Jump to content

Dragos20

Forumist
  • Posts

    37
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Dragos20

  1. Todd Willingham, un fost mecanic auto, in varsta de 23 de ani, a fost acuzat ca si-a ucis cele trei fetite in decembrie 1991, apoi condamnat la moarte, de catre un juriu.

    Totul pe baza unui raport al expertilor locali care au mers la locul dramei.

    Potrivit acestuia, Todd Willingham a turnat benzina in toata casa, iar apoi a dat foc. Cele trei copile au murit in incendiul provocat.

    Rezultatele de la autopsie, au aratat ca Amber si gemenele Karmon si Kameron si-au pierdut viata din cauza intoxicarii cu monoxid de carbon.

    Martori la proces, vecinii lui Willingham, cunoscuti pentru "pasiunea" lor pentru alcool, au declarat ca acesta a fost proiectat afara din casa, probabil din cauza unei explozii, si, in ciuda rugamintilor lor, barbatul a refuzat sa intre inapoi pentru a-si salva fetitele.

    Willingham a fost acuzat de crima pe data de 8 ianuarie 1992, la doar doua saptamani dupa incendiu. In luna august a aceluiasi an, procesul a inceput dupa ce acuzatul a refuzat un targ propus de procurori, sustinandu-si in continuare nevinovatia.

    In timpul procesului, a fost adus ca martor si un detinut - Johnny Webb - care a sustinut ca Willingham i-a povestit ca si-a ucis copiii pentru a acoperi faptul ca sotia sa ii abuza fizic. Webb, fost dependent de droguri, lua medicamente prescrise de un psihiatru pentru a trece peste stresul cauzat de dependenta de droguri.

    Cand Chicago Tribune a inceput sa investigheze cazul, mai multi experti au revazut documentele, marturiile din timpul procesului si imaginile de la locul incendiului, si au concluzionat ca investigatia initiala a fost total gresita. Gerald Hurst, un chimist care a studiat la Universitatea Cambridge, John Lentini si John DeHaan, specilisti in investigarea incendiilor, au reexaminat dovezile. Concluzia anchetei lor: incendiul a fost unul accidental.

    Expertii au facut un nou raport, de 44 de pagini, in care au notat ca nicio interpretare medico-legala, facuta de autoritatile statului, in cazul lui Willingham, nu era valida din punct de vedere stiintific.

    Raportul facut de expertii de la Chicago Tribune a iesit la iveala imediat. Cu toate acestea, Willingham a fost executat, pentru ca judecatorul si guvernatorul Texas-ului nu l-au luat in considerare, considerandu-l pe Todd Willingham vinovat.

    Ziua Executiei

    Pentru ultima masa, Willingham a cerut trei fripturi de porc, inele de ceapa si doua felii de placinta de lamaie.

    Cand a intrat in camera de executie, ultimele sale cuvinte au fost: "Sunt un om vinovat acuzat de o crima pe care nu am comis-o! Din tarana am fost facut, in tarana ma voi intoarce, asa ca Pamantul va fi tronul meu! Acum trebuie sa plec!"

    Cand a privit-o in ochi pe fosta lui sotie, ce il urmarea dintr-o camera vecina, i-a zis: "Sper sa putrezesti in iad pentru ca tu m-ai ucis!"

    Condamnarea la moarte

    Povestea lui Todd Willingham reprezinta un precedent in SUA, unde 50 de condamnati sunt executati anual, potrivit AFP.

    Potrivit specialistilor, dovedirea nevinovatiei unui condamnat dupa executarea sentintei este un fapt extrem de rar in Statele Unite. Mai mult, se pare ca, pana in prezent, niciun stat american nu a recunoscut comiterea unei asemenea erori.

    Rick Halperin, presedintele unei asociatii care lupta impotriva pedepsei capitale, a declarat intr-un interviu ca cea mai mare dilema a Statelor Unite asupra pedepsei cu moartea este mentinerea acestui sistem in conditiile in care oameni nevinovati ar putea fi condamnati.

