Jump to content

Kain

Forumist
  • Posts

    20
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Kain

  1. 44 minutes ago, Mirel said:

    Retrag, nu am vazut sectiunea dar nu vortiti de vanatoare cand voi postati in 2 minute poze cu "jigniri" care nici macar nu va sunt adresate, si sunt scoase din context. Atata caracter aveti.

    Nici tu sa nu vb de vanatoare de indata ce te certi cu grimmy si imi dai mie pk prin k7 pe motiv "multumeste-i lui Grimmjoy" 😉 Asta cum se mai numeste?

    Edit: Si pun pariu ca nu sunt singurul in aceasta situatie.

  2. 19 minutes ago, cip1 said:

    https://www.imagebam.com/view/MEJK7QE de asta iei PK k7 ....de la ce a zis Heroina dupa ce a pierdut CS de ciuda....numa minciuni si frustrari din partea voastra!

    Bine si acum de ce schimbi subiectul facand poze jalnice cu telefonul? Screenshot tati sa se vada ora, data tot, altfel nu ar trebui luat in calcul. Asa arati doar ce-ti convine tie pe motiv "am poza, am poza" fluturand-o in aer! Asa faceti de fiecare data si de aceea ne-o tot luam noi. Iar in legatura cu Wicked, cu parere de rau s-a cam dat de gol singur. Precum si eu cu PK la Balgass. Nu conteaza ca vorbeai cu cei din guild, ai adus jigniri si injurii la adresa lor. 

    Nu suntem frustrati ca am pierdut un amarat de CS, mai vine altul... si altul si tot asa pana o sa picati, ca in stilul asta n-o duceti mult pana clacati. Revizuiti-va comportamentul si incetati cu pk-urile aiurea peste tot unde ne vedeti.

  3. https://ibb.co/kBZKCfx <<< asa e cum zice un fost pretendent de ban al meu... 🙂 Si cu asta inchei. Orice urma de LinkMania(depinde de ce rezultat iese). Nu am calcat pe bec pana acum, am urmat regulamentul, dar din cauza inaptitudinii unora, mai bine raman la consolele mele si imi vad de treaba mea. Va urez MULTA BAFTA (urarea bafta la peste e la misto, asa ca daca am deranjat pe cineva imi cer scuze) si aveti grija de voi :). Nu renunt in totalitate si poate ma veti mai vedea, asa ca va astept la o bere/un vin si mai lasati rivalitatile pe jocuri ca nu fac bine. Va las pe voi sa decideti asa ca, bafta la peste =))

  4.  

    Edited 1 hour ago by Kain

    Citat din postarea inchisa de domnul PrutuS

    Nu mai pot da edit, da sa nu mai zicdomnul Dark Lord EminescuX, copil frustrat fiind, avand 13 reseturi, a gasit elfa Georgiana (cu 1 reset) singura in Crywolf si a omorat-o. Asta inseamna ceva, zic eu, nu? Intrati va rog inapoi cu domnisoara elfa Blufy, ca am sa-i spun 2-3 cuvinte.

    Edited 1 hour ago by Kain

    https://ibb.co/Npm6kfp >> iarasi >>> DREAPTA SUS - ca nu am timp sa stau pe 5 conturi si 2 monitoare  😉

    https://ibb.co/vVJsxy3 >> poftim cui ii pare rau de cele intamplate 😉 

    Asa ca daca decideti sa mentineti in continuare asa "oameni" in comunitate, va pup cu mana pe inima si va urez multa bafta la peste.

  5.  PK (Player Kill) – Invazii / Boss

    • Cel care a venit primul la golden” sau boss castiga dreptul de primul venit (screenshot in care este singur).
    • https://ibb.co/tzzZBpf

    Citat nr 1 din postarea mea.

    1. PK ul elfelor la Balgass nu este INCA pedepsit prin regulament. 

    2.  Oricum nu ai poza in momentul decesului, in pozele tale ai hp-ul full

    3. Nu ai reusit decat sa te postezi singur pentru limbaj.

    Georgiana 5 zile suspend pentru limbaj

    (no comm, stiam ca ia ban)

     

    1. Nu exista. Balgass este boss, trebuia facut regula imediat dupa implementarea CryWolf. Daca Balgass nu este boss, nici Kundun nu este. Punct.

    2. vedeti ca in poza https://ibb.co/Lgc7CfJ > te-ai uitat in dreapta sus? vezi cine mi-a dat pk? am fost luat prin surpindere.

     Tu te joci, Prutus? sau esti admin doar pe forum? sa vin acum sa te omor? sa vad ai timp in 3 sec sa realizezi ce se intampla si sa faci si print?

     

  6. 19 minutes ago, Kain said:

    nenea Eminescu. Vedeti ca schimbati informatiile. Deci ati dat pk pe Georgiana de pe Blufy, apoi toate elfele din Balgass. Eu zic sa stai linistit si sa vedem ce zic cei mari 🙂. Bafta la peste.

    Nu mai pot da edit, da sa nu mai zicdomnul Dark Lord EminescuX, copil frustrat fiind, avand 13 reseturi, a gasit elfa Georgiana (cu 1 reset) singura in Crywolf si a omorat-o. Asta inseamna ceva, zic eu, nu? Intrati va rog inapoi cu domnisoara elfa Blufy, ca am sa-i spun 2-3 cuvinte.

