Jump to content

alexdanx

Inactive
  • Posts

    1,262
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alexdanx

  1. Prima :Se uita huidu aici exact cum se uita si la ei pe forum, adica cu ochiii inchisi.

    A doua : A trecut vremea in care emisiunea aia o urmareai cu placere. Acum e un fel de abrambureala totala, din care nu se mai intelege nimic. Scenetele alea sunt de praf, nu mai au nimic comic in ele. Dezbracatu deja e undeva intre penibil si jenant, de fapt asa a fost intodeauna. Bebelusele deja nu mai au nici un farmec, nu exista coreografie de nici o culoare si deja s-a fumat fenomenul. Faza cu Baseasca, sincer mi se rupe, dar au fost porci si meritau ce le-a facut Badea;am vazut faza dimineata la servici si radeam cu lacrimi cand le-a dat ala numerele pe post. Macar sa incerce sa faca rahatul ala de emisiune (ca asta ajuns) live, sa ii vad daca le iese chiar tot , fara greseala. Si trebuie sa realizeze ca rahatul ala de la sfarsit "aceasta emisiune este o satira..." nu ii scapa de responsabilitate. Cu ocazia asta au vazut si ei ca toate tampeniile pe care le fac se pot intoarce sa ii muste de poponetz. violent1.gif

    Asta e, acum pot sa incepe sa lucreze la emisiune ( sa o faca ce era), sau sa isi continue linia comportamentala de grandomanie si sa fuga de responsabilitate, vorba aia "umor sau nu, leafa merge" .

    p.s : ce numar avea elena? eusa_dance.gif

  2. @aditii la aditii :

    pe server 70% arcasi, 20% TH, 5% magi .. 5% alte chars

    Asadar nu dam warding pt ca magi sunt foarte putini, si cum suntem f multi arcasi ii culcam instant.

    @fullbuffed un TH are cam 1k+atack speed, si da cam 80% criticale (fara skills) , si cam de 400 bucata , deci in 3 secunde iti da lejer 2k+damage numai din lovituri, din aia zic ca e bun UE cand te bati cu ei. PRactic daca stai sa te bati cu el , si nu fugi, nu iti da decat deadly blow si atack normal (criticalele de TH bufat sunt mai mari decat damage-ul facut de mortal blow fara VS)

    Ai dreptate cu OL-ul dar nu e intodeauna cu noi, asa ca mai bine prefer sa iau bufe de profet +Evasion de la OL ...cand e prin zona.

  3. Dat fiind ca asta e singurul loc pe unde stiu ca umbla botii din clanul meu ...o sa le explic aici, asta ca sa nu ii mai injur nostop si sa ii fac retardati la fiecare pvp pe care il pierdem , si de fiecare data cand imi scot bufurile .

    SO :

    BOT PROFET SETAT PT SCANDAL (AKA PVP)

    Bufuri pt Arcasi si TH (le puneti exact in ordinea asta,):

    1. Shield (Creste P. Def)

    2. Might (Creste P . Attack)

    3. Guidance (creste Accuracy)

    4. Focus (creste critical RATE )

    6. DeathWhisper (Creste crtical POWER)

    7. Haste (creste atack Speed)

    8. Bless body (creste max HP )

    9 . Magic barrier (Creste M DEF)

    10. Wind Walk (creste Viteza de deplasare)

    BOT BD Setat pt Scandal :

    1. Dance of Fire (Creste Critical Power)

    2. Dance of Fury (Creste Attack speed)

    3. Dance of Warrior (Creste P. Atack)

    4. Dance of Inspiration (Creste Accuracy)

    BOT SWS setat pt scandal

    1. Song of Wind (Creste viteza de deplasare)

    2. Song of Hunter (Creste Critical RATE)

    3. Song of water (Creste EVASION)

    4. Song of Earth (Creste P def)

    La asta se mai da Body of Avatar (dar cum nu aveti bishopi mari...nevm).

    In caz ca avem si OL-ul cu noi o sa renuntzam la Guidance in favoare bufului de Evasion ...nush exact cum se numeste.

    Pe langa astea puteti sa folositi Accuracy si Vicious Stance (astea doua nu scot celelate bufuri)

    Nota pt ORC (OL) : De fiecare data cand te apuci sa dai bufe dupa ce noi luam bufele prezentate mai sus ne scoti primele bufuri date (as in...Shield...might) si ne dai bufele tale care afecteaza tot clanul) ...so DON'T!!!

    Problema cu Bishopii ....

    Avem momentan 4 cred : demimoore(al meu), mariushealer (xerxerses),Brunette (ratonul clanului...aka deme) , si MaBich (al lu reaper sau Slick...nush exact) .

    Problema e urmatoare : Daca aveti KARMA (deme...fmm..de tine e vorba) si bishopu iti da heal, flagheaza si el automat ...asa ca ..NU FACETI KARMA CA OMORATI BISHOPII !!!!