    Un studiu efectuat online pe un esantion de 800 de adulti din California arata ca numarul adeptilor pedepsei cu moarte este in scadere: 66% s-au pronuntat pentru, fata de 79% in 1989.

    http://stirileprotv.ro/stiri/international...-nevinovat.html

    Sursa:ProTv

  2. Un barbat din Drobeta Turnu Severin si-a cumparat aseara o masina ieftina din tirg, dar nici n-a apucat sa ajunga acasa cu ea, ca autoturismul a luat foc in mers, la cativa metri de locuinta. Cand a vazut cum flacarile cuprind bordul masinii, omul a chemat imediat pompierii. Acestia au stabilit ca totul a pornit de la un scurtcircuit. Barbatul ii va cere acum socoteala celui care i-a vandut masina. Ramane insa de vazut daca isi va recupera banii.

    Video

    Sursa:Antena 1

  3. Caz medical impresionant, la Iasi. O femeie in varsta de 40 de ani, careia doctorii i-au spus ca are sanse minime sa devina mama din cauza unei maladii rare, isi strange acum fetita in brate. Si asta dupa 18 ani, de tratamente.

    Din pacate insa, boala de care sufera si care ii da trasaturi barbatesti nu are leac, iar trupul ei va continua sa se schimbe.

    In urma cu zece ani, Adriana Vieru a fost diagnosticata cu sindromul adreno-genital. Glandele ei suprarenale secreta anormal de multi hormoni androgeni.

    Practic, femeia care pe zi ce trece capata trasaturi masculine nu avea aproape nicio sansa sa ramana insarcinata. Medicii spun ca doar o femeie bolnava din 100.000 reuseste sa aiba un copil.

    Dupa mai multe interventii chirurgicale, zeci de tratamente de fertilitate si 18 ani de asteptare, minunea s-a intamplat. La 40 de ani, a nascut o fetita de 3 kilograme.

    Nou-nascuta este sanatoasa, spun medicii. Ar putea sa mosteneasca insa boala mamei, se tem ei. Vor afla asta peste 10 zile, dupa mai multe teste. Sansele de vindecare sunt foarte mari si asta pentru ca micuta va primi din timp tratament hormonal.

    Parintii au acum o alta problema: sa aleaga nasi dintre zecile de perechi care de-a lungul anilor de asteptare s-au oferit sa fie parintii spirituali ai copilului lor.

    Video

    Sursa:ProTv

  4. Regele Mihai http://img441.imageshack.us/i/artid1251794946.jpg/

    Au trecut 70 de ani de la începutul celui de-al Doilea Război Mondial şi de la semnarea Pactului Ribbentrop-Molotov, două evenimente fatidice pentru istoria România şi a întregii Europe. Cu această ocazie, Regele Mihai a acordat un interviu jurnaliştilor de la Radio Europa Liberă.

    "În acel moment eram încă la liceu şi nu eram implicat în conducerea ţării. Desigur, ştiam ce se întâmpla în jurul nostru, dar implicaţiile mai profunde erau mai greu de văzut", a povestit Regele Mihai.

    Una dintre cele mai spinoase probleme abordate în interviu a fost situaţia Basarabiei. Ar fi fost oare mai bine ca România să reziste ultimatumului sovietic din 1940 şi să apere Basarabia şi Bucovina de Nord cu armele?

    "E o întrebare care ne-a frământat foarte mult. Poate că ar fi trebuit să facem ceva în acest sens, cel puţin din punct de vedere moral. Ne confruntam, însă, cu un colos - Uniunea Sovietică - şi ar fi fost foarte posibil ca, în cazul în care am fi opus vreo formă de rezistenţă, deşi din punct de vedere moral am fi procedat corect, să ne fi confruntat cu o invazie sovietică, iar rusii sa ocupe toată ţara".

    Întrebat dacă UE ar trebui să sprijine Moldova în apropierea de Europa, Regele Mihai a răspuns: "Da, aşa ar fi normal, asa ar fi logic. Dar întrebarea e, cât de departe sunt ei dispuşi să meargă. Pentru că, în mod inexplicabil pentru mine, există încă un fel de fascinaţie pe care Rusia o emană".

