Jump to content

2peu

Forumist
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by 2peu

  1. Pletosule , ai tupeu mare , tu dai cu piatra tu plângi,  stai cuminte în banca ta ca nu toți sunt prosti ca tine , te tratez cu aceasi moneda care tratezi și tu la rându tău !

    Veziți de treaba și nu mai înjura dacă nu vrei sa fi înjurat!

    Vad ca pe forum numai în victima pozezi iar pe server provoci pe toată lumea și tot tu plângi .

  2. Cinstitule ,vezi ca mai făcut albie de porci cu secundarul ,acuma faci pe victima , ai primit 2 zile ss pentru ca mai înjurat,  niciodată no sa ai bună plăcere să am suspend pe principal ! Și dacă o sa am ss vreau sa demonstrezi ca sunt eu pe acel secundar , aceasi poveste ai făcut-o și tu !

  3. Era și cazul sa faci asta , nu te-am provocat nu te-am jignit pana sa nu începi tu , trebuie sa îți dai seama ca dacă arunci o piatra în cineva ,omu ala o sa arunce și el cu ceva la rându lui ,fi matur cum vrei sa dai dovada și nu te mai baga în seama cu mine dacă nu ma suporți e simplu !

     

    Un admin cu coloana vertebrala , îți dă și ss pentru postare nefondata ,sa iei umpic de pauza sa te educi!

    Și ai fi un exemplu pentru postaci ce postează de plictiseala !

  4. Ști chiar îmi curge lacrimi din .... fetito cu par lung , mai jignit și provocat 3 zile te.am lăsat în pace ,vezi ca faci confuzie cum au făcut părinți tai la naștere cu tine ,semipareza e player ,eu sunt taică-tu, dacă vrei sa ma postezi o sa îți răscolesc cu adevărat toți mortisori și ma las de joc doar sa îți fac pe plac ție, ești prea nebăgat în seama și cauți subiecte mereu sa te legi de p... mea fără sa îți zic nimic, app vezi ca mai mult sa iau ban pe discord nu are dece sa îmi dea ban pe joc sa îți facă ție placerea ,dacă o sa primesc ban pe caracter am sa schimb serverul ,dar tu înseamnă că faci dragoste cu vreun admin dacă voi primi ban pe joc ,repet am discutat pe discord nu pe joc cu înfiatu asta !

  5. Bună ziua , îmi cer scuze ca intervin , este caracterul meu secundar ,l-am împrumutat unui prieten Domino pentru a se ajuta sa crească,  din câte am vorbit cu el , a fost provocat și a reacționat ca atare , dar vreau sa te întreb domnule morf , dece la alte persoane care au jignit lafel sa trecut cu vederea si la caracterele mele se acționează direct cu suspend ? Întreb asta pentru ca Printu fiind tot caracterul meu am primit 5 zile pentru o nimica toată, dacă aveți ceva personal cu caracterele mele vreau sa știu, sa nu mai consum curentu degeaba ! 

    O zi buna ,aștept un răspuns educat și fără arogante !

  6. Asta nu este prima data când folosește jigniri de genul , individul ăsta a fost iertat odată acum repeta aceste jigniri , trebuie sa luați în considerare ca el vine da pk și când primește plânge, ia căzut rochița prin kalima și de-atunci ne jignește pe toți.. 

  7. Acum 2 ore, 2peu a spus:

    https://ibb.co/kyL76nS

    acest secundar este a domnului MrPitbul , ma jigneste si ma provoaca in repetate randuri , el nu se joaca de funn , lui ii place numai sa deranjeze , as vrea ca cineva sa il expedieze dupa acest server pentru ca asa playeri nu aduce nimic fun , doar nervi si pierdere de timp , eu ma joc impreuna cu 5 6 prieteni , nu a egzistat zi ca acest PITBUL dezlegat sa nu faca vre-o provocare , as dori sa luati masuri si sa intelegeti ca nu sunt singurul pe care la deranjat !

    https://ibb.co/Xt7RCmZ

    uitati gen de copil ce doarme inca cu parinti si e foarte frustrat ! va rog sa luati in seama ca aste-a sunt niste provocari care eu nu accept sa le raspund ! am gresit , am platit , a-s vrea sa plateasca si el cu un permanent pe toate caracterele ca asta e un virus de om !

    SexyBuffer e alt secundar de-al dansului ! 

     

  8. https://ibb.co/kyL76nS

    acest secundar este a domnului MrPitbul , ma jigneste si ma provoaca in repetate randuri , el nu se joaca de funn , lui ii place numai sa deranjeze , as vrea ca cineva sa il expedieze dupa acest server pentru ca asa playeri nu aduce nimic fun , doar nervi si pierdere de timp , eu ma joc impreuna cu 5 6 prieteni , nu a egzistat zi ca acest PITBUL dezlegat sa nu faca vre-o provocare , as dori sa luati masuri si sa intelegeti ca nu sunt singurul pe care la deranjat !

    https://ibb.co/Xt7RCmZ

    uitati specimen de copil ce doarme inca cu parinti si e foarte frustrat ! va rog sa luati in seama ca aste-a sunt niste provocari care eu nu accept sa le raspund ! am gresit , am platit , a-s vrea sa plateasca si el cu un permanent pe toate caracterele ca asta e un virus de om !

  9. Sunt pe spotul asta de la ora 10 dimineața,  era gol , a venit el și gașca lui de 3 4 ori , eu asteptam sa dau rr având lvl 367 ,eh de când au venit ei nu iam deranjat cu nimic , pe seara au revenit , eu în spirit de gluma,  văzându-se și în screen shoot am zis ":)) 

    Iar voi stresilor. " după care acest Dell care la el în case se vorbește asa a început sa arunce cu vorbe urate ,intenția mea era sa glumesc sa construim un party poate , dar după vocabularul lui de copil needucat am preferat sa apelez la părerea voastră și sa nu mai reacționez ca în trecut cu vorbe vulgare , asa ca te rog domnule admin sa nu o mai lungim și pedepseștel pentru ceea ce a făcut. App sunt aceleași screen !

  10. Citește regulamentul pretenaș , ești prea fraier crede-mă,  azi toată ziua ai dat la cs , am tăcut nu te-am deranjat ca nu este țarcul meu ,acuma mai ma si înjuri si ai si nesimțirea sa intri pe forum , eu am greșit am plătit,  e rand tău sa plătești,  am luat 3 zile ca am făcut un om gay , sunt curios ce masuri o sa ia adminul în privința ta ! Mai bine taci și stai în banca ta ca mai rau îți faci !

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...