    A doua problema cu Bishopii : Daca Un jucator este intr-un party in care nu se afla si bishopul care da HeaL , jucatorul fiind Flagat (adica MOV..pe limba voastra) ...Bishopul o sa flagheze=> Bishop Mort! Asadar aveti grija sa fiti in party cu bishopul respectiv.

    Buun....acum ajungem la partea cu PVP(la care sunteti undeva intre targa si pamant) ...

    Dat fiind ca sunteti 80% SR (cu toate ca v-am spus sa faceti HE...) o sa incep un pvp guide pt arcasi ..

    1. Daca sunteti level mic si stiti ca nu aveti Bishop ...nu flagati aiurea pt ca o sa crapati instant (luati damage 1k+ de la TH si 2k+ de la SR sau HE , de magi nu mai zic nimic...puteti sa aveti surprize sa luati si 4k!)

    2. Daca sunteti atacati de TH...nu stati sa va bateti cu ei pt ca matura pe jos cu voi, nu aveti cum sa ii omorati(majoritatea sunt nivele mari) ...si nu dati in ei la inceput . In schimb alergati-i. Ei cand ataca vin cu DASH, UE, ACC +VS . Tre sa asteptati sa li se duca UE(ultimate evasion) ...dupa care pot fi omorati. VS-ul ala le mananca f mutla mana...si daca sunt alergati suficient e o sansa buna sa ramana fara mana PT speciale : deadly blow, backstab, mortal blow. Nu dati UE la inceput daca il alergati pt ca oricum au skill pe arma (Might Mortal) si sunt sanse f mari sa nu le rateze chiar daca dati UE. In schimb... Alergati-i cam 15 secunde, dupa care dati UE si va bateti cu ei daca mai sunt dupa voi . Daca puneti Tatoo of Resolve (ala de speed) nici un carcater din joc nu poate sa va ajunga, cu exceptia TH-ul care foloseste Dash , skill care tine f putin, cam 5 secunde, si cu care apuca sa va dea 2-3 speciale...dar SIGUR NU VA OMOARA! La inceput cand vine pe voi puteti sa incercati un STUN .

    3. Daca nu e TH pe voi, incercati sa omoratii TH-ii adversi care alearga Arcasii nostrii. De obicei sunt retardati si nu se opresc sa vina pe voi .

    4. Atacati prima data Adversarii care NU AU BISHOP!

    5. Lasati-i pe cei care au level mare sa flagheze primii (marius, bau, eu, maka).

    6. Daca vedeti MAGI adversi flagati, dati in ei imediat, pt ca mor f repede si dau damage f mare.

    Capitolul Chestii , Trestii , Socoteli sau "Cum sa nu muriti ca ratonii":

    1. Daca sunteti flagati si vedeti magi suspecti (neflagati) venind spre voi aveti 2 variante :

    a) Ii omorati , facand PK pe ei

    cool.gif Fugiti de ei pt ca vor sa va dea CANCEL. Cancel e o vraja care va scoate toate bufurile, deci ...grav de tot.

    2. Sa aveti la orice moment la voi cel putin 5 (CINCI) BSOE (blessed Scroll of Escape)si sa aveti SHORTCUT PE BARA DE SKILURI. Daca faceti karma si sunt inamici pe langa voi apasati cu incredere pe el. Daca aveti norocul sa va teleportati langa orash (asa va teleportati cand aveti karma) si e lume pe langa voi e recomandabil sa va teleportati iar ....si iar...si iar..pana cand sunteti singuri . Dupa care daca va simtiti in stare sa omorati garzile (au level 60 +) intrati in orash, daca nu aseptati cuminti sa vina cineva din clan sa va ajute. In caz ca facem rost din nou de clan HALL va teleportati acolo.

    ..atat deocamdata ca m-am plictisit (sa va mai spuna si ratonu de marius ca de aia e CL tongue.gif ...astept intrebari .

    Ce v-am spus mai sus face diferenta intre noi toti morti si :

    http://img54.imageshack.us/my.php?image=shot000347tx.jpg

    P.S: @baubau (aka ratonu dementu) : incearca sa joci si tu cu ECHIPA

    ORICE COPT POATE SA FACA PK ! LA PVP SE VEDE DIFERENTA!

  4. Vad ca v-ati luat la tranta pe tema WoW vs lineage , acum o sa imi spun si eu parerea de expert la l2 si de neavizat la WoW.

    Lineage castiga mult la grafica dar pierde mult la partea de RPG, practic in afara de PvP in lineage2 nu prea ai ce sa faci. In afara de questurile pt schimbarea ocpatiilor, la care din 5 in 5 minute te intrebi ca magarul din shrek2 "are we there yet", nu se merita nici un alt quest facut.

    Nush care e situatia in WoW la capitolul asta.

    Alt minus semnificativ in l2 sunt botii omniprezenti.

    Despre partea PVP in lineage e cam clar la inceputul fiecarei batalii cine castiga in situatii 1 la 1, si e prea mult noroc implicat in dueluri.

    Exemplu : sansele de Stun, Sleep, Anchor, Silence.

    Sincer, as inserca si WoW dar numai pe oficial.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...