    Regele Mihai a povestit despre întâlnirile cu marii oameni politici ai vremii. Dacă Churchill i-a lăsat impresia că nu ştia foarte multe despre România, Hitler nu l-a impresionat în nici un fel.

    "L-am întâlnit pe Winston Churchill după război şi pe preşedintele american Harry Truman în 1948, când am vizitat Statele Unite. Churchill a fost foarte politicos, ca de obicei, dar impresia mea a fost că nu ştia în realitate prea multe despre România. La un moment dat, discutam despre o problemă oarecare, iar el a întrebat brusc ceva de genul, "nu ştiu, România are Constituţie?" povesteşte Regele Mihai.

    În cadrul aceluiaşi interviu, Regele Mihai a declarat că l-a întânit pe Hitler de două ori. "Am luat prânzul cu Hitler undeva la Berlin. Când discuţia a ajuns la un subiect care îl interesa, nu-mi mai amintesc exact ce anume, dar când s-a pornit, totul s-a transformat într-un discurs adresat celor care se aflau acolo doar pentru a lua prânzul. Deodată, ochii lui au căpătat o expresie fixă, care mie mi s-a părut foarte neplacută. Odată ce a început să vorbească, parca a intrat în priza şi a început să se repete. Totul a durat doar câteva minute, dar s-a văzut pe faţa lui, atunci când a atins un subiect care îl interesa, nu se mai putea opri? cam neplăcut".

    Regele a făcut şi o glumă pe seama întâlnirii cu Hitler. "Atitudinea lui intimidantă m-a deranjat precum apa penele raţei. Nu m-a atins şi nici pe mama. Nici ea nu a fost deloc impresionată", a concluzionat regele.

    Data de 23 august care dublă semnificaţie pentru români. Pe 23 august 1939 a fost semnat pactul Ribbentrop-Molotov. Şi tot pe 23 august, însă în anul 1944, a fost ordonată arestarea lui Antonescu. Potrivit Regelui Mihai, alegerea datei de 23 august pentru arestarea lui Antonescu a fost accidentală:

    "E foarte ciudat cum se scrie istoria - eram la Sinaia in acel moment, când doctorul nostru personal a comis o indiscreţie. Discutam despre necesitatea de a-i cere lui Antonescu sa declare armistiu şi să iasă din război, nu stabilisem încă o dată precisă, când am hotărât în cele din urma data de 26 august.

    "Doctorul nostru personal care se afla la locuinţa lui din Sinaia îl găzduia pe unul din ofiţerii aflaţi în preajma lui Antonescu. Ofiţerul a fost chemat la telefon de la Bucureşti şi cum casa docorului avea trei aparate telefonice care sunau în acelaşi timp, doctorul a ridicat din întâmplare receptorul şi a auzit fără să vrea convorbirea ofiţerului, în care i se anunţa că Antonescu va merge pe front în ziua următoare. Doctorul a venit în fugă la noi şi ne-a spus, iar noi am înţeles imediat că trebuia să facem ceva de urgenţă. Aşa am ajuns sa acţionăm pe data de 23 august", a povestit Regele Mihai.

    Sursa:ProTv

  5. Camerele de supraveghere ale unui centru comercial din Brazilia au surprins isprava incredibila a unui sofer, care a reusit sa-si parcheze masina abia dupa ce a spulberat cel putin doua autoturisme, doua motociclete si un carucior de cumparaturi.

    Imediat dupa finalizarea manevrei, clientii care au asistat la intreaga scena au fugit intr-un suflet spre masina autorului. E greu de crezut insa ca voiau sa-i acorde primul ajutor, ci mai degraba sa-i ceara socoteala.

    In Statele Unite, o adolescenta a fost chiar mai "inventiva" si a reusit sa intre cu tot cu masina in supermarket. A incurcat frana cu acceleratia, la fel cum a patit si un sofer incepator din Constanta, care si-a "parcat" masina intr-o banca.

    Video

    Sursa:ProTv

  6. O femeie care spune ca n-a stiut vreme de noua luni ca este insarcinata si un ginecolog care a consultat-o fara sa depisteze sarcina ajunsa la termen sunt protagonistii unui caz pe cat de incredibil, pe atat de infiorator, la Suceava.

