Jump to content

Lypy

Inactive
  • Posts

    97
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Lypy

  1. 1 - Jocul se gaseste de ieri la Gameshop.ro ... din cate stiu eu sunt deocamdata singurii care l-au adus in tara... sau poti sa il iei direct de pe Steam .

    2 - in ce priveste fiseru problema ai fi putut sa dai un serch pe google nu doar sa stai sa caute altii pt tine si sa stai sa plangi ca nu iti merge ...

    /miles/mssmp3.asi

    aici poti sa il iei in cazul in care nu ai cod2.

    Aici

  2. Salutare

    am si eu o intrebare, de ca nu imi merge Call of duty 4 pe urmatorul sistem:

    placa de baza: ASUS 47N8X-E DELUXE

    PLACA VIDEO" WIN FAST A400 LE TDH-GE FORCE 6800

    PROCESOR: AMD ATHLON XP 3200+ (2.19 GHZ)

    RAM: 1.50 GB

    IMI DA EROASTE ACEEA CU : IW3SP.EXE has encoutere a problem and needs to close. We are sorry for the inconvenience - SEND ERROR REPORT CU DON'T SENT,

    Crack l-aa copiat bine, ul alt prieten are socul de la mine si lui ii merge, dar are si alt sistem.

    Care ar putea fii cauza ca mie nu imi merge?

    ASTEPT MESAJ, MULTUMESC

    Pt ca nu ai min spec..AMD® Athlon™ 64

    Se rezolva insa usor problema ta prin inlocuirea unui fisier din folderu miles ...

  3. Da Silk mai mult ca sigur ca vom merge mai departe ... cum am mai zis nu imi place prea mult jocul ...insa na vorba aia e trendy frendy :D

    Cu siguranta vom migra spre versiunile viitoare :)

    Cum si CS a inceput cu 1.0 si acum e CSS :)))

    Hai sa nu comparam jocul cu CS ca e diferit rau ... e adevarat ca e mai arcade ...dar na ce vrea prostimea ARCADE ... personal as juca RED Orchestra dar... mai greu ca nu ai cu cine juca in Romania.

  4. Fara sa va suparti pe mine ... eu sunt de parere caci zilele UO sunt numarate ..deja afara interesul pt acest joc a scazut foarte mult . Pur si simplu e moral depasit . La UO in cupa de primavara in CB abia au fost 2 divizii adunate cu greu iar la COD2 au fost 8 divizii plus Eurocup . In ESL UO egal aproape cu 0 .

    In Romania mai va rezista putin din cauza ca multi pusti inca nu au sisteme mai bune sa joace COD2 si din cauza unor conservatori care nu vor in ruptu capului sa paseasca in viitor.

    NU aruncati cu pietre in mine ca desi joc COD2 sunt un fan al Medal Of Honor insa joc cod2 pt aici exista jucatori multi si in romania si afara.... exista comeptitii exista mult mai multe decat pe UO sau Clasic .

    IN 2 ani de clasic si UO s-au realizat doar 3 competitii online asta din lipsa de interes a unora sau ma rog din diverese motive . Au fost oameni destui care au muncit si au tras sa realizeze ceva insa experinta ne arata caci sponsori nu sunt atrasi de competitii ONLINE ci prefera pe cele LIVE in LAN.

    Voi huliti COD2 ..un joc de cacao dupa parerea majoritatii insa un joc in care la nici un an avem vreo 3 - 4 echipe romanesti care scot nasu cu lincete pe CB ... avem deja 2 lanuri desfasurate ..urmeaza al 3lea in Oradea in Februarie ... acesta e viitorul...cod2 ...cod3 ..4...5 sau care o mai fi.

    SIncer mi se pare absurd sa mai iei o lincenta de coduo acum ...mai bine scoti nevasta la o masa la restaurant sau mergi cu baietii la un club si te faci prastie :D

  5. Desi noi nu am inceput cu COD ... Clanul Maniacii are state vechi in gamingu online..

    Era prin primavara lui 2003 si ne-a lasat oroy fara server de Mohaa..atunci l-am rugat eu pe el si m-a ajutat sa fac un server ...l-am pornit si am inceput sa jucam de nebuni aproape in fiecare noapte pana pe la ora 2-3 ..incet incet ne-am facut un cheag de jucatori care jucam frecvent...apoi intr-o zi vorbind cu un prieten Radulet... ii ziceam..mai suntem maniaci cu jocu asta... si pe urma opaa imi vine pasarica,.. hai sa facem clanul Maniacii ...a pornit ca o gluma intre prieteni la acea vreme neexistand Linkmania in formatul actual .. apoi incet incet am crescut si am crescut...au fost bune au fost au fost si rele insa important este ca am ramas impreuna si am facut din Maniacii un nume in gaming ...daca nu prin performante cel putin prin munca depusa in cresterea comunitatii de gaming din Romania.

