Jump to content

KIZ

LinkManiac
  • Posts

    730
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by KIZ

  1. HP-urile sunt zgomotoase insa nu se strica chiar atat de repede. Mai degraba se strica un Fujitsu sau un Acer decat un HP. Toshiba nu are nici pe departe display-uri proaste si nu ma refer doar la modelele Qosmio care se presupune ca sunt cele mai bune din punct de vedere al display-ului. Acer-ul are o mare problema: se incalzeste foarte tare. IBM-urile sunt foarte fiabile insa pastreaza un look nu tocmai placut. Abia recent am vazut ca au mai schimbat putin design-ul insa tot par a fi "bulky".

    De restul marcilor nu ma leg, pentru ca nu am avut ocazia sa le cunosc.

    Totusi depinde mult si de cat noroc ai. Foarte multe din modelele aduse la noi au probleme sau daca nu au probleme atunci sunt loturi nu tocmai stralucite. Asa ca a iti cumpara un laptop nou de la noi din tara e practic o loterie.

  2. Depinde pentru ce te intereseaza pe tine netul asta. Daca e doar pentru browsing, iti recomand sa iti faci reteaua interna sa mearga (192.168.0.1,192.168.0.2) si sa pui pe calculatorul care primeste net un Proxy. E cea mai simpla solutie si iti asigura mai putina bataie de cap decat cea cu wizzard-ul.

    Daca ai pe amandoua XP, atunci asigura-te ca pe cel de-al doilea computer ai serviciul "Computer Browser" inchis. Poti ajunge la servicii scriind "services.msc" in RUN.

  3. Cred ca se poate rezolva problema cu Punk Buster-ul. Blocand din firewall-ul server-ului de COD Classic IP-ul care face autentificarea CDKEY-ului ar trebui sa dispara si mesajul de eroare (Invalid CDKEY).

    Nu stiu cum mai e noua versiune de PB, dar daca nu va merge nici asa, s-ar putea bloca din firewall si pe partea de client. E o idee. Se poate incerca.

  4. Sincer eu nu inteleg ce aveti cu Maxtor. Am un HDD Maxtor de 120 GB care a mers non-stop (fiind pus pe un server) si merge si acum foarte bine fara sa imi faca probleme. Il am de mai mult de un an de zile. Al doilea HDD este tot Maxtor si are 200 GB pentru ca este folosit la pastrarea filmelor, jjocurilor, etc.

    Pe ce va bazati cand spuneti ca hard-disk-urile Maxtor sunt proaste? Am citit unele review-uri de pe site-uri gen Tom's Hardware, Sharky Extreme, etc si nu am sesizat in articolele lor scarba pe care o aveti voi fata de HDD-urile astea. Deci. Pe ce va bazati cand spuneti ca hard-disk-urile Maxtor sunt proaste?

  5. --- am scos mesajul pe care il postasem pentru ca foarte unii dintre cei care au postat aici au inceput sa abereze (tzestos,virus_luci,etc). totodata, pareti a fi genul care exagereaza, povestesc si repovestesc pana fac din viata omului un mare kkt ---

    --- faptul ca plec de la Link Mania nu e o tragedie si nu am postat pe forum ca sa ma plang ci ca sa va dau un mesaj de atentie. ca daca nu va apucati sa le dati mail-uri, telefoane, etc, sa dea restart la servere... nu o sa o faca nimeni. e treaba voastra ce interpretati de acum inainte. la revedere. ---

  6. Da,dar nu e obligatoriu sa faci numai tu treaba asta.Poate gasesti cativa care vor sa se ocupe alaturi de tine de linkmania.(Poti incepe cu moderatorii)

    stiu ca pot face asta, dar nu vreau sa o fac. moderatorii si-au pierdut deja fff mult timp din timpul lor liber si nu pot sa le cer mai mult. nu imi permit!

  7. Ceea ce nu inteleg eu este cum de au crapat tocmai serverele de CoD in timp ce CS merge brici??? Care-i treaba? Asa cum merg serverele alea fara ajutor astea de ce nu pot sa mearga??

    au crapat pentru ca ele crapau de obicei. dar eram eu sa le dau restart (si mare parte din ele erau verificate de catre server-ul meu si daca picau le repornea automat). nu e nici un blestem. numai ca daca nu se mai ocupa nimeni de ele, pica.

    la Counter-Strike e altceva, se ocupa vRazvan, Miri, Edwy, etc.