    Femeia se internase in spitalul din Siret, judetul Suceava, in urma cu mai bine de o saptamana. Avea tensiunea mare si, in paralel, s-a plans si de probleme ginecologice. Nu mai avea menstruatie de cateva luni. Un specialist a fost chemat sa o examineze. Culmea, era insarcinata in noua luni, dar medicul nu si-a dat seama de existenta fatului. Era supraponderala, se scuza el.

    Pacienta a dat nastere unui copil in toaleta rezervei si, sustine ea, nu a observat bebelusul, asa ca a tras apa. Trupul fara viata a fost descoperit de niste instalatori.

    Politistii cerceteaza cazul. Legistii le-au spus ca bebelusul era viu cand s-a nascut. Mama risca acum inchisoarea, pentru pruncucidere.

    Sursa:ProTv

  7. Dupa ce s-a lasat ingropat de viu, la doi metri sub pamant, dar si calcat de un buldozer de 15 tone, Johannes a uimit din nou!

    Duminca seara magicianul de la Pro TV a provoaca din nou legile naturii si, de data aceasta, si-a invitat telespectatorii la o plimbare ... pe apa!

    Noul episod "I.Real" de la Pro Tv l-a gasit pe Johannes fata in fata cu un numar spectaculos, pe care doar alte trei persoane in toata lumea au reusit sa il realizeze pana acum: mersul pe apa.

    ”Este vorba despre Andre Kole in SUA, apoi Barry and Stuart in Anglia, si din nou in SUA Criss Angel. Iar acum pot sa spun ca a patra experienta este facuta la noi, in Romania”, marturiseste Johannes.

    Inarmat cu mult calm si pregatit sa infrunte in orice secunda apa care ameninta sa il inghita, Johannes s-a aventura duminica seara la Pro TV sa traverseze o piscina, dar nu inot, ci mergand pe apa.

    Sub privirile stupefiate ale oamenilor aflati in apa sau pe sezlonguri, Johannes a reusit sa ramana cat mai mult timp la suprafata apei.

    Video

    Sursa:ProTv

  8. Scene neverosimile surprinse de un utilizator www.stirileprotv.ro pe Autostrada Bucuresti-Pitesti. Un sofer a castigat detasat proba de inconstienta-viteza, alegand sa mearga pe contrasens, pe banda a doua, ingrozindu-i pe ceilalti conducatori auto.

    Ca a facut-o ca sa scape de aglomeratie sau din teribilism chiar nu mai conteaza. Important este ca gestul sau nebun nu s-a terminat cu o tragedie - in orice moment s-ar fi putut ciocni frontal cu o masina care circula regulamentar, iar urmarile ar fi fost dezastruoase.

    Daca va fi identificat de politisti - desi e greu de crezut - soferul inconstient nu risca mare lucru. Doar o amenda si, eventual, suspendarea permisului. Asta pentru ca in legislatia din Romania nu exista notiunea de "sofat periculos", cum se intampla in tarile civilizate. Cu alte cuvinte, la noi trebuie sa se produca o tragedie pentru ca cei vinovati sa fie pedepsiti, in loc sa incercam sa prevenim astfel de evenimente.

    Video

    Sursa:ProTv

  9. Si se jura ca nu fura, dar l-au prins cu? penisul in gura. Iata o poveste care face valuri pe Internet si pe care suntem convinsi ca o vei savura!

    Totul a inceput ca o zi obisnuita pentru cativa temerari care prindeau rechini intr-un golf din Parcul National Everglades, aflat in statul american Florida. Au aruncat lanseta si cand colo, ce sa vezi! Au prins cel mai pofticios rechin de pe fata pamantului.

    “Ce sa fie? Ce sa fie?”, s-au intrebat timid pescarii, observand in gura rechinului un O.S.N, caruia animalul nu voia sa-i dea drumul cu niciun chip. Din aproape in aproape, misterul s-a deslusit: rechinul degusta triumfator un penis. Cel putin asta cred protagonistii filmarii, care au avut grija sa posteze clipul pe Internet.

    Raman, insa, cateva intrebari la care te invitam sa dai un raspuns in sectiunea “Comentarii” de mai jos:

    Crezi ca rechinul era femela sau mascul?

