Jump to content

WickedPuppy

Forumist
  • Posts

    22
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by WickedPuppy

  1. 3 hours ago, babacku said:

    Contra,  unul din motivele introducerii preluarii   au fost pk-urile  exagerate. Unii se credeau stapani pe unele hărți, in special k7. Te trezeai ca luai pk doar pt ca eu(sau alții) prindeam pt pe search cu nu stiu cine din nustiu ce guild, iti dadea pk si pleca   iti mai si spunea ca tu esti secundarul nustiu cui si nu ai ce cauta in k7. Cu preluarea si cu ban pentru pk pe spot mai am si eu(si altii) o șansă sa ma apar.   Asa cum in partyul meu stam on cu rândul tot asa pot face si cei cu pretenții. Cat despre simplificarea preluarii susțin si eu acest lucru chiar am deschis un topic cu o propunere, din păcate nu a avut feedbackul dorit

    De asemenea un +1 si pentru celalalt topic pe care l-ai deschis

    Nu am pretenția sa se scoată de tot, dar arena e deajuns cu preluare. Dacă vrei cele mai bune spoturi, gen k7, trebuie sa îți asumi un risc. Ce e asa amuzant să stăm toți pe spoturi sa prindem rădăcini? 

  2. Vă salut. Aceasta este probabil ultima mea postare cu sugestii. Aici sunt printre puținele remarci de făcut, adunate de la diverși jucători :

    - Mult prea puține eventuri de admini, eventul de "recompensare" a playerilor s-a promis de săptămâni ca și multe altele 

    - Golden invasion în stadiul actual, nu e bine setat, prea putini goldeni. Se calcă în picioare în tarkan pe tantalos. 

    - Nu exista flow la trade! De vreo 2 săptămâni, e mort și postu și store. Nu exista iteme suficiente să se facă trade-uri. Nu mai exista suficiente motive să farmam

    - Cs-ul e exclusiv pentru bk. De ce mai exista alte caractere dacă nici cei din top nu putem pune jos un bk de 15 rr? Și nici 30 de oameni combinați. E prea tank bku la cs. Au mai căzut servere pe tema asta. 

    - Lot nu dropeaza ancient, forge de 380 nu se merita făcut. Competiția nu se justifica 

    - Prea puține activități. Nu exista questuri, nu s-a mai introdus ceva nou substanțial de săptămâni bune. Wings de 3 de exemplu ar aduce multă activitate. Sau altceva.. Decât ds, bc,cc golden invasion. 

    - Regulament neclar și interpretabil (multe zone gri) 

    - No ks no pk pe un servar care și asa devenise plictisitor, implicit competiție 0

    -  De ce nu se fac polluri sa vedeți ce vor jucătorii voștri de pe server. 

    - să se descurajeze vânătoarea! Nu am văzut un warn pentru niciunu din anumiții playeri care fac asta, se știu ei 

    - Nu mai descurajați libertatea și dreptul la libera exprimare, prin mute, warn, chiar și pe canale de spam, să nu mai zic de forum. Înțeleg aplicarea la limbaj nepotrivit 

    - Guides neadaptat, promis de multe săptămâni, de exemplu cum transformam itemele cu opțiuni slabe rare 

    - Servar configurat incorrect. Multe setari, inclusiv cs nu sunt juste. Am verificat set de Tier 1 + 15 și set de Tier 4 +15 și diferența de def e infima! Să nu mai vorbesc de Tier 5. Care ar mai fi motivul sa ne batem pe golden +5? Seturile de 1,2,3 sunt mult mai ușor de procurat. 

    - Nu sunt hărți destule pentru crescut! Nu s-au mai băgat hărți noi cu mobi cu exp mai mare. În ritmul asta, nimeni nu o sa ajungă full înainte sa moara de plictiseala! 

    - Avem nevoie de monștrii și spoturi mai tari! Chiar și pentru 15 rr+, sa simțim ca jucam 

    - Revizuit skilluri SM. BK au avantajul de a fi foarte tank, mg și dl primesc 7 puncte. Singurul avantaj al Sm-ului și anume mana shield, ar trebui ajustat de la pragul de 30% 

     

    Deasemenea v-aș ruga să oferiți răspunsuri competente că nici noi nu v-am tratat cu aroganta, indiferent de ce funcție aveți. Și faptul ca ne obosim să vă dăm sugestii ar trebui respectat și analizat. Am aprecia tare mult să țineți cont de opiniile jucătorilor pentru sănătatea serverului. Vă mulțumesc 

  3. Salutari, aș dori să propun revizuirea regulamentului de preluare. În momentul de fata activitățile în joc sunt foarte puține, noul regulament de preluări a mai adăugat un gram de plictiseala în plus și a redus competitia la aproape 0. Propun să fie doar arena cu preluare de spot, iar hărți precum k7 să rămână hărți cu risc și competiție. 

