Jump to content

Krak3n

Forumist
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Krak3n

  1. @MaxSM Iti raspund concret la fiecare intrebare cu lamuriri ca sa ne facem intelesi ca vad ca se insista pe anumite chestii.

    "Ideea e ca s-a zis pe chat facebook ca AE 0rr bate SM 2rr + BK 2rr + DL 2rr + RF 2rr + BUff uri de la elf 2rr."

    Daca respectiva elfa de la non RR are wings lv2 +13, set tier 4 exe, arc tier 4 exe, am spus si repetam de nenumarate ori, Items conteaza mai mult ca stats, asta am vrut, asta a iesit. + mai mult de atat, s-a redus regen la AG fapt pentru care elf nu poate da continuu cu Ice Arrow!

    "Cum poti tu sa bati in early game AE cu 100% sansa la ice arrow fara delay cu orice alt char? unde e balanced pvp."

    V-am spus in nenumarate randuri, aveti ring of ice si pendant of ice, repet a 100-a oara, nu ati testat, doar spuneti ca e O.P., nu ai ce sa faci, Nu e bine. Dar nu ati intrebat, Ce facem in situatia in care elf ne tine in Ice Arrow? Simplu, te informezi putin din guides sau daca ai fi jucat pe beta ai fi stiut. Exista Ring of Ice si Pendant of Ice care iti da rezistenta la Ice (Procentaj). Iei 2 ring of ice non exe de pe jos si un pendant of ice si ai 10% rezistenta la ice/item daca este +0. Daca mai faci invazii si strangi si fragmente (gasesti foarte multe invazii de unde iei fragmente), iti faci rost de Jewel of Vision, care iti creste level la accesorii, cu fiecare level ti se mai adauga 10% rezistenta la ICE. Avand cele 3 accesorii pe tine, unul la +3 si doua la +2, ai rezistenta 100% la ICE si nu mai primesti effectul de la ICE ARROW. Este suficient si un singur ring of ice la +9 si iti ofera 100% rezistenta la ICE. Pune mouse pe accesorii si ai acolo toate detaliile. Concluzie, 2 ring non exe si 1 pendant non exe, doar daca le pui pe tine ajungi la 30% rezistenta si ai sanse de 30% sa nu iti mai iei ICE ARROW.

    "0% sa bati cu caractere care nu ajung la ea."

    Citesti doar ce am scris 3 randuri mai sus si tragi concluzie.

    "De ce nu gasesti? pentru ca BC / DS este prea OP comparativ cu spotul."

    Bc/Ds sunt eventuri pentru XP, Cine sta online face lvl, cine sta pe spot, face lvl dar mai incet. Asta este viziunea noastra asupra Gameplay-ului.

    "Pe spot faci 2 lvl in 8h pe spot la 20-24 k exp ( full pt kanturu2 gigantis ) top spot pentru 0rr."

    Pe spot faci 2 lvl in 8h pe spot. Inteleg ideea, pe langa faptul ca "pe spot faci lvl pe spot" nu se scrie asa, nu stau sa dau lectii de gramatica, doamne fereste, dar avand in vedere ca tot ai insistat cu asta, repet, incurajam playerii care stau online si nu numai, ai access restrictionat la 3 respectiv 4 intrari / zi, faptul care inseamna ca in 24h faci 6 lvl "pe spot pe spot" si 6 lvl in BC / Zi. La ds nu faci 2 lvl la non reset, mergi la event, sunt event de xp si din motivul asta faci mai bine lvl in event comparativ cu spot.

    "Revenind la pvp, dupa ce ti/ vi s-a zis pe chat de elfa sa testati.. nu sa o nerf-uti... ati raspuns sec, mai mult, folositi vocabular neadecvat pentru un "proiect" cand vi se atrage atentia si atacati cu expresii precum " ai mai jucat vreodata mu" / " inapt " / "taran " in canditiile in care. "