    Crezi ca era un penis sau un dildo?

    Era, oare, penisul lui John Bobbit?

    Video

    Sursa:ProTv

  10. Bucurestiul a fost miercuri seara la picioarele Madonnei! Peste 60.000 de oameni au invadat Parcul Izvor la megaconcert-ul Reginei Muzicii Pop.

    Timp de doua ore, au dansat hipnotizati si i-au fredonat melodiile cantaretei intr-o singura voce. Iar show-ul a fost o explozie de sunet, lumina si coregrafie. "Asa ceva vezi, in Romania, numai o data in viata", au spus extaziati, fanii.

    Cand Parcul Izvor vuia de spectatori, Madonna si-a facut aparitia teatrala pe scena: era ora 21:50. Multimea a uitat orele indelungi de asteptare si a explodat entuziasta, odata cu acordurile primei melodii, Candy Shop. Apoi, salutul Reginei muzicii pop i-a adus in delir pe fani.

    Costumele Madonnei si ale dansatorilor, alese in ton cu tema melodiei, luminile asortate, efectele sonore, coregrafiile spectaculoase si imaginile care se derulau pe ecranele 3D - toate au contribuit la un show unic. Unul de talia Madonnei, care a hipnotizat peste 60.000 de oameni.

    Si la Bucuresti, ca si in concertele precedente, Madonna i-a adus un omagiu bunului sau prieten, Michael Jackson. Asa ca a tinut ca, alaturi de ea, sa urce pe scena si sosia megastarului.

    De cealalta parte, multimea a fost in extaz, pe toata durata celor doua ore ale concertului. Din cauza imbulzelii insa, cativa dintre spectatori au avut nevoie de ajutorul medicilor. Cum era de asteptat, spectacolul a atras ca un magnet numerosi bucuresteni. S-au postat dincolo de garduri, si au privit catre scena catarati pe stalpi, in copaci sau pe umerii iubitului.

    Va reamintim ca miercuri dupa-amiaza, pana sa inceapa repetiiile, Madonna a stat inchisa in apartamentul regal, din hotelul de cinci stele, cu copiii sai, dar si cu iubitul, manechinul Jesus Luz.

    Cantareata a parasit hotelul in jurul orei 16.30, imbracata intr-un costum sport alb, purtand o sapca de baseball de aceeasi culoare si ochelari de soare.

    La ora 15.25, dansatorii din trupa Madonnei s-au indreptat catre zona Izvor.

    Madonna a sosit marti seara la Bucuresti. De la aeroport, vedeta si apropiatii ei au plecat cu masini blindate si cu geamuri negre, astfel incat nu a reusit sa le arunce nimeni vreo privire. Si-au petrecut noaptea la un hotel de 5 stele, de pe Calea Victoriei. Etajul la care au fost cazati s-a transformat intr-o fortareata, iar 40 de bogyguarzi au avut grija sa nu intre nici musca.

    Fanii s-au plimbat degeaba pana tarziu, pe Calea Victoriei, in speranta ca o vor zari, macar la fereastra. Foarte probabil, Madonna s-a dus la culcare.

    Daca artista nu si-a facut aparitia, la ora 22, cativa dansatori din trupa ei au iesit din hotel si au mers la o terasa din apropiere. Nu au stat de vorba cu presa. Sperau sa gaseasca un club deschis prin zona, dar s-au intors dezamagiti.

    In cele din urma, echipa PRO TV i-a convins sa ne arate din pasii de dans pe care fanii i-au putut vedea la concert.

    Apoi, cei din staff-ul Madonnei s-au relaxat la piscina hotelului. S-au cinstit cu vin si au inotat.

    Zece lucruri pe care nu le stiai despre Madonna!

    Video

    Sursa:ProTv

  11. Este povestea unui britanic, considerat de conationalii sai cel mai rau tata. Are sapte copii, nu are grija de ei si il vrea si pe al optulea. Doar ca sa se afle-n treaba.

