Jump to content

sunfire

LinkManiac
  • Posts

    48
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by sunfire

  1. Ai cumva activat din bios "dynamic overclocking" ? Dupa cite stiu eu , placile mai recente de la msi au onboard un chip de overclocking ("core cell" ii zic ei) si o optiune "dynamic overclocking" activata in bios by default . Stiu asta deoarece am avut 865pe-neo2 fis2r si cind era "dynamic overclocking" activat fsb-ul se modifica in mod dinamic intre anumite limite (dictate de "core cell"-ul de pe placa de baza si de nivelul de overclocking setat din bios) . De aici s-ar putea sa ai oscilatiile alea de temperatura chiar daca pc-ul sta si nu face nimic ("core cell"-ul ala nu sta in loc chiar daca pc-ul sta in bios) . Dezactiveaza "dynamic overclocking" din bios si vezi daca temperatura mai sare asa . Btw: temperaturile alea sunt f bune pt un barton 2500+ fortat la 3200+ dar biosul placii s-ar putea sa nu raporteze temperatura exacta . De exemplu , cind am avut gigabyte ga-7n400pro2 temperatura bartonului (tot 2500+) fortat la 3200+ era undeva in jur de 60 de grade. Cind am avut placa de baza msi temperatura indicata era in jur de 48-49 , acum am abit an7 si temperatura indicata e in jur de 52 de grade . Coolerul a fost montat in mod identic pe toate placile de baza , am folosit acelasi procesor si "degetometrul" a spus ca temperatura a fost la fel in toate cazurile . Oricum , toate placile de baza socket A decente facute de firme mai rasarite opresc computerul daca temperatura procesorului atinge un prag periculos deci nu trebuie sa-ti faci probleme ca prajesti bartonul.

    All za best biggrin.gif

  2. Eu zic sa puneti inapoi serverul de cs-s pentru ca a trecut ceva timp de cind s-a lansat si lumea a avut timp sa faca rost de el ( cunosc multi prieteni care il au deja si se pling ca nu au server pe care sa joace online )

  3. Ok , ok il schimb dar ce m-a nedumerit este ca joc de f mult timp cu el si nu a zis nimeni nimic ( cind mi-ai zis apashule sa il schimb ca nu am vazut ?! ) . E doar un nick da-l naiba , jucam cs sa haveuim niste fun , relaxam , etc. Nu stiam ca "mumu" are asemenea conotatii prin Bucuresti . In fine , nu-i problema , se schimba . Ia ziceti , " Sunfire - JOC NASHPA " are ceva ? Ca va bat daca are ( evident la cs :D ) . Ne (mai) vedem ( a se citi "kilerim" ) pe serverele linkmania ( unde pacat ca nu se joaca cs de echipa , toti se uita sa faca repede cit mai multe kiluri ) .

    PS : Bugs , puteam sa salut lumea cu o fraza de genul " a venit mumu sa va dea la mutra " sau " a venit mumu sa va dea la moaca " sau " a venit mumu sa va dea la cascheta " :D - no offense :D

  4. Salutare

    Pentru cei care nu stiu , eu sunt "mumu" de pe serverul de cs de la Craiova (joc in mod curent si pe alte servere de cs - Bucuresti , Ploiesti , etc dar pe Craiova in primul rind) . Am si eu o nedumerire : este ceva in neregula cu nick-ul "mumu" ? Popey zice sa-l schimb pentru ca poate sa sugereze injurii ( nu cred ca pot sa descriu aici cam ce injurii zice Popeye ca ar sugera dar va puteti imagina ) . Joc cs cu nick-ul asta cam de 6 luni si nu a zis nimeni ca ar sugera injurii ( sau orice altceva ) . Am mai jucat si cu alte nickuri si am ajuns la asta dupa o runda la sfirsitul careia eu am ramas cu bomba ( eram tero ) , am plantat-o , a explodat si am prins la inceputul rundei urmatoare o remarca a unui coechipier : "noroc cu maimuta" ( mi-a placut remarca - cei care ma cunosc stiu ca sunt hazliu ) . Si mi-a trecut prin minte "mumu" . Sunt de acord cu nepermiterea nickurilor care sugereaza injurii sau a oricaror nickuri indecente , dar "mumu" ce sugereaza ?! Nu joc pentru rank , ideea este sa te simti bine chiar daca joci prost pentru ca ideea cs-ului de echipa nu exista pe un server public , am destui ani ( si fire albe de par ) si (daca este nevoie ) schimb si nick-ul :-)

  5. Salutare

    Personal , detin un NEC 2500a si nu am ce sa ii reprosez . Am scris cu el in jur de 800 de dvd-uri de toate felurile si brandurile posibile si nu a refuzat niciunul pina acuma (bine , am incercat pe el si niste firmware-uri mai putin legale si l-am pus pe butuci o data dar s-a rezolvat -> thumbs up for the dangerous brothers). Daca ar fi sa cumpar in momentul de fata dvd-rw , as alege 3500 (tot NEC) pentru ca are in spate reputatia (si calitatea inregistrarii sper) 2500-lui . All the best :-)

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...