    Nimeni nu doreste sa jigneasca pe nimeni, am raspuns frumos in acele 100 repetate randuri insa cand cineva nu intelege este nevoie de o abordare mai diferita. "Faceti ceva la Elfa aia ca e op si setarile serverului sunt de cacat". Dupa 8 luni de munca zilnica, aproximativ 12h/zi, sa vina cineva si sa spuna asta, este frustrant si pentru noi. 2. Avand in vedere din nou, fraza "Faceti ceva la Elfa aia ca e op si setarile serverului sunt de cacat"; Exista 2 metode pentru a raporta ceva, 1. Sub forma de repros si 2. Sub forma de sugestie. Ceea ce incearcam sa va explicam este ca 80% din oameni au abordat metoda 1. care nu ne ajuta mai ales la moral. Muncesti un an sa construiesti o casa si dupa acel an, vine proprietarul si iti spune, Darama casa, nu imi convine cum ai facut-o, pentru ca bineinteles, cand a fost vorba sa vina sa verifice cum a fost construita fundatia, nu a venit, in cazul nostru, cand a fost BETA, nu ati intrat sa raportati. Va rugam sa abordati metoda 2, sugestie, care ar arata asa: "Din punctul meu de vedere, elf este O.P. Ar fi bine ca sa adaugati cooldown la Ice Arrow sau sa mariti consumul de AG, sau sa schimbati effectul de la Ice Arrow sau altceva care sa arate a sugestie, in nici un caz al unui repros pentru ca nu ai stat tu 8 luni cate 12 ore zilnic ca sa lucrezi la settings.

    "Ti s-a zis pe chat de elfa, nici macar nu ati testat, ati raspuns ca se poate bate..."

    Avand in vedere cele mentionate mai sus, sper ca sa te lamuresti.

    "

    Concluzie:

    Ti s-a zis pe chat de elfa, nici macar nu ati testat, ati raspuns ca se poate bate...

    Cum?

    Elf - Range 8 ( ice arrow  -  100% ice ( stun pe loc nu poti face nimic )

    BK - Range 4 ( ai ice, nu te misti, nu ajungi )

    RF - Range 4 ( ai ice, nu te misti, nu ajungi )

    SMG - Range 4 ( ai ice, nu te misti, nu ajungi )

    EMG - Range 6 ( ai ice, nu te misti, nu ajungi )

    Summ - Range 6 ( ai ice, nu te misti, nu ajungi )

    DL - Range 7 ( chaotic, ai ice, nu te misti, nu ajungi )

    SM - Range 6 ( ai ice, nu te misti / nu poti da teleport, nu ajungi ) - de asemenea alta poveste, teleport-ul continuu trebuie nerf-uit la SM.

     

    SM - Range 6 cu punct fix -> 8 cu decay - ajungi la elfa dar ghici ce, ice arrow are dmg si te dobora in 5 hit-uri."

    Fraza asta nu isi are rostul, fiecare caracter are importanta lui in anumite stagii ale jocului. Exemplu, Elf este bun non rr, poate pana pe la 2 reset, Rf este bun de la 1-2 reset pana pe la 20, Sm este bun in late game, BK, nu mai spun, in late game este unul din cele mai bune caractere, DL, Dark raven la CS este O.P. pentru ca are un singur stats (Command), Nu poate fi O.P. si la CC, si la Farm, si la CS, si la tot, nu se poate, punct. De aici lista continua, Summoner are Sleep, EE elf, tine party si fara ea, nu poti creste la fel de repede si asemenea, fara EE la Castle Siege, nu faci treaba. E.T.C. Am tot repetat asta, n-are sens, la un punct obosim sa repetam.

    "La modul cum se da rr, nu ai cum sa faci jwl pentru ice ring decat la 20-25rr uri."

