Jump to content

Wagram

Inactive
  • Posts

    213
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Wagram

  1. pe forumla blizzard nu am gasit iar tu vrei sa gasesc la computergames...

    am rascolit tot forumul blizzard am dat search pe yahoo si pe google si nu am gasit nici un linkcu nici o versiune k sa nu mai zic de enUS.. :banghead::hair::comp2: :crybaby:

    Mă scuzi că am încercat să îţi dau o sugestie. Trebuia să te ignor. Dar, în caz că nu ştii, pe CG sunt mulţi care joacă pe US şi m-am gândit că te-ar putea ajuta cu vreun fişier, ceva. Mare prostie din partea mea, dar nu am ştiut că eşti chiar atât de lipsit de bun-simţ.

  2. am jocu original dar numi primeste cd 3.. acuma am alt joc.. nui original ii enUS si imi tre si patch enUS 2.0.3 --> 2.0.4 :| sau downloader :D <<

    Te-aş ajuta, însă din păcate nu am versiunea de US. Însă poţi încerca pe forumul computergames, la secţiunea WoW, sunt şanse să te ajute cineva acolo.

    Baftă.

  3. agro il faci fara sa vrei in functie de diferenta dintre lvl-ul tau si cel al mobului, cu cat e mai mare cu atat te vede mai repede

    io eram 40 in stv si faceam quest cu un shammy de 35 la mobi de 39-40, ma trezeam inconjurat mai mereu de mobi, ii atragea ala ca un magnet.

    Healing aggro nu e acelasi lucru cu range aggro. Challenge spune bine ce spune. De healing aggro te salveaza Blessing of Salvation, de range aggro Mind Soothe.

    @razvan: In principiu daca ai descoperit deja orasul, mergi la Gryph Master si o sa iti "inchirieze" un grifon pana in orasul in care vrei sa ajungi. Daca nu l-ai descoperit inca, o iei la opincuta pana in oras, gasesti Flight Path la Gryph Master si gata.

  4. ' date='Oct 18 2006, 12:31 PM' post='1470255']

    Mda, 36 ore de maintenance :( pregatirea pentru BC zic ei, asta ar trebui sa fie ultimul maintenance prelungit ptr Haomarush, chestia e ca data trecuta nu a revenit la ora stabilita serverul plus ca dupa o zi doua era cazut din nou din cauza ISP-ului lor.

    Au specificat oficial cei de la Blizz ca downtime-ul este pentru pregatiri? Si Silvermoon e in lista din pacate si tare mi-e teama ca dupa extended maintenance(ca dupa orice extended maintenance) serverele vor fi in genunchi, cu intarzierea de rigoare, bineinteles. Adaugati la asta si Hallow's End, dovleci, lumanari si alte dracii de decoratii si situatia va fi albastra tare de tot.

  5. oFftopic vad ca in ultima vreme au cam fost unele posturi inutile in acest topic,nici un moderator nu se mai uita la el?

    exemplu

    Wagram aici discutam wow nu gramatica.

    Baiete, ia si te uita la postul caruia m-am adresat, si pe urma deschizi gura. Nu imi spune tu mie ce se discuta aici , sunt sanse sa stiu mai bine ca tine despre ce se discuta. Nu ma face sa ma iau de posturile tale si sa te demontez bucata cu bucata.

  6. =de aceea

    Pun pariu ca daca a-ti scrie asa la scoala nu primiti un zece. Verificati o data ce a-ti scris inainte de a da "Add Reply"!

    Corect e "ati". Dar sunt de acord cu tine.

    Puteti termina cu discutiile despre servere private? Macar din bun-simt?

  7. Hello, am si eu o problema cu "Wow " ul ... Joc pe un server de Fun, verific statusul serverului, zice ca totul e ok ( Online ) ... in schimb cand incerc sa ma conectez imi da urmatoarea eroare :

    " Error: Unable to connect to the CheatingDeath server " :error: =(( :blink:

    Eroarea asta o am doar de la o vreme incoace, in urma cu 4 zile totul mergea bine, am aflat ca nu sunt singurul in situatia asta . :comp2:

    Serverul are versiunea 1.8 din cate am inteles, si eu am versiunea 1.93 si folosesc Kadaj hack .

    Asa, si ? Ce vrei?

  8. hey , eu sunt krya , sunt noua pe aici insa joc cu fratele meu world of warcraft de un an si ceva :) . Eu sunt Night Elf Female Druid , Level 67 cu numele de Krya . Poate o sa dau de voi ;;)

    Inca ceva , eu nu joc pe servere pirat :) .

    Inca ceva, tu nu joci World of Warcraft.

  9. Anub & Razuvious down, Noth probabil va fi urmatorul. Oricum, ca instanta, in mod clar Naxx e mult mai reusita decat TAQ. Atmosfera, grafica, lupte mai interesante, etc. Cel putin la noi oamenii suntmai entuziasmati de a merge in Naxxramas la wipe , decat in TAQ la farm... Cred ca asta spune mult despre cat de "reusit" este TAQ...

    In legatura cu T3, warriors si rogues au acelasi tip de token. Cum se procedeaza la voi? Ia un rogue, chiar daca unul dintre tanci nu are acel item, strict DKP?

    Cat despre MC in 4 ore, nu cred ca as rezista, sincer... Mi se pare un chin si un raid de 2 ore jumate acolo, e prea plictisitor si am facut instanta aia de mult prea multe ori. Tocmai de aia am si lasat-o mai moale cu MC in ultima vreme, in ghilda nu sunt alt-uri, si sunt foarte foarte putini care mai au nevoie de ceva de acolo. Unul dintre tanci are nevoie de 1 binding pt TF si cativa T2 pants de la Rag.

  10. Chiar voiam sa il "convoc" pe Speedy la discutia asta. In cat timp faceti MC-ul (daca il mai faceti) cap-coada? Cel mai bun timp al nostru a fost 2 ore si 20 de minute cred, asta in conditiile in care 90% din raid au full tier2 + tier 2.5, si toti stiu instanta pe de rost. ( De obicei seara de MC -cand mergem- e seara de poker biggrin.gif)Nu e un timp extraordinar de bun, daca nu ar fi loot-ul ne-ar lua cu 30 de minute mai putin. 75% din loot e DE-ed oricum, dar trebuie sa ma asigur de fiecare data ca nu e nimeni care sa vrea vreun item. Asta ia cam 3-4 minute pe boss, cel putin.

    Si da, ar fi foarte interesant sa aflam pe ce server ai facut MC in mai putin de 2 ore cu PUG, si sa vedem si un profil. Apropo, Nefarian dat jos cu PUG mi se pare din nou exagerat...

  11. am strans 40 si am dat jos pe ragnaros in mai putin de 2 ore niciun wipe

    MC in mai putin de 2 ore, cu PUG, e trasa de par rau tare de tot. Intamplator, pe forumul asta sunt si oameni care cunosc jocul. Eu zic sa mai pui macar 1 ora , acolo.

  12. Nu am dedicat timp pentru Naxx deloc, deci progresul = 0. Foarte curand o sa incepem sa mergem acolo regulat, primii 3-4 bosi sunt cel putin accesibili.

    4-5% din ce cauza? Enrage timer sau va omoara tancii ?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...