  7. 8 minutes ago, EminescuX said:

    deci ai dat pk cu Kain pe blufy cand era pe altar , ai injurat cu Georgiana  ,

    acum esti si mincionos , incerci sa schimbi sensu frazei ,  te-ai si pronuntat ca te-a scapat si ai injurat acum zici ca inseamna altcvea , esti si influencer , !

    nenea Eminescu. Vedeti ca schimbati informatiile. Deci ati dat pk pe Georgiana de pe Blufy, apoi toate elfele din Balgass. Eu zic sa stai linistit si sa vedem ce zic cei mari 🙂. Bafta la peste.

  8. 2 minutes ago, Brili said:

    ce nu inalege nimeni e de ce a trebuit sa omori toate elfele ... si sa dai fail la Balgass

    de oftica. La fel si pk asupra elfei Georgiana pe motiv "esti secundar" (nu inteleg cum de un secundar zice asta... dar mna..)

  9. 6 minutes ago, EminescuX said:

    deci ,daca tu zici ca blufy nu era conectata pe altar , nici tu nu ai poza cu elfa ta conectata la altar:)))) , si +de alta ai vb urat

    la ce ai vb tu pena acum , doar injuratura ta e valabila

    da de unde stii ca e injuratura? am vrut sa zic "Frumosule, manancate-ar mama", stai asa 

  10. in poza ta se vede cum Blufy era conectatat pe altar , ai dat singur dovada ce mai vrei

     

    nu ai dovada, te-ai dat jos dp altar si ti-am rupt capul 🙂 bossulica nu mai intoarce vorbele, ca te-ai speriat cand am venit cu mg si ai dat click pe langa (missclick). Plus ca de intata ce furi un loc prin pk, sunt absolvit de orice vina 

  11. 1.  https://ibb.co/tzzZBpf

    2. https://ibb.co/Lgc7CfJ

     

    Situatie.

    in poza nr 1, se vede cum ocup pozitia pentru Balgass (joc cu caracterul Georgiana, deoarece de la ultimul ban, acea persoana s-a lasat de joc) inca cu 15 min inainte de event (deoarece se ocupa foarte repede spoturile). Incepe event-ul, se ocupa 3 din 5 pozitii. Ma trezesc ca un anumit elf (Blufy) vine si da tarcoale pe acolo. Deodata, imi da pk si imi spune "esti secundar" [zise secundarul nr.2, deoarece am aflat intre timp ca EminescuX e mainul] (motivez, nu am apucat sa mai apas F4 pe tot ecranul din anumite motive legate de nervi, draci s.a.m.d. apucand doar sa il/o intreb "pe bune?") Revin cu elfa Georgiana, incerc sa ii dau pk, nu reusesc fiind mult mai mic fata de Blufy. Vazand ca nu pot sa ii fac nimic, am injurat zicand "fmm stai asa" (dupa cum se vede in poza 2, la care am facut print deoarece in dreapta sus se vede pk-ul dat de ea/el). Acum... Zice in regulament ca nu ai voie pk la boss. Presupun ca Balgass ... este boss, mai ales faptul ca elfele sunt principala linie de aparare in fata eventului. 

     

    Daca dovezile sunt corespunzatoare, cer ban-ul elfei Blufy si mainului EminescuX.

    Edit. Dupa PK cu main-ul meu, a procedat in a omora toate elfele din event, astfel pierzand event-ul in totalitate.

  12. Imi place ca aici sti sa vorbesti si nu faci pk prin devias. Nu se vede in screenshot uri din cauza tag ului, dar nu mai era timp de discutii. Balgass aparea in curand (era min 5 si ceva) si moare in secunda 2, astfel pierzand "premiile" eventului. De aceea am recurs la acest gest. Cum am zis mai sus, imi asum responsabilitatea. Seara faina sa ai.

     

    Da, mai conteaza sa si sti sa vorbesti 🙂

  13. La prima postare ... ce cauti sa te pui pe altar imediat cum s a dat elfa jos. A gresit prietenul meu si a dat click pe langa altar si s-a dat jos, ce sa te pui tu acolo? sa vi tu cu elfa sau ceva? mai era un loc liber in stanga, de aceea PK. acum ce, am zis marlan? gay? scuza-ma dar daca te simti, n-am ce sa ti fac. Imi asum responsabilitatea dar tine minte ca nu uit 😉

    SITUATIE!!! INVAZIE CRYWOLF, nu cumva elfele se pun pe altar? Tu tre sa te duci sa te bati cu SORAM BALRAM DEATH SPIRIT SI DARK ELF, nu sa stai in baza 

  14.  

     

    Va salut. Azi m am gandit eu (mare destept ce sunt) sa iau kitul intreg de la downloads si sa il bag pe pc, deoarece in decursul zilei de azi am tot avut blue screen. Dupa ce am instalat kitul nou, mare surpriza... in loc de launcherul vechi ( Launcher Bun ) imi apare unul diferit ( Launcher Naspet ). Am zis nici o problema, poate e de la "ei". cand dau pe statistics si rankings insa, vad alte informatii, total diferite fata de launcherul bun. Oooookay... zic, hai sa pornim Main.exe ... nici o miscare, nici un raspuns. Nici GameGuard nici nimic. Stau si ma uit la monitor degeaba. Exista vreo solutie?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...