Jump to content

hrico2002

LinkManiac
  • Posts

    116
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by hrico2002

  1. Unde ? Pe serv de respawn?:))) Nu cred ca linkmania are maxplayers 32 :))))

    Pe ceva server candva demult , nu erau respawnuri pe atunci :), oricum nu prea conteaza, nu am mai postat de ani buni de zile pe forumul asta, si incerc sa socializez si eu putin , cum singura mea legatura cu acest forum era cs m-am gandit sa incep aici ,nu stiu daca am ales chiar topicul potrivit :))

  2. Ok, deja e enervant, cre ca din toate rundele dintr-o plansa, 1 sau 2 ajung sa nu ma lase a mei cu 20 sau 50 .....etc, E SUPER ENERVANT, pe majoritatea serverelor friendly fire este scos, si tinand cont ce jucatori :deosebiti" is pe link buc io am deschis acest poll, dar totusi sper ca cineva va lua masura si va scoate friendly fire...

  3. Mai baiete, tu tot nu pricepi.  

    1.Nu asta a fost singura tampenie pe care ai facut-o! Sincer, pe mine ma doare fix in "EDITED" ca nu mai ai tu net de la 1 aprilie! Asta nu e un motiv sa ne faci noua nervi! Intelegi? ...probabil ca nu!  

    2.Tu chiar nu vezi ca suntem deja la pag4 cu aceasta discutie si nu a zis nimeni un cuvant bun despre persoana ta!?? Ia si joaca ma pe celelalte servere daca aici nu iti place, ca nu te obliga nimeni!  

    3.Imi spui si mie de ce trebuie sa te suport? Imi pare rau sa te anunt dar dupa parerea mea esti pur si simplu redus mintal..probabil nu e vina ta  :twisted: !  

    4.In spiritul zicalei " Nu te certa cu un prost, ceilalti s-ar putea sa nu faca diferenta intre voi", asta e ultimul post al meu pe subiectul Genius!

    Poate tu imi faci mie nervi ca na-i nici o treaba cu jocul asta, si intri doar asa ca ai vazut ca se scrie aici ceva de cineva si hopa si tu ai sarit in schema, mie mi se pare ca vrei sa fii mai tot timpul in centrul atentie, si cum altcumva decat sa te iei de mine si sa te bagi in seama cu demo-ul tau si nu stiu ce proverbe si aberatii. Ba esti un ROBOT ...

    P.s. : sa nu te prind ca dai reply

  4. Recunosc ca am cam exagerat cu rr, un motiv ar fi faptul ca din 1 aprilie nu voi mai avea internet si acest fapt m-a determinat sa zic wtf distreaza-te cat mai poti, numa ca distractia a ajuns disperare cand am ajuns pe un server plin de noobi, lag si alti admini care sunt impotriva ta, faza cu "IA GURA" este dovada a disperarii care ma incearca din ce in ce mai des cand sunt pe sever, va rog sa vizitati si voi serverele bc sau idle.... sa vezi acolo cine comenteaza la admini, sa vezi cate rr-uri (5+) se dau, io zic ca pt ca am dat cu 3 rr in plus nu trebe sa raman fara admin, btw ii si lag ca exista inca 3 servere de 1.5 pline cu noobi care nau treaba.... si mai si comenteaza. Oricum din 1 voi intra rar de tot .

  5. Cum au spus si unii mai sus injuratul nu ai voie, injura in camera cum fac io :> , panda .... este server public, vii sa te distrezi sau sa faci un aim practice, nu prea isi are locul , daca ar fi ceva meci atunci da, dar pe servere publice chiar nu is are rostu,... rr da Cretzu (CRETZU!!!!!!!!) si mai dadeam, da na am ramas impotent, CD .... i bun ca unii is prea prosti ....

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...