Jump to content

D3moN

Inactive
  • Posts

    258
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by D3moN

  1. ah ce sadic e slide ala, mistooo.

    eu am nevoie de plexi ca sa imi fac o legatura intre coolerul de carcasa si coolerul de la procesor + sa adaug niste leduri. in functie de cum imi iese asta o sa ma decid daca fac laterala transparenta.

  2. Am din ce in ce mai multe idei in ultimul timp, asa ca stie cineva de unde pot lua niste plexiglass si cu ce pret?

    Am fost in Brico si aveau acolo, era destul de mare, dar costa 25 lei. Imi trebuie ceva mai ieftin. Apreciez orice ajutor.

    PS: din zona Bucuresti.

  3. azi am pus inca un cooler care bate spre placa video si impinge aerul afara prin locurile unde vin placi si pot spune ca se observa o schimbare majora. pana acum mi se incingeau hddurile si dvdromurile de nu stiam de mine si acum hddurile sunt calde iar dvdromurile care se afla cel mai sus sunt chiar reci. pretty :cool2:

  4. sigur. uite aici

    te duci pe al 3-lea articol. poti sa te uiti si la restul, dar eu la acela ma refeream. sunt multe chestii interesante dar mie mi s-a facut cam lene si am renuntat, am pus un ventilator sa dea aer coolerului de la proc si atat. am mai vrut sa fac asta si ptr placa video, dar another time maybe.

  5. @nwradu - pai asa de plictiseala...oricum nu vreau sa cumpar. in lipsa de altceva am zis sa migigesc si eu niste chestii :)

    thanx pentru raspunsuri, probabil ca las tot asa pe baterii si cand s-or consuma, consumate sa ramana.

    Misiunea mea urmatoare este sa fac un tunel de aer ca sa se aeriseasca mai bine toate componentele - la baza sa intre aerul rece si sa il propulsez cu alte ventilatoare si sa iasa pe la sursa. am gasit un astfel de articol si ma gandesc sa-l pun in practica. daca va intereseaza voi pune link-ul.

    daca va ganditi la zgomotul produs am gasit si un raspuns ptr asta - amplasarea unor bureti care absor acest zgomot - chiar sunt nerabdator sa testez :P

    @shadow - nice cooler

    sa ma gandesc cum imi mai amplasez niste luminite prin calculator, imi place cum se vede noaptea pe intuneric

  6. Am denumit asa topicul ca poate mai intreb ceva despre acest subiect.

    Momentan ma refer doar la un anumit lucru:

    am modificat un cooler in asa fel incat sa lumineze, led-ul este luat de la brichetele alea lanterna si am demontat echipamentul si l-am lipit pe cooler, dar nu imi convine deoarece functioneaza pe baterii d-alea mici (agp 13 cred). As vrea sa-l leg la curent dar cum sa fac asta ca sa nu pocneasca? Ma gandeam sa-l conectez acolo unde sunt si beculetele de la Power On sau HDD de la PC. Sau il pot conecta direct la cooler?

    Are cineva vreo idee?

  7. care stie sa foloseasca softul DVD ReMake?

    Am citit tutoriale..am facut cum zic ei: decriptez dvdul si il editez cu dvd remake. chestia e ca iese stricat dvdul, chiar daca il modific in vreun fel, chiar daca NU schimb nimic. Incerc sa scot niste reclame inainte de film (inainta sa apara meniul). Stricaciunea consta in faptul ca imi strica meniul - nu mai apare...nu mai recunoaste unele lucruri. Se pricepe cineva la asa ceva?

  8. MontB esti la TOTW?

    daca as putea sa reintru in joc te-as ajuta..l-am reinstalat din plictiseala, vad ca inca mai am caracterul de lvl 70, dar inca persista problema cu lag, pentru care am si renuntat sa-l mai joc. Acum nush..sa vdm.

  9. "StarWars galaxyes e o grupa de jocuri plasata intr-un titlu." - HUH? Adica?

    Star Wars Galaxies ERA un MMORPG foarte misto. De la ultimul Combat Upgrade s-a stricat tot, sau asa se zice. Eu am apucat sa-l joc in perioada cand se dadeau trialuri, adica anul trecut in vara, inainte de Combat Upgrade, si parca eram disperat, ma trezeam intram direct in joc si mai ieseam cand trebuia sa ma culc din nou (pe la 5 dimineata).

    Mai multe despre Combat Upgrade puteti citi aici: click me

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...