Giant Antispy), FW, precum si diverse utilitati de backup, optimizare sistem, etc.. Toate astea sunt incluse intr-un ambalaj glossy Vista-style. Incearca-l si da-ne de stire cum ti se pare. ;) ;)

    Parerea mea... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  7. O.K., it's your game, anyway!

    Ontopic, am un Paladin lvl8/Divine Champion lvl3 (I'm a sucker for greatswords :duel: ), sunt pe undeva pe la inceputul actului 2, dar nu sunt deloc multumit de arme: am un great sword "Shining Light of Lathander", parca si doua longswords - "Gladiator Blade" /poison dmg, si"Angurvadal"/fire dmg, dar as vrea ceva mai spectaculos. :banana1: :swsword: :banana1: Se poate sa fi omis ceva in actul 1 sau asta este cam tot ce se putea scoate pe capitolul swords?

    Parerea mea ... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  8. La ora actuala exista cel putin cate un sistem certificat THX atat 2.1 cat si 5.1 de la cei trei mari (Creative, Altec Lansing, Logitech) - cand spun mari ma refer la PC sound nu profesional, pentru ca acolo preturile sunt ametitoare (2000 RON pentru un sistem 2.1 Bose :blink: :blink: ). Revenind la calitate, cred ca un sistem certificat THX intr-un apartament de bloc nu-si are rostul, intrucat este imposibil de beneficiat de adevaratele sale atuuri fara sa cheme vecinii politia :D .

    Si eu sunt pe piata pentru un sistem 2.1 mai bun si m-am oprit la Imagine IPB

    Altec Lansing FX4021. Daca este cineva care are acest sistem sau l-a ascultat in functiune as fi recunoscator pentru feed-back! :beer: In plus, care stie ce avantaje aduce un subwoofer isobaric fata de unul "clasic" sa-i zic asa.

    Parerea mea... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  9. Daca stii sistem de date DA2 poti sa-ti codezi ce item vrei tu direct in inventory :) ( la nevoie.. )

    Aha, si care ar mai fi placerea unui RPG daca suntezi regulile si sansele pe care ti le da jocul? :dontknow: :dontknow:

    I smell a cheater... :naughty:

    Parerea mea... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  10. Care aveti un personaj cu ceva skill-uri pe crafting, cam care sunt cele mai tari iteme pe care le-ati creat sau descantat (nu-mi vine nici un termen mai potrivit pentru "enchanted").

    Eu incerc o abordare diferita: in tot actul I vreau sa strang cat mai multe materii prime, forme (molds), esente magice si gems, iar apoi sa ma pun pe craftuit. :P :P

    Asa ca cei care au rabdare sa joace acest joc superb si vor sa se bucure de toate aspectele lui, nu numai sa treaca in viteza prin main quest, sunt bineveniti in a-mi da una sau mai multe sugestii cu privire la crafting!

    Multumesc anticipat!

    Parerea mea... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  11. O.K., am internet Fiberlink, nu mai am modem, dar trebuie ca de fiecare data cand pornesc calculatorul sa ma conectez prin acel dublu click+Connect. Nu-s foarte lenes, dar mi se pare mai elegant daca ar fi posibila activarea conectarii in mod automat, la startarea WindowsXP. Am incercat sa adaug RDS&RCS ca proces in start-up, dar nu merge. Pentru cine are ceva idei sunt numai ochi... si urechi!!! :P :P

    Parerea mea!!! :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  12. Eu am un Thrustmaster 2in1 cam ca ĂSTA.

    Nu costă o căruţă de bani, ai şi opţiunea PS2, design bunicel, materiale O.K.

    P.S. Nu am jucat niciodată FIFA, aşa că nu ştiu cum se comportă. Pentru jocurile portate de pe consolă, gen Devil May Cry este O.K.

    Părerea mea... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  13. Orice alt player se comporta la fel! Diacriticele astea ciudate apar inclusiv când deschid un document cu Notepad. Cred că ar trebui cumva schimbate caracterele astea speciale (de fapt modul în care le interpretează Windows-ul), dar nu ştiu unde sunt localizate la nivelul SO, şi nici care este fişierul ce le conţine.

    Părerea mea... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  14. O.K. , după ce am instalat niste pluginuri ale TC, am observat cu surprindere că toate aplicaţiile care îmi afişează caractere diacritice nu le mai ilustrează pe cele româneşti ci un set de diacritice, cred eu chirilice, - vezi http://img157.imageshack.us/img157/2786/screenshot001ae0.jpg. După cum observaţi, setul de diacritice este OK în ceea ce priveşte scrierea, dar la "interpretarea" simbolurilor imi afişează acele diacritice slave. Precizez că setările regionale şi de language sunt bine făcute! Aş vrea să ştiu dacă a fost modificată o intrare în regiştrii WinXP, şi dacă o pot reface fără să trec prin reinstalarea WIN.

    P.S.1 Fişierele respective (.txt, .sub, .srt , etc..) îmi afişează diacriticele româneşti atunci sunt rulate pe un DivX Player standalone.

    P.S.2 Inutil să mai precizez că am dezinstalat pluginurile de TC, dar problema persistă în continuare.

    Vă mulţumesc anticipat pentru sugestii, rezolvări :beer:

    Părerea mea... :tiphat: :tiphat: :tiphat:

  15. O.K., sunt la nivelul "You better watch out...", cel cu petrecerea de Craciun si de fiecare data cand apas tasta pentru "Drop" jocul se opreste brusc, definitiv, fara nici un fel de mesaj... dontknow.gifangry4.gifBangHead.gif

    Am incercat sa atribui o alta tasta pentru aceeasi comanda, acelasi rezultat!

    Daca aveti vreo idee apreciez in mod deosebit pentru ca jocul mi se pare cel mai reusit din toata seria si chiar sunt curios cum evolueaza in continuare!

    Parerea mea... tiphat.giftiphat.giftiphat.gif

  16. Am avut CRT la 15", 17" si am trecut cu un mic wink.gif efort la LCD 19". Este o mutare foarte buna pentru toti cei ce vor sa faca un upgrade serios al sistemului lor. Decat sa dai nustiucate milioane pe cativa GHz, bits sau RAM in plus, care oricum vor fi insuficiente peste 6 luni, mai bine faci un salt tehnologic si treci in pas cu vremurile pentru ca, oricat de performante ar fi CRT-urile, sunt deja istorie.

    Parerea mea ... tiphat.giftiphat.giftiphat.gif

    P.S.

    Motivele pentru care am votat LCD sunt exact cele enumerate de nwradu. Si in plus, nu am vazut blur sau fog sau smogg... whatever! bananadance2.gifbanana.gifbananadance2.gif

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...