Jump to content

tercheaberchea

Forumist
  • Posts

    1
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by tercheaberchea

  1. Eventuri in chat:

    Trivia

    Anagrame (ESCADTIOC - DISCOTECA)

    Jocul Cuvintelor (P_ _ _ _ _ _ _ R +definitie)

    Glumite, Bancuri, poate un Roast Battle dar ar fi dificil de organizat.

    Lista de cumparaturi: te trimite nevasta adminu sa aduci 1 heart, 1 box, 2 Rapier etc. Premiul cel mare primei persoane  care indeplineste taskul, dar si urmatoarele 4-9 persoane care ajung mai tarziu primesc si ele ceva, e munca multa si frustrare sa aduni tot ce e pe lista. Se pot organiza chiar si echipe de cate 5, lista devenind mai mare la fel si rewardul.

     

    Eventuri tip Cazino cu Box of Heaven / Heart of Love:

    1 admin - X playeri (pentru care se va face o preselectie sau primii care raspund): Adminul sparge un box, se noteaza ce a picat, playerii apoi pe rand (pentru a se evita haosul) sparg boxul lor, cui ii pica ce a picat adminului castiga 1 punct.

    Ghiceste ce pica: fiecare participant alege ce crede ca va pica din box/heart, apoi adminul sparge (Cei care incearca sa incurce eventul, care sparg ei in pozitia adminului sunt eliminati, sau banati o perioada idk)

    Aici se pot face o gramada de joculete bazate pe drop din box/heart (piatra-foarfece-hartie intre playeri bless>soul, soul>chaos, chaos>imp, imp>angel, angel>uniria), depinde doar cata munca de organizare vrea sa duca adminul.

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...