     

    P.S o mai buna definire a regulamentului de pk și ks ar fi binevenita, de exemplu nu se menționează cum faci preluare când sunt mai mult de 5 jucători pe un spot, nu se menționează ce se întâmplă când sunt doua party care așteaptă să preia un spot de la un al 3 lea party care urmează sa elibereze. Poza în momentul pk-ului nu e rezonabil, nu are cum sa stea lumea non stop să vadă când ia pk, deci e posibil sa se abuzeze de aceasta 

  4. Bună seara. Se pot revizuiri setările vizavi de dmg în castel siege? Nu ni se pare normal să dăm 30 de persoane pe un bk de 15 rr și sa nu îl putem omori, in condițiile în care inafara cs-ului îl omoram lejer. Smu nu beneficiază nici de avantajul teleport + skill. Bku nu poate fi omorât și omoară cam tot ce prinde non bk din combo 

     

    Am aprecia o analiza, multumesc 

  5. 34 minutes ago, Just_AlaN* said:

    Atata vreme cand inainte cu 5minute ai scris "hai dati, oricum nu luati nimic", iar dupa scrii "inafara de plele noaste in gura lor", nu vorbesti pe guild si are context pentru noi.

    M-ai jignit 2 saptamani non stop, acum ma injuri in mod direct, si nu iei bann, eu cum sa ma simt in situatia asta, sfidezi un server intreg prin faptul ca nu iei bann aici, un regulament destul de clar, dovezi cate incap si nu iei ban pe motiv "Razbunare" si alte motive inventate? Nu avem un regulament, dupa care sa ne luam? Nu te-am facut eu sa scrii acele cuvinte ca sa te vanez, tu singur le-ai scris.

    De asta vorbeste czrl cu morf?

    https://www.imagebam.com/view/MEJKPIM

    Eu n-am o conversatie cu morf pe discord.

    Sunt sigur ca si daca ma uit pe discordul tau, ai mesaje cu el si asta nu inseamna ca neaparat e de la voi din guild, dar de ce ii scrieti? Lasati omul sa jurizeze fara sa-i bagati voi tot felul de minciuni in cap, este un regulament dupa care sa ne luam.

    Ia-ti scris cu siguranta, si l-ati influentat intr-un fel sau altul.

    Nu exista nicio scuza, absolut niciuna pentru care tu sa nu iei bann aici, daca ne referim la regulament si consecintele incalcarii lui.

    Pe mine ma depășești. Ai niște teorii ale conspirației, ceva de speriat. Ce legătură are asta cu postarea de aici? Și de când nu au voie playerii sa îi scrie adminului? Eu am raportat zeci de probleme direct lui meduza, vrei să îmi dea ban și pentru asta? Te-ai oprit asa o secunda să te uiți din ansamblu ce fabulații poți născoci? 

  6. Mai repet odată, că la un alt post nu ai înțeles. NU avem nici o legătură cu nici un admin, lui morf și celorlalți cu siguranță nu le pasa și nu vor să facă parte din circul asta de doi bani început de tine. Nu poți accepta adevăru, nu am avut nici o conversație directa, scriam pe guild și am omis un @ care se poate observa clar pentru ca propoziția e întrerupta. Ce vorbesc eu pe guild e treaba mea, chiar și cu limbaj ce nu face cinste. 

  7. 54 minutes ago, Gabriell32 said:

    Julian, membru KnighT/Godz - No Suspend

    Herra- Membru JoinT - 2 zile suspend limbaj

    Haideți domnilor așteptăm cu sufletul la gura jurizarea , ca tot suntem zilnic  provocați , astăzi am fost omorât de 8 ori în Kalima7 de Cip1/Wicked ,, din greșeală " doar pentru ca sunt membru JoinT.

     

     

    Nici măcar nu v-am atins eu în k7 :)) am fost clear toată ziua. Mai puteți minți? 

