Jump to content

Meduza

Tehnician MU S2
  • Posts

    163
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    25

Posts posted by Meduza

  1. 1. Acel minimap are si alte utilizari si nu poate fi scos din harta LorenDeep

    2. 

    Quote

    Ati facut sa nu ia dmg cat SM este in teleport dar ai zis @Meduza ca nu se poate tine sw

    Poti te rog sa-mi amintesti unde am mentionat lucrul asta pentru ca nu tin minte sa fi spus asta. Ca sa opresti un SM din teleport trebuie simplu sa fie imobilizat (ex. Ice Arrow).
     

    3. Event-urile revin la ora normala dupa update-ul de astazi.

  2. ATENTIE!! ASTAZI DUPA UPDATE-UL DE LA ORA 20:00 INTRA IN VIGOARE NOILE REGULI KS/PK/PRELUARE

    Mai multe detalii aici: https://www.linkmania.ro/topic/514933-regulament-mu-online-season-2/

    - Arena modificata in harta PVP
    - Spawn & NPC Arena mutate in Stadium
    - Modificat spawn area pentru Golden Tantalos
    - Adaugat 1 Golden Rabbit pe fiecare spot in LoT - acesta are respawn odata la 12 ore si dropeaza 1 Ancient Item Box

     

  3. Din moment ce toata lumea este de acord si nici un mesaj impotriva, ramane sa modificam numarul de intrari per event la urmatorul update. O sa anuntam maine data si ora exacta pentru mentenanta.

    • Love 1
  4. Salut,

    1. Ce fel de monstrii sunt pe acele spoturi? Drop-ul este destul de scazut, iar de la ultimul update au mai fost raportate primele spoturi ca si cum nu ar avea drop de anciente, sau ca ar pica mai greu, recomand sa astepti o zi doua ca sa vezi exact daca exista drop sau nu (posibil sa fi luat si altcineva din party)

    2. Dropul este impartit pe toata harta, nu este in functie de spot, cu cat sunt mai multe spoturi ocupate cu atat este sansa mai mica de dropa item ancient pe spoturile respective

  5. Salut, damage-ul este calculat diferit pentru evenimentul Castle Siege comparativ cu PVP oriunde altundeva pe server, si acest damage difera in functie de tabara in care te aflii (Invadator/Defender). Cum esti jucator nou, probabil nu ai participat nici in beta, ma indoiesc ca ai apucat sa vezi exact situatia ambelor tabere.

    Nu este vreun bug, cat timp damage-ul tau nu trece peste defense-ul caracterului care il ataci nu vei da mai mult de 30~40 damage, odata ce treci de acel prag vei simti ca merge mult mai mult damage inspre caracter indiferent de scut sau set.

    Este al 3-lea topic pe aceasta tema si nu conteaza din ce guild faci parte, raspunsul este acelasi si orice topic deschis pe subiectul asta va fi inchis fara a mai primi vreun raspuns inafara de warn.

    • Sad 1
    • Downvote 2
  6. Salut, sunt anumite subiecte care nu sunt puse la dezbatere si care vor ramane exact cum s-au stabilit in perioada beta, precum experienta sau evenimentul Castle Siege, cred am fost cat de concret se poate in raspuns si fara sa fie nevoie sa mai dau alte detalii.

    Pe langa asta, nu imi permite timpul sa stau sa va scriu teze de doctorat pentru fiecare idee care apare, culmea, in momentul in care personal nu va convine ceva.
     

    • Like 1
  7. Salut, regula a fost introdusa pentru ca se abuza de o chestie: Cei care detineau castelul faceau PK in hartile normale si fugeau pe server-ul de CS ca sa scape de phono fara a mai avea vreo consecinta asupra PK-ului, ca sa scapam de acest mic abuz am decis sa interzicem intrarea phono pe serverul CS (Crywolf, Lorendeep)

    Am raspuns simplu si concret, "nonsalant" daca vrei sa ii spui asa pentru ca de la inceputul server-ului am explicat de nenumarate ori, noi ca si development nu avem prieteni sau matusi si unchi care joaca mu linkmania, nu avem absolut nici cel mai mic interes ca o persoana sau alta sa fie avantajata, si nici o modificare nu este adusa in acest sens. Deobicei o modificare se introduce in momentul in care se raporteaza o problema de catre jucatori si noi consideram ca intr-adevar ceva nu se intampla ok - la fel ca in aceasta situatie unde am primit nenumarate mesaje legate de faptul ca oamenii fug in LoT ca sa abuzeze de PK - ca sa intelegi ca nu a fost o autosesizare si ne-am trezit noi intr-o dimineata sa facem modificari.

    Pe langa asta, sunt multe modificari "exclusive" la noi pe server si configuratii care nu au mai fost nicaieri altundeva, asa ca nu inteleg de ce fix aceasta problema te incurca? Am si zis in acel topic ca este un feature adaugat acum 2 zile care nu functioneaza cum am crezut si din cauza aceasta v-a fi scos la urmatorul update.

    Este adevarat ca unele buguri sunt raportate de mult si nu sunt reparate (de ex. goblinul), dar sa stii ca unele configuratii dureaza o secunda sa fie introduse, iar cu altele poti sa te chinui saptamani pana sa gasesti o rezolvare finala. Daca nu am gasit o rezolvare inca nu inteleg ce vrei sa facem?

    Intr-un ultim gand, este ultima oara cand raspund mesajelor de genul, si nu din cauza "lipsei de grija", ci pentru ca pur si simplu imi pierd timp raspunzand unor acuzatii complet aiurea, fara nici un sens sau baza, cand as putea sa petrec acest timp facand progres la reparatia goblin-ului ca exemplu, sau absolut orice altceva. Nu a fost si nu va fi niciodata necesar sa ne justificam pentru modificarile care le aducem.

  8. Salut ti-as da unstuck dar in toata postarea nu ai mentionat o singura data numele caracterului blocat. Poti sa-ti dai unstuck pe site-ul backup : https://mu.meduzadev.com

    Setarea este in felul urmator, nu ai voie sa dai move spre sau afara de pe serverul de CS (Crywolf, Lorendeep) daca esti PK (chiar daca doar warning) - se v-a repara la urmatorul restart la server.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...