    Peste acteva luni urmeaza petrecerea de 3 ani...suntem mari...deja facem singuri la olitza si nu mai folosim pampers 1224.gif

    Printre membri fondatori vreau sa ii amintesc pe : Euu , radulet , MaxPayne , Kosmocos desigur si pe primii nostri recruti ... Emi si la scurt timp Sogard si desigur nu as vrea sa ii uit pe cei care prin munca lor au ajutat mult clanul Kiz si Silk sau pe cei care au pus umarul la inceputuri ...Arpad, Manu , Intruder si nu doar ei...multi multi altii... o lista ar fi aici pt ca altfel as putea sa uit pe cineva : MANIACII

    Hai multa bafta la impuscat tuturor si sa ne vedem pe campul de lupta ( desi noi momentan suntem activi doar la COD2). qleft1.gif

  6. Mai nu stiu daca voi ati mai fost acolo insa eu va dau 2 sfaturi ...Mergeti cat mai de dimineta sa prindeti salopetele curate...nu luate gata transpirate de la cei dinainte voastra si desigur ...nu jucati in echipe mai mari de 7 pt ca unele arme is varaza( sau cel putin asa era cand am fost noi acolo). In ce priveste minori... nu cred ca e cazul si cresa sa mearga smile.gif

  7. hmmmmmmmmmm......deci nu mai este meci de meleee?? :( ......pacat...ar fi fost distractiv....dar totusi ma bucura faptul ca ne-am calificat mai departe.... :dance: .........ssi in leg cu faptu ca ne-au batut maniacii.....tough luck...se mai intampla...nu zic ca am fost noi mai buni...chiar de loc....nu ne-am gasit pe harta....in schimb ei au jucat cum ar trebui sa joace o echipa....dar asta nu inseamna ca trebuie sa vina unu si sa ii laude ca au batut lideru grupei....si noi puteam sa ne laudam pe toate gardurile ca am batut arhanghelii....ii drept ca erau cu un om in minus.... :ph34r: ............

    da cand am citit polu asta...am vazut ca nu mai ii deloc ideea cu meci de melee...dc??? :blink:  :blink: ...ar fi fain sa facem un amical cele 3 echipe....GoW....Arhanghelii...Maniacii........sa ne demostram talentele..... :hello:

    Mai cosminele ....nu se lauda nimeni mai sus ...insa cred ca tu trebuie sa mai treci si pe la scoala sau sa citesti tot postul . NIMENI DIN ECHIPA DE COD MANIACII NU S-A LAUDAT CA AR FI BATUT PE CINEVA . Doar eu i-am felicitat pt o victorie .

    Ce sa zic...eu nu vreau sa ma laud cu nimic si nici colegi mei de clan ...cea ce am zis eu mai sus sunt lucruri argumentate asa cum a facut si Jedi Chewbbaca , modalitati de departajare sun destule .

    Prin posturile mele nu vreau si nici nu am vrut sa reclam ca echipa Maniacii COD sa castige vreo promovare sau ceva ... ma repet pt a nu stiu cata oara ...e pur si simplu o parere personala , asa ca va rog nu amestecati posturile mele cu echipa Maniacii.

    Eu doar va urez bafta in continuare cu acesta cupa si ce o sa mai organizati pe viitor si scuzati ca mi-am bagat si eu nasul insa cu toti la un loc nu ati jucat atatea meciuri cate am jucat eu si din cauza asta am zis ca pot sa va ajut ... insa se pare ca am gresit.

    BAFTA

  8. Bun ... ma-ti bagat mai tare in ceata ... dupa ce ati editat primu post se intelege de acolo ca solutia de departajare dupa golaveraj e buna pe viitor insa desigur nu e buna pt problema care a fost la grupa B ... ce sa mai zic...as zice mai multe dar ... nu are rost ca oricum tot cum va taie pe voi capu si cum vi se aranjeaza voua mai bine pozitia faceti.

