Jump to content

davidel47

Forumist
  • Posts

    10
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by davidel47

  1. n-ai cum omeneste sa stai cu butonul pe print screen continu, este imposibil. in 2023 ajugem sa nu avem o functie aparuta de ani de zile si anume takeover. Are poza cu spotul gol si poza din baza cu self defense. Pai ma duc si dau pk la toata arena noaptea si garantez ca nimeni nu are timp sa aiba poza si in timpul pk ului. E de rasul curcilor....

  2. 1 caracter este pe unul din primele spoturi, al 2lea caracter este pe poison si al 3 lea pe fire, nu am avut party, am dat solo pe fiecare individual, de aseara pana astazi, nu am auzit in ally sa fi luat cineva vreun item, de aceea m am decis sa fac un topic pe aceasta tema. Multumesc!

  3. Nota informativa:

    Se pare ca admin/ii prefera sa ,,arunce in aer tot serverul,, (30-40 oameni) pentru un om.  Sunteti impartiali , este foarte simplu.  Daca acel Wicked era un simplu player cu 2-3 rr sau de la noi din g primea ban instant. Aici gresiti si observ ca regulamentul tine loc de hartie igienica fata de anumite persoane. Lumea isi pierde interesul cand se intampla astfel de lucruri, si mai ales ca nici acum nu sunt reglementate multe chestii cum ar fi : ( PK pe spot , KS , existenta unui takeover etc. )

     

    ( ati fi putut oferi un advertisment macar de fatada pentru a mentine increderea anumitor jucatori )

     

    ps: inca mai este timp sa schimbati niste lucruri !

  4. Am observat intr-un duel ca SM-ul in momentul in care isi da teleport, nu mai poate folosi nici un spell ( nu da dmg cu acestea ) De 15 ani ma joc mu si sunt 100% sigur ca lightming era o magie care dadea dmg in teleport. Va rog sa revizuiti aceasta problema, este inutil caracterul la pvp daca nu poate folosi teleport cu lightming. Multumesc pentru intelegere!

  5. Buna seara!

    Nu mai vad interesul pentru a ridica o arma la +11/+15 din moment ce in cateva ore daca dai in kanturu sau arena(bali) trebuie sa platesti 100 de mil zen pentru a o repara. Nu este deloc rentabil si nici logic sa porti o arma de +9 neexcelenta ca sa nu pierzi zenul cu arma principala.  Ar trebui remediata aceasta problema. Multumesc!

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...