    Fiu de gunoier, Keith MacDonald este somer si traieste dintr-un ajutor de 44 de lire pe saptamana. De aceea nu a platit niciodata pensia alimentara copiilor sai. Nu e de mirare, mai ales ca nici nu s-a obosit sa-i vada.

    Acum se casatoreste pentru prima oara. Cea care urmeaza sa-i devina sotie, Clare Bryant (20 de ani), e convinsa ca barbatul s-a schimbat si planuieste sa aiba doi copii cu el.

    Clare si Keith s-au cunoscut in luna martie, cand acesta a dat peste ea in statia de autobuz din Sunderland si a invitat-o sa iasa impreuna. "Era beat, insa stia ce isi doreste, asa ca am spus da", isi aminteste Clare. Cateva zile mai tarziu s-au urcat intr-un autobuz si au plecat in Middlesborough, pentru prima intalnire.

    Parintii tinerei se opun alegerii pe care a facut-o Clare, avand in vedere antecedentele lui Keith: "Parintii mei cred ca sunt idioata. Mi-au spus ca nu s-a schimbat si sa nu raman insarcinata."

    MacDonald a cerut-o de sotie, dupa ce i-a cumparat un inel de 30 de lire.

    Se pare ca barbatul a facut prima oara sex la varsta de zece ani si se lauda ca s-a culcat cu 40 de femei de atunci.

    Un tata cu sapte copii

    Keith a devenit tata pentru prima oara la 15 ani, cand iubita lui Michelle Purvis a nascut o fetita.

    Cand cei doi s-au despartit, el a cunoscut-o pe Charlotte Anderson, care a nascut-o pe Kady.

    Cea de-a treia mamica, Jordan Banks, pe care a intalnit-o cand adolescenta avea 15 ani, a dat nastere fiului, Angelis.

    June Garrick( 25 de ani) este mamica celui de al patrulea copil, Brandon, in octombrie 2003, la doar cateva luni dupa nasterea lui Angelis.

    Apoi, in 2006, Keith a cunoscut-o pe Stephanie Judd (17 ani), care l-a nascut pe Matt.

    Keith a ajuns apoi sa aiba o relatie cu Stacey Barker, care a ramas insarcinata si a nascut-o Emily.

    Cel de-al saptelea copil al lui Keith, Clio, a fost nascut de Bec Wright, in varsta de 21 de ani.

    Sursa:ProTv

  12. Sa fie, oare, aceasta mica vietate venita de pe alta planeta sau pur si simplu o farsa bine regizata? Presa din Mexic a scos la iveala o poveste aproape incredibila...

    In mai 2007, un asa-zis "pui de extraterestru" ar fi fost gasit de niste fermieri intr-o capcana pentru soareci. Inca respira cand au dat de el, povestesc barbatii.

    Tot ei sustin ca micul "extraterestru" se zbatea si scotea sunete atat de inspaimantatoare, incat au fost nevoiti sa-l inece. Au reusit sa-i curme viata abia la a treia incercare, tinandu-l ore intregi sub apa.

    Cu toate acestea, fermierii au fost de acord abia la sfarsitul anului trecut sa renunte la pretioasa captura in favoarea cercetatorilor, care s-au si apucat de teste. Rezultatele au fost cu adevarat surprinzatoare?

    Forma corpului neobisnuitei vietuitoare prezenta caracteristici intalnite atat la soparle, cat si la oameni. Creierul sau era foarte mare, in special partea posterioara, care la om este responsabila cu invatarea si memoria. Tocmai de aceea, oamenii de stiinta au tras concluzia ca trebuie sa fi fost o fiinta extrem de inteligenta.

    Moderatorul unei emisiuni despre OZN-uri, Jaime Maussan, a facut publica intreaga tarasenie si a aratat in premiera fotografii cu strania vietate: “Sunt sigur ca este real”, a exclamat el plin de uimire. Maussan incearca sa dea acum de urma unui al doilea "extraterestru", care ar fi fugit de langa cel capturat atunci cand pamantenii si-au facut simtita prezenta.

    In regiunea unde a fost descoperita creatura, oamenii raporteaza adesea aparitiile unor OZN-uri, precum si ale deja celebrelor cercuri din lanurile de cereale.

    Video

    Sursa:ProTv

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...