    PS: Felicitari echipei Maniacii ca au reusit sa invinga pe castigatoarea grupei B care va merge in semifinale :))))))))))))))0

    PS 2 : Cred ca era mai bine mai dupa ce ati facut grupele sa puneti un chestuionar pe forum si nu mai jucati nici un meci ...alegeati semifinalistii prin vot ...sincer era mai simplu si castigati si timp.

  9. Sincer nu inteleg de ce trebuie sa se mai joace departajare cand mai sunt 2 criterii dupa care se poate departaja:

    1.Nr de Capturi ...dupa asta s-a si tinut scorul si e normal sa fie primul criteriu ...e simplu ca la orice joc chiar si de fotbal .

    2.Nr de Kills ... Oare de ce au pus in joc treaba asta?

    De ce trebuie sa ne scarpinam dupa urechea stanga cu mana dreapta???

    PS: Nu am participat la acest concurs si nici nu joc COD insa nu vreau sa imi fie interpretate posturile aiurea...e pur si simplu parerea cuiva din afara care cat decat are ceva experienta in organizare de asa gen de concursuri.

    Si din cate imi aduc aminte parca vroiati un concurs scurt care sa se termine cat mai repede.

    Am recitit regulamentul si imi cer scuze ca nu am facut-o mai repede ...

    citez : "In cazul in care scorul din meciul direct dintre cele doua echipe a fost egal, pentru a se departaja se va organiza un meci de melee pe o harta aleasa de arbitrii (tip de joc DM, setari server: standard);" ... ce inteleg eu din asta? cum ar fi ca e un meci de fotbal ...in min 90 e egal si in prelungiri se joaca baschet .

    In orice concurs de jocuri , sporturi sau orice sunt cel putin 2 criterii de departajare : Meciul direct si Golaveraj ( sau cum vreti voi sa il numiti) .

    Oricum sper sa invatati din greseli si sa le rezolvati cat mai repde pt ca daca in modul asta vereti sa organizati un campionat...of of o sa fie aici pe forum mai ceva ca la Procesul Etapei . Nu va cere nimeni sa inventati voi reguli ...e suficient sa va inspirati din regulamentele celor cu mai multa experienta ...vezi PGL sau ClanBase.

    Acest post nu trebuie luat ca fiind o pozitie a echipei de COD Maniacii , este strict parerea mea - Lypy

  10. Da man stiu ca au mai fost 2 ..insa fara suparare ...nu sunt adeptul 1 vs 1 si nici macar 3 vs 3 ... un joc de echipa la acest tip de joc merge de minim 5 vs 5 si maxim 7 vs 7 ..plus ca sincer nu mi-a placut metoda cu toate meciurile in 2 zile.

    Oricum au fost niste incercari bune si se pare ca ati inavtat ceva din ele .

  11. In sfarsit si o initiativa serioasa pt comunitatea de COD din Romania ...felicitari si multa bafta cu acest campionat ..sfatul meu este sa nu va mai grabiti cu meciurile ca si in precedentele concursuri de COD ci sa faceti cate o etapa pe satamana asa cu siguranta o sa joace mai multi si nu o sa fie probleme asa mari de No Show.

    Daca aveti nevoie de ceva sfaturi ( eu organziez ceva similar la MOHAA) contatati-ma.

  12. Dap cred ca emi a fost destul de explicit ... nu va mai laudati ca jucati si rupeti cand aveti experienta comeptionala aproape 0 .... iar ca sa jucati meciuri internationale nu trebe ca tot clanul sa aiba jocul original ci doar componetii echipei care joaca .

    Oricum ar cam fi timpul din cati sunteti care jucati COD sa apara macar 2-3 echipe care sa joace si in CB ... ( unde pe langa Joc original , ping extern va mai trebuie si un server Privat cu teava buna de extern).

    Bafta si sa va vedem odata acolo unde e o competitie cu adevrat ..la COD la S&D sunt peste 400 Clanuri active iar la TDM vreo 100 ...asa ca trageti voi conluziile ... daca o sa fiti mai multe clanuri ( echipe) puteti infinta chiar si un Ladder Romanesc.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...