Jump to content

Spydy

Inactive
  • Posts

    707
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Spydy

  1. Salut :).Poate ca este o intrebare prosteasca dar, se merita sa fac vreun quest pe dex?E prima oara cand joc lineage 2 si cum pe oficial nu prea joaca nimeni de aici m-am gandit sa ma apuc de dex.

     

    Da se merita. Sunt questuri Daily pe care le poti face si questuri care le faci 1 time si iti dau xp/sp/adena.

  2. ciudate sunt caile filmelor. Am ajuns la un punct unde nu mai inteleg mare lucru....

    Legat de ce ati zis voi klauss original, michael original deci intre ei se pot omori fara sa dea vreo unu ortu popii cum zicea mikael (sau poate alea sunt povesti sa sperie "copiii").

    Stefan se pare ca si-a regasit sentimentele deoarece nu a acceptat sa il lase pe Damon sa moara.....

    Klauss e innebunit acum ca nu isi mai are jucariile (a.k.a. familia cosgiugelor), ceva tre sa mai fie ca sunt vreo 3 sau 5 carti in realitate....

  3. dati-mi ma si mie unu un kit calumea de FRAPS ... fereasca d-zeu era sa lesin ... LESIN de ras adineaori =))))))))))))))))) and i didn't get it on tape =)))))))

    Oficial declar grecii ... cei mai retarzi jucatori de l2 EVAH !

    frec menta pe un server L2J x20 .... got a cute little dorf ... de lvl 61 .. minding my own buisness spoiling in Branded ( spoiling blue mobs ... apparently works .. oO like a "baws" ! ) cand apare un alt indesat mic pe langa mine sa imi faca KS ... dupa 5 min ( cam atat am rabdare cand iau KS) .. ii dau PK evident ma fac rosu ... ala da logout si vine cu un warlord dupa mine ... banuiesc ca A grade ... eiiiiiiiiiiii aici incepe show-ul ... si apuca baiatul meu sa ma alerge ... (aveam in inventory .. 4k CP pots ... oO + ..... +++++++++++ 20-25 de greater healing din alea de event .... heals 2-4k instant) ... MA JUR pe ce am mai sfant ca ma alergat ala aprox 20 de min =))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) l-am scos din branded ... ll-am dus in Giran Harbor .... dupa aia iar ... pana la intrarea din branded .....am mers nitzel inspre Floran =)))))) .. cu FAT FRUMOS calare in urma mea dand in mine ca in hotii de cai cu un pole =))) ... 20 de minute oameni buni =))))))) intrun final n-am mai rezistat cu rasul si am dat bsoe ... lasandu-l pe idiot in mijlocul unui camp

    Times like these make me feel all warm inside ... <3

    GG GREECE !

    Am ras 5 minute numai la ce ai povestit tu...

    Ma pun sa vad daca mai am filmuletul de pe un server cu ceva asemanator :)))

  4. EXP - x5

    SP - x5

    Adena amount - x5

    Drop chance - x5

    Spoil Chance - x4

    Quest drop rate and reward rate remains default.

    Premium account will increase this setting by 50%.

    Asta ceva aiurea :) - parerea mea . hic,hic

  5. Am vazut tot ce se putea din franciza Stargate.

    Pot spune doar ca e de cacao finalul de la Universe. SG-1 a avut final din care mai intelegeai ceva, in atlantis au adus orasu pe pamant, aici se culca pentru 3 ani.....wtf ? :dontknow:

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...