Jump to content

BloodOrchid

Forumist
  • Posts

    38
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by BloodOrchid

  1. Eu ma gandeam sa dau trade war axe haste pe un orcish poleaxe towering blow. Ar merita? Sau mai bine un crt stun? Oricum stau numai in branded.

    Btw: DEX ONLINE? :blink:

    joc pe alt server :P ziceam ca fapt divers ^_^

  2. eu am batut singura..si mai mult de 5 minute nu a durat totul.... am dat teleport din rune in swamp si de acolo drept in fatza si pe dreapta drumului sunt mobii :)

    dar mai de mult...un prieten m-a rugat sa'l ajut acolo...cred ca era SE sau pp...nu mai stiu...deci nu putea sa bata...si am batut eu (aveam party) si a luat itemele :)

    gracias fair lady ^:)^

  3. Teleport to the Western Entrance of the Swamp of Screams. Kill Splinter Stakato Drones, which are matk resist and archer resist. They bleed. You will not be able to do this part of the quest alone at level 50. Everything here is social and aggressive. It is not a last hit required quest, the drop rate just sucks. You will obtain crimson moss. When you have 5, return to the NPC in the Rune Guild, who makes the medecine.

    Deci tre sa bati cu subclasa. si cum zic si ei drop rate sucks :P

    and still any clues abt last hit ? :-? Trebuie sa le dau eu ultima palma sau e de ajuns sa fiu in party cu cineva care ii capaceste ? :-?

  4. yo guys ... got a question =P

    Tocmai am inceput seria "Noblesse quests", si sunt undeva pe la sfarsitul primului Q (the part cand tre sa te duci bug hunting in swamp of screams dupa stakatos) singura prob ca nu imi pica quest items nici de al dreaq ... dunno why .. any ideeas ?

    tre sa bat cu subs acolo or wtf ? sau rata de drop e din aia spurcata rau ? (its my 1st time doing it :blink:)

    any1 got any fresh ideeas on this ? :( e deja a 3-a zi cand bat aici si ciuciu QI ~.~ si mai tre sa adun si 5 x_X

  5. yo guys ... got a question =P

    Tocmai am inceput seria "Noblesse quests", si sunt undeva pe la sfarsitul primului Q (the part cand tre sa te duci bug hunting in swamp of screams dupa stakatos) singura prob ca nu imi pica quest items nici de al dreaq ... dunno why .. any ideeas ?

    tre sa bat cu subs acolo or wtf ? sau rata de drop e din aia spurcata rau ? (its my 1st time doing it :blink:)

  6. bwa, habar n`aveti ce inseamna emo, dar voi vorbiti.

    Cate persoane care nu erau emo s`au aruncat de la 10? S`a aruncat una care era "adepta" a stilului emo si gata luarati foc.jn3b00n?

    Aia care stau si nu vb cu lumea ca sunt timizi si habar n`au sa comunice, sau aia care stau 20/24 ore in fata calc jucandu-se MMORPG`uri nu ziceti nimic, asa ca taceti din gura cu emo.

    Cand o sa judecati si voi altfel. mitza, ce judecai tu la 7 ani? ca nu te ducea capu nici sa treci strada, realizai tu ce inseamna asta? toate greutatile.Fata asta macar avea 12 ani, gandea si ea cat de cat.

    Stiti cum se zice, prima data esti naiv, te indragostesti rpd, pana iti rupe inima si incepi sa te protejezi, sa stai departe. Ea poate n`a stiut, si era mai sensibila.Poate toate astea cumulate au impins`o sa faca asta.

    Nu e prima si nici ultima care face asta, dar ea e EMO.

    @Kamikaze, fiecare stil e batjocorit de altcineva, ce zici tu se aplica la majoritatea stilurilor.

    :o oi oi :o 'tiz RtK defender of the poor and defenceless

  7. sunt nehotarat intre EE SE PP si War XD ...vreau o clasa usoara unde sa cresc ca un "ghimpe" in spatele cuiva (in plus nu-mi place sa am downtime / aka mana brake -_- ), cu care dintre bufferii amintiti mai sus se creste cel mai usor si sunt solicitati in rbp ?XD

    PP sau WC dupa cum au spus si baietii pt rbp (WC beeing my 1st choise)

  8. Am o cunostinta care de curand a achizitionat o unitate Desktop Compaq (la mana a 2-a). Are o configuratie decenta (Proc P4 2 Ghz / 512 DDR / Hdd 80 Gb) singura prob e ca placa este one of those "On Board" thingies de vreo 32mb :blink: . Intrebarea mea e ce / daca mai sunt placi video de vanzare pt unitati Desktop :-? pt ca intamplator am vrut sai montez placa video din propriul PC (ATI Radeo 9250 de 128mb) doar ca sa observ asha masurand din ochi :lol: ca nu incape in carcasa pitic de Desktop ...

    Again my que is this : "Ce placa video sai recomand sashi cumpere (pt ca vrea una mai buna) si cam cat ar costa :-? ( un 64 mb / 128 mb )

  9. bai ...... unde pot sami fac id pirat pt. wow .. si imi spune cineva un server pt. ultimul patch si cum joc ??? adik cum bag servu ??

    gigel =)) tu asta cu ID-uri pirat :)) use google ... inteleg ca vrei sa joci pe un server privat :P ...

    1) install game

    2) install TBC-ul ( ^_^ nu prea mai gasesti servere de WoW simple )

    3) fa update la joc :P

    4) use Google si cauta "WoW TBC servers" ( imposibil sa nu gasesti ceva)

    5) modifica "realmlist" din folderul cu jocul .. ( daka nu te descurci ... executa pasii 1,2,3 & 4;) si te ajut cu restu ... doar sami dai un pm )

  10. Eu mereu am folosit o versiune mai veche de BitComet ( cea care are si un browser in ea ) si am fost semi-multumit ... adika ideea e ... ca nu mai auzisem de ceva mai bun de atat ... it was THE program ... 8-| dar acum cica exista chestii mai bune pe lume ... 8-| ( nu ma refer la programe cu gadgets ... ) cliente care trag mai rpd torrente ... ma rog ... u get the point ..

    so my que is ....

    Ce client folositi ... ? Care e cel mai bun program din pctu vostru de vedere ( sau din "auzite" :P )

    PS - i`m interested in speed @_@ ( care se zvoneste ca trage mai rpd torrentu' :P )

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...