Jump to content

Deli

Forumist
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Deli

  1. Salut,

    Devias este full de alts care stau pe fiecare spot doar ptr drop la Box of Heaven si nu este ok ptr cine are nevoie sa faca lvl acolo.
    Sugerez urmatoarele:

    1.Scadeti drop la imp/horse/guardian angel din box of heaven pentru ca deja am aproape un vault plin de ei. Ar trebui sa te bucuri cand prinzi un imp ca il poti folosi la invazii, bc/ds ptr a avea dmg mai mare.
    2.Mariti dropul la jwls din box of heaven
    3.Box of heaven sa scadezi dropul un pic
    4.Mariti dropul la jwls(bless/soul/life/chaos) din mobi in functie de maps (poate bless mai mult in cele mai mici , soul mai mult in cele mai mari dar in acelasi timp sa pice si soul si bless pe hartile mici/mari)
    5.Blood Castle reward in functie de stage iti da SIlver, ar fi ok sa adaugati la reward si ceva jwls ptr fiecare din party care are statuia la final in functie de BC stage. 
    Pe cele mari gen bc6,7 ar fi ok pe langa jwls sa se adauge gen 3% drop la talisman, 5% drop feather, 20% drop la un bok +4, 30% drop la un bok3, sa ai sansa pe langa silver sa primesti unu din astea ptr fiecare membru din party.
    6.WhiteWizard mariti dropul de 2 silver pentru ca nimeni nu il face... un 3% talisman poate, 20% bok3 sau bok4 ptr cel care il omoara. Cand dati drumul la bok5 poate ii faceti update cu un 10% bok5, 20% bok4, 30% bok3
    7. Scadeti dropul la ring of wizard din Orcs la WW event. Acest ring ar trebui folosit ptr dmg in ocazii speciale, iar curent dropul este foarte mare.

    Mersi



     

  2. 6) Cred ca de la +10 in sus pana la +15 e bug la goblin la zen. Imi cere de exemplu 4 milioane si am 20 de milioane in inventory, nu ma lasa sa dau ok. Mai bag niste zen in inventory de fac 50 de mil si ma lasa sa dau ok , scazand tot 4 milioane din zen. Ceva nu e in regula acolo.

    7)Odata ce ai murit, dmg-ul pe boss/golden se reseteaza daca tu ai avut cel mai mult dmg si mori, il ia al 2-lea care a dat cel mai mult dmg.

    8 )Inteleg ideea cu abuz pe golden ca ii vor trage pe spoturi doar sa se dea pk, at nu bagati pe golden.
    Dar atunci poate reusiti sa o implementati doar la Boss: White wizard, Skeleton, Kundun, Hell Maine pentru ca la astia ar fi ok de contestat intre jucatori, intre party mai ales sa se bata pentru boss, nu doar sa vina la boss si toata lumea sa dea in el fara un pic de fun.

    10) Super ideea

    As mai avea ceva de adaugat :
    11) Daca se poate va rog adaugati un lore ring (cerc) unde ne puteam bate intre noi fara sa ne facem fono. Pur si simplu intri in ring mai incerci un dmg, te mai bati tu cineva ar fi ok.

    Mersi de raspunsuri ! 

  3. Salut, am sa las cateva updates aici care consider ca am avea nevoie:

    1)Fixati spoturile in arena. Momentan sunt 2 tarcuri unde sunt 20+mobs cu 3 spoturi de respawn in aceste doua tarcuri.
    Celelalte au cate 6 mobs, nu este ok deloc,nimeni nu merge pe celelalte. Ar trebui sa fie intre 7-9 mobi pe celalalte.

    2)Trebuie afisat la Menu>Events>Events Time cate intrari ai pe zi bc/ds/cc, cate ai facut deja si cat timp mai este pana se reseteaza intrarile.

    3)Hell Maine boss nu da nimic reward (facut de 2 ori). Cu ocazia asta trebuie verificat si Kundun, nu cred ca l-a facut cineva pana acuma.

