Jump to content

Torje_GG

Forumist
  • Posts

    2
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Torje_GG

  1. @Ouch, serverul este PVP care e mai bun și ia arma la BC închide dacă dorește de aceea se dă lupta pe statuie.  (asta sper ca ai înțeles ce înseamnă pvp)

    Încă o dilemă pe care ți-o rezolv, CEL CARE IA ARMA POATE DA ÎN CASTEL. CORECT NU? Dar ce faci dacă un party stă la ks peste partyul tău? Ok tu stai pe 60 liniștit fără KS care de fel nu e interzis asa cum nici sa închizi BC nu este! 

    Eu ca să îți arăt ca ACEL player care e nesimțit și sta KS peste cel care a luat arma ÎN CASTEL. Pur și simplu închid BC și suferiți toți.

    Decat sa plângi ca o măicuță pe aici mai bine a-ți respecta niște reguli de bun simt, și sa luați masuri pentru cei care stau KS peste cel care ia arma și poate închide BC când vrea dacă e deranjat și nu e lăsat în pace. 

    Ai înțeles friend? 

  2. Dupa cum am vorbit si pe chat cu un GM , primesc repetate amenintari + sicanari pe telefon de la acest player.

    Se pare ca incurca mult JOCUL cu realitatea , in prima faza nu am vrut sa il postez pt ca e un joc si nu vad rostul sa fie pedepsit dar omul a luat-o prea in serios si incurca realitatea .

    Altii au si altceva de facut decat sa asculte amenintari si jigniri de la acest om. 

    PlaticA nu are ce face cu viata lui ,se pare. O sa fac si alte demersuri + chaturile de pe Wapp sa il gasim dupa adresa de IP.

    Rog sa fie sanctionat ca o sa actionez si mai departe .

     

    https://ibb.co/mhWF8CW

    https://ibb.co/XbVRjcY

     

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...