  8. 16 minutes ago, Just_AlaN* said:

    Nu am facut printurile de pe post, pentru ca nu ma cunoasteti si nu am simtit sa le pun la suflet si sa dau atentie jignirilor, avand in vedere ca erau la limita regulamentului si stiam ca nu veti fi pedepsiti pentru ele, insa au vazut destui. Acestea sunt de pe discord:

    https://www.imagebam.com/view/MEJK2E9

    https://www.imagebam.com/view/MEJK2EM

    https://www.imagebam.com/view/MEJK2ER

    https://www.imagebam.com/view/MEJK2F2

    Aceste poze nu au legatura cu situatia de astazi in totalitate, nu am intr-un niciun fel nevoie de ele, pentru ca deja sunteti incriminati si ati facut-o de unii singuri prin printurile voastre si vorbele scrise, dar vreau sa-i raspund ca sa nu mai minta ca nu a facut asta.

    Eu cred a nu știi ce înseamnă jignire 🙂 din nou nu prezinți nimic concludent 

  9. Commentul meu este pentru admini, nu pentru tine. Dacă considera ca am încălcat regulamentul, îmi asum ban. Din câte se vede, nu e menționat nici un nume și nici o discuție directa între noi. 

  10. Adevăr : erau de trei ore peste noi în arena deja, nu eram în nici o conversație directa în chat cu ei, iar înjurătura (greșeala mea), era adresata pt guild chat

    Dovezile, dacă se cer de către admin, le voi prezenta. 

    Aici sunt si ss-urile 

    Link-03_17-18-41-0001.jpg

     

    Link-03_17-18-42-0002.jpg

  11. Salutari! Am observat următoarele probleme după update de ieri:

    - Lot primele spoturi nu mai dropeaza nici un ancient 

    - Great Golden dragon nu e trecut pe lista la invazie (apar tantalos 6,in loc de 5, posibil sa fie acolo?) 

    - Boss Aida 2 Hell Maine nu se mai poate / merita omorât. Are 1,4 b HP. L-am omorât de curios sa vad cât silver da (noroc cu decay ca altfel stăteam 5 ore). Tot 10 silver 

    - Boss k7 da one shot la un elf de 16 rr 

    - Probleme cu pickeru la unii jucători, nu mai culege jwl

     

    Va rog aruncați o privire, mulțumesc 

  12. Nu este nici o prietenie , voi ati fortat regulamentul folosind acele cuvinte repetat, dupa cum a spus si Morf, ati abuzat. Zile la rand ati folosit cuvantul "sclav" , "milog" si altele. Pe cand in postarile care le puneti, au folosit o singura data. Nu avem absolut nici o relatie cu nici un admin, vi se pare. Ne-au tratat exact ca pe voi cand am gresit. Nu v-a provocat nimeni sa folositi cuvintele astea in mod repetat. Aratati un ss in care noi  folosim asa ceva. (nu aveti).

  13. Buna seara, pe fondul zicalei "Hotul striga hot" , uitati aici instigare si nesimtire cum au am fost acuzati noi (fara dovezi) ca facem. 

    Link-03_14-20-22-0000.jpg

    Link-03_14-20-26-0003_1.jpg

     

    Cat se mai permite asemenea limbaj defaimator? 

    • Se pedepsește discriminarea pe motiv de gen, culoare, rasă sau orice alt criteriu care violează drepturile umane. 
    • Nu se acordă suspend pentru insulte minore, de genul: fraiere, prostule, jet, noob, but.

    Sclav, milog nu este inclus in "insulte" minore. Cuvantul sclav in 2023 nu cred ca face cinste nimanui. Deasemenea , posteaza si instiga de pe secundare. Va rog sa analizati, multumesc

  14. MrPitbull, dragi admini, intarateaza pe toată lumea și vânează pe oricine considera el. Antecedentele lui își spun cuvântul. Provoacă pe oricine să își piardă răbdarea și sa zică ceva rău să îl posteze. Va rog luați în calcul și varianta vânatului 

  15. Bună seara, 

    S-ar putea revizuii va rog calitatea itemelor de 380 din Cs? În momentul de fata chiar nu vad să justifice costul de 1B zen, 30 jog, 30s, 30b în condițiile în care nici măcar luck nu ai garantat pe item! Motivele sunt următoarele :

    - Erohim reprezinta singura sursa de jog în momentul de fata (deci maxim 1 item la 36 de ore) 

    - Calitatea itemelor nu justifica costul ridicat pentru a face un item + timpul (menționate mai sus) . Ar putea dura câteva luni sau chiar mai rău sa faci un set și o arma decenta pe un singur character! 

    - Nu justifica competiția pentru castel (inafara de iteme ancient) 

    Aveți aici dovada cu itemul făcut azi 

    https://i.imgur.com/mSSoyw0.jpg

     

    Pentru sănătatea serverului și a castelului, consider ca o revizuire este cruciala. Mulțumesc 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...