Jump to content

Cobra1980

Forumist
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cobra1980

  1. Sunt bucuros sa anunt ca a fost lansat ieri demo-ul la mult asteptatul Battlefield 2. Contine o misiune single player si o harta pentru multiplayer. Jocul momentan este gold iar lansarea sa oficiala este asteptata pe 20 iunie. Demo-ul poate fi dldat de pe siteul oficial EA da si de pe bf1942files.com.

  2. Alex nu te grabi ca baiatu a postat unde trebuie si nu are treaba cu internetul problema lui. I-am oferit o posibila solutie la prima vedere, nu trebuie sa sari repede pe om. Mai cumpatat mai Alex ca nu suntem toti ciobeni pe aici... sau poate sunt :)

  3. Hey felicitari pentru noul clan infiintat. Noi cei din greencats salutam acest clan. Nu ashteptati sa fiti provocati. Daca sunteti buni provocati voi ca asha o sa ashteptai mult si bine. Sunteti la inceput si voi trebuie sa fiti cei care provoaca, iar faza cu Axis only lasati-o moarta ca nu o sa joace nimeni cu voi. In meciurile oficiale fiecare clan joaca prin rotatie Allies si Axis asha ca luati-va gandul de le only Axis.

  4. un program este ccproxy usor de utilizat, eu asta il folosesc freeware de mult timp are licenta freewae pentru 3 conturi. Sau poti incerca si wingate sau winroute fac acelasi lucru.

  5. Desi sambata la ora 15 fix trebuia sa inceapa meciul cu cei din 101 Airborne (fiind fost membru) am avut placuta surpriza sa ne trezim cu cei din clanul JEDI (cei din 101 Airborne nu sau aratat, nici macar unul). A fost pana la urma un meci amical intre greencats si cei din Jedi, rezultatul nu conteaza, ce este important e ca sa jucat curat si frumos. Va multumesc personal pentru gestul frumos de a intra pe server si a jcua cu noi. RESPECT JEDI inca un clan STRASHNIC

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...