Jump to content

HugoBoss90

Forumist
  • Posts

    26
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by HugoBoss90

  1. te rog frumos daca nu ai trb in postarea asta sa iti vezi de trb ta.. 

    print 1 .  https://www.imagebam.com/view/MEJSX8N

    print 2.  https://www.imagebam.com/view/MEJSXBH

    print 3.  https://www.imagebam.com/view/MEJSXBJ

    print 4. https://www.imagebam.com/view/MEJSXBL

    print 5. https://www.imagebam.com/view/MEJSXBM  

    va rog care nu aveti legatura cu postarea sa nu va mai dati cu parerea... adminul va decide daca mai e nevoie de dovezi sau nu.

  2. blody stii bine ca eu nu am zis si nu voi zice nimic de voi , e doar un joc ..nu imi place ideea sa iau plele voastre in gura , atata tot .daca eu trec pe spot la voi si zic , sa va bag.. si dupa sa zic ca vb pe guild  cum iti pica?  oricum morf isi  bate joc de noi si cu altele nu numai la faza asta.. la noi hera a luat ss pe ceva minor pe cand  altii pentru sclav si gunoi au luat avertisment. de aia simt ca sunt nedreptatit . scuzati-ma daca deranjez cu nemultumirea mea.

  3. Morf nu iti mai bate joc de noi , jucam  , ne implicam, nopti nedormite  ,totusi vrem sa avem parte de cinste si fairplay .. pe aceleasi motive  intr-o parte ai dat ss in cealalta parte ai zis pas .. dc nu puteti sa  cantariti cu aceleasi greutati de masura peste tot ???

  4. https://imgur.com/a/iJ3cjTQ

     

    Draga Morf , daca tie iti place sa fii sau sa te faca lumea sclav e problema ta, eu o consider o injosire grava adusa mie ...daca asa sta trb atunci sa vedem cum o sa reactionati cand din "sclavii nostrii " nu o sa va scoata lumea.. cer reevaluare si ban lui Julian

    cineva nu dau nume a primit ban 5 zile  ca a aratat _)_ de 2 ori

    asta are voie sa abuzeze de limbaj si sa trimita regulamentul la extrem.  nu imi pare echilibrat ce se intampla ..unu cu malaiu' altu cu .. sau e knight si trb iertat? 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...