Jump to content

Teg-Perry

LinkManiac
  • Posts

    277
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Teg-Perry

  1. Dupa cum am spus noi aveam un apartament privat de unde ne antrenam si acum pana il refacem suntem intr-o asa zisa vacanta si cand mergem in cafe jucam numai 5vs5 dar promit ca vom face ravagii pe serverele de 1.6 linkmania si sa ne si solutionam adminele ca eu mi am luat ban ca nu credea adminul respectiv ca eu sunt PeRRy :> radhoo nu iese nimeni din TeG :) stai linistit .

  2. Pai ce pot sa zic teg puiu este un prieten al nostru care nu joaca cs el este doar for fun ce poti sa ii ceri :> s-a distrat si el se face monitor si poate ca iei jocul prea in serios daca te-ai suparat din atata lucru , sincer si eu fac monitor si oricine are posibilitatea , este doar un server public unde te distrezi dar in curand o sa ne refacem apartamentul de unde ne antrenam si poate o sa am placerea sa joc cu tine . Daca te ai suparat prea tare imi cer scuze in numele lui puiu care a fost un porc .

  3. Ptz e bot :> probabil ca nu primit mai sau nu stiu ce s a intamplat pentru ca el e numai pe net non stop ... nu se poate sa nu iti raspunda se bucura chiar cand primeste un mail nou ... sorry de neintelegere incearca din nou.

  4. Da suntem intr-o mica vacanta , imi pare rau ca nu am raspuns la intrebarile voastre pana acum ... ne refacem apartamentul privat pentru ca la vechiul nu am mai putut prelungi contractul de inchiriere si acum cautam alt apartament alta BAZA :> pana atunci ne antrenam din cafeuri si incercam sa ramanem in forma pentru eventualele concursuri locale.

  5. Pai daca aveti toti acelasi ip si va da unu ban pe un server public nu mai poate niciunu sa il scoata , noi avem la fel un apartament inchiriat net si pcuri adica o sala privata ... din cate stiu o sa avem cs.teg.ro de war cand noi nu o sa ne jucam pe el il imprumut cu placere.

    Dupa ora 6 in fiecare zi sunt pe mirc :>

    Voi sa va faceti sala intai si porma discutam de meciuri servere :) mai e mult pana departe .

  6. Hmm pe fiecare harta este cam greu , depinde cum ataca teroristii , POTI FACE orice strategie de aparare la CT si runda poate fi a ta , de exemplu daca stati toti 5 intr-un bomb site si ei ataca 3 acolo ati castigat. In principiu cate 2 in fiecare bomb site si unu care ajuta in fiecare parte , cand vad bomba se retrag si ceilalti 2 , este mai mult de inspiratie cum va retrageti.

  7. De obicei la pistoale primu intra cel cu armura , la arme depinde de harta de strategie , in principiu cele mai folosite arme sunt awm ak m4 aug sig. Sunt multe echipe care joaca fara awp de exemplu tero numai rush si ct pozitii ofensive. De obicei cand tii o pozitie la distanta este cel mai indicat sa folosesti awp , la apropiere m4.

  8. Sa ai o sala privata este foarte complicat , ce sfaturi va dau eu este sa aveti fiecare ip personal ... sa nu faceti galagie :> si clanuri se gasesc intotdeauna , nu iti face griji in privinta asta iar daca te milogesti de cineva o sa faci sigur rost de un server de war ... sau cand e sala gata sa ma cauti pe mIRC.

  9. Monitoare de 19' 100hz cea mai recomandabila :>.
    Eu , creature si gheros (mai nou) folosim 3.0 , cat despre paduri nu am testat steelpaduri asa ca nu imi pot da cu parerea , iar ultima chestie nu stiu ce este :)

  10. Multumim mult pentru suport asta seara am ajuns adica luni :> a fost un drum foarte lung si obositor , maine avem un meci in cupa iar in weekend o sa fim la PGL buzau :) asa ca iar pe drumuri , sper sa pot sa multumesc pe toata lumea si sa raspun la toate intrebarile de pe forum.

  11. Pe data de 11 aprilie plecam in grecia la calificarile CPL Dallas si sincer sa fiu am neglijat toate serverele linkmania , este prima oara cand aud de linkmania Vaslui te rog da un mail la teg_perry@yahoo.com sa imi zici o zi in care o sa fii acolo si o sa incercam sa fim si noi , toate cele bune :>

  12. Plecam spre Atena pe 11 aprilie si vom ajunge acolo pe 12 seara speram sa jucam cu cat mai multe echipe in cele 4 zile care le avem inainte de concurs , probabil ca o sa jucam si cu Guardians care este cea mai buna echipa greceasca momentan dar ei nu sunt din Atena.

  13. Cititi si voi intreaga discutie ... am spus mai jos ce fel de rezolutie ne place ce dinamic folosim cate ore de antrenament bla bla :> ... si nu vom TkA-Dekk nu vom lua o sectie de AOE ... pentru ca nu exista comunitate competitii la acest joc.

  14. Pentru ca momentan nu exista o comunitate , concursuri la acele jocuri ... si este stupid sa luam in echipa singurii jucatori cat de cat buni la acest joc , dar cine stie pe viitor totul este posibil :>

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...