    4)Golden Dragon e box of kundun +3 si nu se gaseste.

    5)Trebuie reglat Chaos Castle pentru ca mobii nu au nici o treaba daca mergi cu fire resistance sau orice alta rezistenta tot te arunca foarte tare.

    6)Fixati zen la Goblin, nu pot da la + ptr ca imi cere 4 milioane sa dau ok si am 20 de mil zen in inventory. Imi spune tot ca not enough zen sa dau.

    7)Fix la dmg-ul aplicat unui golden sau boss chiar si white wizard,skeleton. Ce se intampla actual este ca pot da 90% dmg singur pe el si vine altcineva care da last hit si ia el dropul. Nu este ok deloc.

    8)Trebuie lasat sa se faca PK la boss/ anumiti golden. Aici ma refer in raza la boss/golden daca omori, sa nu te faci rosu. Odata ce invazie/ boss se termina, daca omori te faci rosu din nou.

    9) Golden 3 Icarus da mai mult dmg decat golden 4 Aida.

    10)Increase Zen drop rate pe set / rings nu functioneaza. Consider ca 70% e mult prea mult pe fiecare item si daca ar fi undeva 10% pe item si sa aduni in total de 50% - 70% ar fi ok , dar sa mearga.

    Mersi

  4. Poi sunt multe care s-au schimbat de exemplu Arena e non-pvp map acuma , inainte vad ca "PK in arena nu este pedepsit" si in legatura cu postarea ta initiala vad ca te frustrezi ca iti cam iei pk pe spoturi, ce sa zic, stai la PC si ia spotul inapoi daca esti baiat.
    "Daca cineva ii face doua printscreenuri la intervale de 5 minute (in care interval respectivul nu zice nimic, personajul in AFK) inseamna ca respectivul a pierdut spot-ul  "

    Asta mai merge 2 printscreens dar nu cum ai zis tu sa ii intrebi pe fiecare membru din party de 3 ori daca esti on, zici ca am quest inainte sa dau PK daca cineva e on sa fie intebat fiecare de 3 ori. 
    PK oricum iti vei lua pe spot stai linistit ca nu stai tu la 2,3 noaptea daca cineva vrea sa te arda tot te prinde 5 minute in care nu dai atentie la pc 🙂

    Fi mai baiat si mai tare nu fetita si nu ca sa ma cert cu tine, iti zic sincer iti da cineva pk ? Simplu du-te si dai inapoi pk sau tu vrei sa fii lasat in pace pe spot sa stai afk

  5. In primul rand asta este mu, nu stiu ce comparatii faci tu acolo dar aberezi. PK vine cu consecinte deja, iar tu daca vrei la randul tau poti da pk inapoi oricand. 
    Dar sa ajungi sa intrebi de 3 ori fiecare membru, party-ul avand 5 membrii , 3 x 5= 15 intrebari daca e afk vreunul dintre ei inainte sa ii omori mii se pare absurd. 

    Eu zic sa iti pui pantaloni de baietel si sa intelegi ca e un joc unde mereu va exista PK si de aia a fost conceput jocul cu PK si ar trebui sa fie maps PK si maps NON-PK. 

    Nu vrei sa iti iei PK ? Simplu, stai pe non-pk maps unde exp e putin mai mica daca iti place sa lasi afk non stop.

  6. Voi inca va credeti pe linkmania de acuma 15 ani cu preluare cu ss1, ss2. Alea erau alte timpuri vere

    PK poti sa dai la oricine si nu exista ban pentru asta, doar ca este descurajat din mai multe motive cum ar fi:

    -poti avea shop & trade disabled
    -sa nu mai intrii bc/ds & nu iti poti da warp
    -si mai ai si 5% sanse sa iti pice item de pe tine cand esti fono

    Si... uite asa se nasc prietenii intre 2 mu players 😂

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...