    Exista Invazii la fiecare 2 ore (Pouch of Blessing, Fire Flame Ghost". 6 mobi / fiecare invazie in 3 harti. Dupa calculul meu, inseamna 6 Fragment Box ori 12 invazii/zi, 72 fragment box/zi si asta nu se termina aici. Silver key pe spot, de unde iti pica fragmente, Golden key pe spot de unde iti pica jewel intreg, Farm wcoin la invazii si cumperi silver si golden key. Poti sa faci trade cu JOE pentru celalalt jewel de crescut accesoriile, Joe este foarte accesibil in Chaos Castle. Si nu numai atat, ai foarte multe variante, inteleg, nu doresti sa donezi, asta nu inseamna ca nu poti cumpara iteme/respectiv alte chestii din shop IceCoin. Faci un item bun, vinzi pe icecoin, faci o aripa la +13, finzi pe IceCoin. Tot ce trebuie sa faci este sa Joci ca sa ai. Ai pretentia sa stai pe spot si sa nu te omoare alt caracter care are build la set net superior pentru ca si-a dat interesul si a stat Online. Se poate, trust me, trebuie doar sa joci si sa incerci. Exista si guide-uri, poate nu sunt ele complete dar sunt suficiente incat sa iti dai seama cum poti sa farmezi, verifica Guides cu atentie si ulterior daca tu consideri ca sunt probleme cu farm de Jewel of Vision, apelezi la metoda Raportare, punctul 2. SUGESTIE!!!.

    "

    Parerea mea, dupa ce am mai zis-o mai sus si inainte de asta pe chat.

    Varianta 1: Ice arrow - sansa sa nu fie 100%

    Varianta 2: Delay la Ice arrow asa cum are si RF la Chain Drive ( de ce unu are delay altul nu? )

    Varianta 3: Dmg mai mic pe ice arrow ( se poate face ) sau un minimum de energy necesar sa il pui ( spre exemplu 5k ene ) ca sa nu mai rupa in early tot, sa il foloseasca pentru mid-late game unde au si ceilalati sansa la 1 ring ice +9.

    Varianta 4: Range mai mic, ok, dai ice arrow cu 100% dar sa fie range 3-4 ca daca continui cu ice, sa ajunga si bk strmg cu skill la tine. Nu doar sa stea sa se uite cum mori."

    Aici observ o metoda mai placuta de a raporta fata de cele anterioare, fraza incepe cu Parerea mea, ceea ce conteaza mult intr-un context de genul.

    "Varianta 1: Ice arrow - sansa sa nu fie 100%" - Am explicat mai sus cum se poate rezolva (Ring/Pendant of Ice)

    "Varianta 2: Delay la Ice arrow asa cum are si RF la Chain Drive ( de ce unu are delay altul nu? )" - Iti fac un video in care o sa observi ca Chain Drive la un punct da 8 Hit. Asta inseamna 8 Hit la 5 Secunde, Calcul matematic, Ce elfa la 0-3 rr da 8 Hit de ice arrow in 5 secunde, si mai mult de atat, ce elfa da non stop cu ice arrow la 0-2 rr avand in vedere modificarile AG-ului?? Cred ca sti raspunsul.

    "Varianta 3: Dmg mai mic pe ice arrow ( se poate face ) sau un minimum de energy necesar sa il pui ( spre exemplu 5k ene ) ca sa nu mai rupa in early tot, sa il foloseasca pentru mid-late game unde au si ceilalati sansa la 1 ring ice +9."

    Am lamurit asta mai sus. Damage, o sa il verificam inca odata, nu este problema, dar raportat la folosinta/importanta caracterului care este bun early game si in late pierde teren, credem ca asa a fost ok.

    "Varianta 4: Range mai mic, ok, dai ice arrow cu 100% dar sa fie range 3-4 ca daca continui cu ice, sa ajunga si bk strmg cu skill la tine. Nu doar sa stea sa se uite cum mori." 

    La range, ne gandim. O elfa cu ice arrow in late poate sa atace 24h un bk fara ca macar sa dea Q. Chiar daca il tine pe loc (asta daca nu are accesorii de ice), nu il atinge, asa ca nu isi are rostul varianta 4. BK nu poate fi Bun Early Game, Mid Game si Late Game pentru ca atunci, o sa isi faca toata lumea BK si that's it. Nu ne dorim asa ceva!

     

    "Multumesc. Eu oricum nu mai intru, am venit sa vad raspunsurile care lasa de dorit."

    Avand in vedere ca tot ce ti-am scris mai sus, am repetat in nenumarate randuri, nu consider ca raspunsurile lasa de dorit. Daca asta ai incercat, sa sti ca nu poti sa influentezi negativ comunitatea Linkmania impotriva noastra. Avand in vedere numarul de playeri online, este dovada clara ca sunt oameni care au incredere in noi si in acest proiect. Stim ca nu este totul perfect si impecabil; nu poti sa faci totul sa fie perfect si impecabil; fiecare vrea ca el sa detina cel mai ok char; nu se poate! 

