Jump to content

huSt

Inactive
  • Posts

    358
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by huSt

  1. In loc sa spuneti ce ar trebui modificat(singurul lucru bun a fost chestia cu 30 de secunde pentru a inregistra) va tot plangeti ca muriti repede, ca sunt setarile proaste, ca x face modificarile pentru y, dar unu nu vine cu o solutie, cu o propunere decenta....cred ca e in folosul tuturor sa fie CS uri echilibrate, asa ca mai lasati conflictele pe care le aveti cu cei din alianta adversa si incercati sa veniti cu solutii nu cu "flame" uri.

    Cu ce propuneri sa venim cand s-a gresit inca din primul minut ? Itemele cu 5 sockete nu aveau voie sa pice atat de usor si sa fie atat de accesibile. Daca totusi nu s-ar fi putut face nimic in legatura cu aceste iteme cu 5 socket trebuia sa nu mearga JoE in ele,cum nu merge nici in itemele 380 de RF , daca vrei item cu socket iti faci set non exe si ramai doar cu socket,nu si cu optiuni si cu socket cum au toti acum.

  2. Voi va plangeti de RF dar pe mine full agi si full vit ma omoara in 2 secunde un sm de 28 de rr si intr-o secunda sm de 34 de rr ( anohoolic sa dau si nume ) .RF-ul in acest moment la duel vs orice clasa e sub orice critica.

    • Upvote 1
  3.  

    Degeaba vrei sa fii ironic ca esti penibil...ai inceput cu "cate am facut si cate am vazut " si eu cand vad atitudine de cocalar am tendinta sa ma retrag,o zi buna :)

     

    Noi ne permitem sa fim ironici pentru ca am realizat ceva. In schimb, tu, un neica nimeni, nu iti permiti. Esti doar de umplutura. Cand o sa ajungi mai bun ca noi atunci sa ne contrazici. Pana atunci, taci si invata, ca ai de la cine.

    //gata cu offtopicul. :)

    ce ai realizat fratiorule? esti cel mai bun intr-un joc? cum tu insiri 1000 de motive ca voi sunteti cei mai tari asa iti insir si eu 2000 cum noi avem altele mai bune de facut duminica decat sa imi masor puterile aici.

    • Upvote 1
  4. Pana  dai tu buff-ul de ignore vine direct pe tine dupa respawn si n-apuci sa faci nimic,mai ales un DL care face un lag imens cu ciorile. Problema e ca voi mai aveti cate un programel una alta,nu e 100% vorba de skill. Ti-am mai spus si iti mai spun o data,aia care fac diferenta la CS stau in banca lor si isi vad de treaba,de razboinici dinastia ca tine aparuti dupa ploaie m-am saturat...

  5. RF da damage mare dar pica ca o musca, iti bat orice RF de pe server la duel 10-0 fara probleme, in schimb BK-ul ma rog de el sa moara =)) ( sunt DL ) 

    Hai sa ne facem toti BK sa vedem ce se intampla, o sa fie CS 10 minute la unii, 10 la altii, pentru ca inca o data BK-ul este imbatabil.

    Pai eu daca aveam BK  full mergeam la CS doar cu party-ul meu si cu 2-3 RF si luam CS, doar astia din V pot sa fie asa slabi incat cu bk full in alianta sa nu ia CS =))

    il bati la duel pentru ca te duci peste el din prima si nu apuca sa-si dea buff-urile,si fara ele = 0. La CS ( am fost o singura data ) sunteti de umplutura cu DL-ul vostru. Cat despre CS...tot voi,astia care sunteti la numar va bateti cu piatra-n piept,restu care au un merit mai mare pt ca reusiti sa-l pastrati stau in banca lor...

  6. Multumim pentru sustinere Lance :) daca totusi ar fi luata in considerare aceasta propunere as adauga vreo 2-3 chestii in plus : 

    -acest topic sa fie foarte strict,fara aberatii si fara flame-uri , user-ul de rand sa gandeasca de doua ori inainte sa posteze

    -sa primim raspunsuri clare si concrete , ca de alea gen "o sa se..." cred ca ne-am saturat cu totii

    - un user poate raspunde altui user numai in cazul daca e sigur ca poate oferi un raspuns , fara banuieli samd , la biserica se crede

    daca mai aveti voi ceva de adaugat...e binevenit

  7.  

     

     

     

    dc vreti voi ca BK-ul sa fie mereu in avantaj?.. o da-ti mereu ca nu poate sa creasca fara party, sau ca nu poate sa creasca singur pe spot, Atata timp cat la un PerfectPparty este xp bonus nu cred ca BK-ul ar avea nevoie de avantaj,

     

     

     

     

    Mi-ai luat vorba din gura,pe toti ii auzi numai "Vai doamneee ca se creste greu bk-ul" terminati cu aberatiile astea ca bk-ul se creste greu,o vrajeala ieftina! Creste la fel ca celalte,este party si majoritatea au party-uri stabile asa ca lasati vraja asta mereu. Mereu vreti doar bk sa fie cel mai tare,pacat ca aici pe server a fost mereu asa si niciodata nu s-a facut o schimbare sa mai fie si alte char mai puternice decat bk,gen RF sau SUMM care sunt caractere noi,ori sa se faca un echilibru egal intre toate,oricare sa aiba o sansa sa castige un duel.

     

    eddy cate puncte iei tu ca RF? bagi Vit ca sa iti creasca dmg si hp,bk-ul trebuie sa bage la toate sa fie cat de cat bun.oricum nu are rost sa mai vorbim ca tot pe a voastra o tineti :)

    +ca RF intra mai devreme in orice mapa

    Da,bagi vit si agility sa creasca dmg-ul dar la full vital sa ai 80k hp cu tot cu buff-ul ala de viata al rf-ului mi se pare o porcarie. Am set piercing +9 e adevarat dar daca las afk in lacleon ( FULL VIT SI FULL AGI ) in 10 min daca vin 2 mobi pe mine raman doar cu jumatate din HP ... ce sa mai zic ca un bk de 11 rr ( Avenger sa dau si nume ) ma omoara dintr-un combo ... FULL VIT SI AGI :) 

    O dai de gard cu intrarea in mapa mai devreme ... crezi ca are vreun avantaj? daca putea trage in tark bk mai spuneam dar asa? degeaba intrii la lvl 50 in arena si esti gap cu restul pt-ului :)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...