Jump to content

{Strik3}

LinkManiac
  • Posts

    564
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by {Strik3}

  1. Felicitari pentru initiativă Ureqqe, sper sa va iese conform planului.

    Privind in urma spre ultimele tentative de db-uri, esuate indiferent de sezon, nu prea puteti sa dati gres, stafeta e foarte jos deocamdata 🙂

    Linkmania are nevoie de stabilitate si continuitate iar la rubrica MU au lipsit complet in ultimul timp, poate veniti voi cu schimbarea.

    Succes.

  2. Acum 58 minute, tecty a spus:

    Si chestia asta nu puteai so explici si tu sa inteleaga lumea problema? 

    Acum 54 minute, tecty a spus:

    Si chestia asta nu puteai so explici si tu sa inteleaga lumea problema? 

    Ce te face sa crezi ca iti datoreaza cineva vreo explicatie..? Prea esti cu cutiul la brâu.

     

    Serverul este asa cum este cu bune si rele, momentan multe rele dar chiar si asa, alegi sa joci sau nu, cu riscurile aferente. Cred ca multi ne-am dorii stabilitatea de pe 97d si 1.01 dar daca s-ar baga ar bate vantu´ pe server. 

    Pe scurt, cred ca nimanui nu-i convine situatia actuala, mai ales ca deja se vorbeste de RR DB dupa marirea XP la X100. Ar fi al 3-lea..4-lea db..in decurs de cateva luni. Ridicol. Si totusi, poti sa joci sau nu dar indiferent de alegere, daca îi iei la rost pe cei ce incearca sa faca ceva, ce rezolvi?

     

     

  3. Cea mai buna veste e ca jocul va fi gratuit , la fel ca si Dota2 si probabil cu timpul si hon va deveni complet free cu toti eroii deblocati din start pentru ca altfel S2 nu are cum sa concureze cu Blizzard si Valve. Concurenta asta intre ei nu poate fi decat benefica pentru useri :P

    Partea proasta este ca mai avem ceva de asteptat pana se lanseaza..

  4. Ai sanse mari sa-ti gasesc rezolvarea pe forumu oficial hon. Sunt sigur ca nu e prea greu de aflat :P. In general la multe persoane jocul da crash din diferite motive , nu toate sunt din cauza utilizatorilor ci si jocu are ceva buguri.

    Edit: topicul e foarte vechi , nu am bagat de seama la prima vedere. :)

  5. Pai .. s-o luam cu inceputul , daca zici ca vrei sa il faci pe domeniu , im primu rand trebuie sa-ti cumperi un domeniu , sunt pe google multe firme si daca te intereseaza un pret mai mic uitate dupa discount code's pentru ca sunt destule. Probabil cel mai bun loc de unde poti sa cumperi ar fi godaddy.com dar poti totusi sa gasesti in alte locuri si mai ieftin , eu am luat un .net cu 4.99 acum cateva luni , totul depinde ce "oferte prinzi".

    In al 2lea rand ai nevoie de un serviciu de hosting iar pentru un blog de inceput merge un host free. Singuru care chiar a mers bine din cate am incercat eu a fost cel de la vlexo (google it) , cred ca ofera in jur de 200 mb spatiu + 5 gb trafic gratuit (partea buna e ca e stabil si au latency mic) si e ideal pentru un blog.

    Ideea in mare e urmatoarea ,Intri pe www.wordpress.org (nu .com) si descarci platforma pentru blog de acolo. O sa fie nevoie sa editezi cateva linii intr-un fisier notepad (exista tutorial pe siteul wordpress , nu e mare lucru) iti descarci FileZilla sau SmartFTP care crezi ca iti e mai comod si il conectezi la datele hostului tau (user , pass si adresa) iar aici urci platforma wordpress cu modificarile mentionate mai sus deja facute. De asemenea trebuie sa intri in control panelul domeniului si sa setezi asa numitele "name servere" ale hostului tau. De asemenea pentru blogu de wordpress trebuie sa-ti creezi o baza de date tot din cpanel pe care s-o mentionezi in fisierul notepad la rubrica corespunzatoare impreuna cu restu datelor cerute acolo ... user , pass , etc... sunt explicate frumos chiar in fisieru notepad.

    Totusi ca sa te obisnuiesti , macar la inceput ai putea sa incepi cu un blog pe platforma blogspot , in primu rand ca e mult mai usor de pus pe picioare si deasemenea poti pune google ads pe el. Dezavantaje ar fi destule incepand cu faptul ca nu e nici pe departe la fel de customizabil ca si platforma wordpress dar pentru un incepator e excelent ;). Bafta.