  8. d c nu ti-l schimbi in Coordonator Link ?

    makr asea sa te ocupi 30 min pe zi de site :D ... chiar dak chitrosii astia de la RDS nu te platesc :D

    ma voi putea ocupa de site, dar voi intampina foarte multe dificultati. nu va mai prea da nimeni servere pentru Link Mania. vor fi persoane care se vor intreba cine sunt eu, etc.

    in plus, a te ocupa de Link Mania inseamna mai mult decat 30 de minute pe zi. inseamna cateva ore bune de stat cu curul pe scaun si raspuns la mail-uri (suport tehnic); alte ore bune de frecat yahoo messenger-ul (ca sa mai aflu ce mai e pe servere, ce-a mai picat, etc); etc; etc; etc. nu se pot face in timpul meu liber, oricata bunavointa as avea!

  9. --- am scos mesajul pe care il postasem pentru ca foarte unii dintre cei care au postat aici au inceput sa abereze (tzestos,virus_luci,etc). totodata, pareti a fi genul care exagereaza, povestesc si repovestesc pana fac din viata omului un mare kkt ---

    --- faptul ca plec de la Link Mania nu e o tragedie si nu am postat pe forum ca sa ma plang ci ca sa va dau un mesaj de atentie. ca daca nu va apucati sa le dati mail-uri, telefoane, etc, sa dea restart la servere... nu o sa o faca nimeni. e treaba voastra ce interpretati de acum inainte. la revedere. ---

  10. Nu stiu motivul real al plecarii mele, deci nu are rost sa ma mai intrebati "de ce plec, de ce plec". Daca as fi fost eu cel care ar fi hotarat sa plece v-as fi spus de la inceput motivul pentru care plec.

    Este totusi posibil ca in cateva luni de zile sa ne intalnim din nou, pe un nou site de jocuri, romanesc, orientat foarte mult spre jocurile multiplayer. Nu este o promisiune ci doar o posibilitate.

    Ii las cuvantul bunului meu prieten powersurge. Puteti inchide topicul maestre! ;)

  11. BTW: De ce pleci? E vorba de-o promovare?

    Nu, nu e vorba de o promovare. :) Nu stiu cine o sa se ocupe de Link Mania dupa plecarea mea. Probabil ca o sa vina sa se prezinte aici pe Forum.

  12. Salut,

    Din pacate (pentru unii) sau din fericire (pentru altii) incepand de pe data de 1 ianuarie 2005 Link Mania se va afla sub aripa ocrotitoare a altcuiva - habar nu am in acest moment cine.

    E un moment bun pentru cei care stiu ca au gresit sa isi indrepte greselile si sa nu le mai faca pentru a nu primi din nou ban-uri pe serverele noastre. E un moment bun pentru intreaga comunitate Link Mania sa ia pozitii si sa isi ceara drepturile. Sa ceara noi servere de jocuri, sa ceara rezolvarea problemelor pe care eu nu le-am rezolvat nici pana acum, sa ceara orice isi doreste - pentru ca timp de cateva luni de zile se vor face progrese vizibile.

    Ca un sfat, pentru toti aceia dintre voi care doresc sa se implice, stresati-i si pe viitorii coordonatori Link Mania cum uneori m-ati stresat pe mine pentru ca ati facut o treaba buna. Putin de la voi + putin de la vRazvan, Miri, Edwy + putin de la toti cei care au stat in spatele serverelor din tara si le-au asigurat functionalitatea (persoane care nu au scris pe Forum) + putin de la clanul Maniacii care intotdeauna a fost alaturi de Link Mania + putin de la cei pe care am uitat sa ii mentionez + putin poate si de la mine; cred ca am reusit sa strangem ceva. Am reusit sa inchegam un site, un forum, o comunitate; am reusit sa organizam impreuna concursuri, am reusit sa administram zeci de servere impreuna si nu in ultimul rand, am reusit sa ne distram.. pentru ca la asta se rezuma totul: sa ne distram si sa ne simtim bine impreuna.

    Sper ca tot ceea ce s-a realizat bun va servi drept baza pentru ceea ce se va cladi de acum incolo peste acest serviciu. Iar datoria de a va asigura de acest lucru va va ramane voua.

    Sarbatori Fericite si un An Nou plin de realizari, in primul rand pentru fiecare dintre voi si nu in ultimul rand pentru Link Mania!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...