  6. M-am jucat si eu pe xbox pe crt. Aici apare o problema care o s-o intalnesti pe orice consola te-ai juca ..si anume rezolutia crt-ului care e mult prea mica pentru jocurile de console , n-ai cum sa distingi toate detalile cum trebuie. De exemplu la o cursa.. uneori nu deosebesti drumu , la shootere nu vezi inamicii... etc...dar banuiesc ca te obisnuiesti cu timpu , desi la inceput e foarte enervant :)

  7. Am reinceput si eu sa joc Hon , l-am cumparat prin 2010 si vad ca s-au schimbat multe , s-a dublat nr de eroi..si multe imbunatatiri. Ce e nasol din cate vad e faptu ca s-a micsorat semnificativ comunitatea , si numaru de servere facute e mai mic.

  8. Nu sunt vise deloc , sunt chiar niste teorii forte probabile pentru viitor. Singuru motiv pt care avioanele de pasageri din ziua de azi nu zboara cu viteze exagerat de mari este atmosfera noastra terestra ! frecarea cu aeru le impiedica sa depaseasca viteze de genu celor mentionate pe'aici.. Mach7,8,9

    Cand se va trece la zboru pasagerilor in afara atmosferei vitezele automat vor creste.. si nu cred ca mai e chiar atat de mult pana la pragu asta :)

  9. Cel mai bun motivant contra sinuciderii mi se pare un vers de-al lui Nimeni Altu' , 'Oricum mori , ce rost mai are sa te sinucizi" .

    Prea multi ajung sa se sinucida din motive banale si singura explicatie logica mi s-ar parea a fi ca cei in cauza vad esecurile si problemele la o intensitate mai mare decat realitatea!.

    Partea buna si pe care multi dintre ei nu o mai apuca este ca orice problema oricat de mare ar fi , odata cu trecerea timpului devine banala.. si nu neaaparat pt ca ai rezolvat-o ci pentru ca te-ai obisnuit cu ea!.

    Oricum ar fi sinuciderea nu e o solutie si asa cum zicea cineva mai sus , trebuie as fi las sa apelezi la asa ceva.

  10. Degeaba ii tot aduna si ii omoara pe capete , tot o sa se inmulteasca exagerat. Imi placeau si mie foarte mult cainii inainte , chiar si maidanezii.. dar de cand am vazut cati s-au strans prin fata blocului meu si cum in fiecare zi aud pe careva tzipand cand se strang 5-10 caini in juru lui mi-a cam trecut orice mila pentru ei.

  11. Numai imi amintesc ce artist daca tin eu minte bine parca chiar Tupac, dupa ce a murit i-au fost publicate melodiile si sau scos bani de pe urma lor.

    =))

    Toti cei din topu asta au avut bani si cat au fost in viata :P. "Norocul" mi se pare ca i-a lovit mai mult pe cei carora le-au ramas toti banii celor decedati...chiar cu pretul de a pierde o persoana draga.

    E un fel de consolare macar :P

  12. 1. China, populatie 1.3 miliarde locuitori, 28.2% din atacuri s-au inregistrat din aceasta tara.

    2. Romania, populatie 21.5 milioane locuitori, 21,1% din atacuri s-au inregistrat din aceasta tara.

    China are o populatie de aproximativ 60 ori mai mare decat cea a Romaniei iar diferenta dintre cele doua tari din pct de vedere al fraudelor nu e prea mare, ganditi-va daca ar fi avut Romania populatia Chinei, cred ca 90% din atacuri ar fi provenit de la noi

    E vorba de procente din totalul mondial al atacurilor nu are legatura cu populatia tarilor :)

    Nu mi se pare ceva demn de lauda.. e doar o dovada ca multi romani nu sunt prosti si in loc sa-si foloseasca mintea pentru ceva mai productiv ..fac asa ceva :).

  13. COTU'

    Stiati ca oamenii nu-si pot linge coatele?

    Incearca asta. Este ceva ce pana azi credeam ca pot sa fac. Incearca sa ajungi cu gura la cot... Asta te va face sa mai incerci..

    Fals.. au demonstrat la MythBusters ca sunt oameni care pot sa faca si asta.. :)

    Cat despre pin.. intrebarea pusa de luckyshot e perfecta.. cand avem 1111 ce facem ? :-j

  14. Daca intradevar desenele alea sunt din perioada preistorica atuncichiar au valoare si sunt importante pentru ca cei din vremea aia chiar nu aveau de unde sa aiba idee despre asa ceva.. si singuru motiv pentru care le-ar fi putut desena era sa vada ceea ce au desenat!

    Partea proasta e ca la cat de mult se vor stiri "incredibile" multe siteuri sunt dispuse sa modifice niste poze si sa bage o mica poveste in spatele lor..ca sa ia ochii la lume si sa fie siguri ca alte siteuri o sa ii citeze pentru a imprastia zvonuri si automat sa aduca trafic. Daca vedeam cu ochii mei pestera aia si cineva de incredere imi confirma ca desenele erau din perioada respectiva era chiar o descoperire importanta.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...