    Sper ca te-ai lamurit, nu este nici o suparare ca nu mai doresti sa joci, este decizia ta, dar pentru ultima oara, Te Rugam, sa nu mai incerci sa influentezi aceasta comunitate intr-un mod negativ pentru ca nu o sa reusesti si de fiecare data avem explicatii la fiecare "Repros" pe care tu il adresezi. In comunitatea asta sunt oameni faini, maturi, cu capul pe umeri. Nu este loc de oameni care incearca sa o otraveasca, asa ca iti respectam decizia de a nu mai juca insa opreste-te cu acuzatiile nefondate.

     

    Cu Placere!

  2. In urma unor dovezi si verificarea log-urilor aplicam urmatoarele sanctiuni pentru 9. Vânzări nelegitime de item-uri si conturi dupa cum urmeaza: 

    SMSkuLzzz - Suspend 20 zile

    oMiKrON - Suspend 20 zile

    BuFFF - Suspend 20 zile

    Om3n - Suspend 20 zile

    zZZZz - Suspend 20 zile

    Spoiler

    9. Vânzări nelegitime de item-uri si conturi:

    • Sunt interzise orice fel de tranzacții cu elemente care nu sunt disponibile pe serverul MU Linkmania (iteme/conturi).
    • În cazul unei tranzacții reușite pentru care o alta persoana are dovezi, ambii participanți la tranzacție primesc suspend.  

    Încercarea de solicitare sau oferire de tranzacții de acest gen va fi penalizată cu suspendarea caracterului pentru o perioadă de 20 de zile.

     

  3. Salut, KS in aceasta situatie, este permis. Daca tu ai fi atacat mob in continuare pana l-ati fi omorat, avand in vedere ca ai dat 70% din damage tu, atunci reward ar fi fost al tau, nu al elfei. Mobul da reward celui care i-a dat cel mai mult damage, nu celui care da last hit!

  4. 10 minutes ago, SevenUp said:

    ce setare e aia in care elf bate bk ? =))unde in lumea asta ati mai vazut voi asa ceva?

    La NON RR, nu influenteaza ballance pe care l-am facut noi ci mai degraba cu ce sunt echipate respectivele caractere. Itemele conteaza, indiferent daca este elf/summoner/bk/etc

  5. Salut,

    Spoturile sunt facute ok. Chestia este ca sunt multi playeri care merg la spoturi unde nu fac fata, si apoi fug si trag mobii dupa ei. Asta nu este vina noastra.

    Referitor la elf, ice arrow, cititi cu atentie guides. Exista Accesoriile care sunt active pe serverul nostru comparativ cu alte servere, mai exact:

    Ring & Pendants, au ressist la elemente, in cazul de fata, daca echipezi doua ring of ice si pendant of ice de pe jos, pui mouse pe unul dintre ele si o sa observi ca iti da 10% Ice Ressistance / fiecare item.

    Daca in timp cresti rings la +9, sau le cresti pe toate la +3, atunci o sa ai o rezistenta de 100% la ice si nici o elfa nu te poate bloca in Ice Arrow.

    Toate au un scop si in momentul in care am facut settings am luat in considerare fiecare chestie.

    Testeaza rings of ice si pendant of ice si o sa vezi. 

    Daca mai sunt si altele, o sa te rog sa postezi aici si daca este cazul, o sa rezolvam. Multumim!

  6. Salut! Caracterul Sushy a incalcat regulamentul de la punctul 1. Jigniri/Insulte, prin urmare fiind la prima abatere, primeste urmatoarea sanctiune:

    • Primul avertisment - Suspend 2 zile.

    Pentru a verifica timpul ramas pana caracterul se deblocheaza, verificati BANNED pe website.

    Spoiler

    1. Jigniri / insulte (jucator/staff/comunitate):

    Trebuie sa se vadă toata discuția în screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul.

    Jignirile/ insultele pot fi reclamate doar de către persoana jignită/ insultată, indiferent prin ce mijloc au fost adresate, global chat, normal chat, PM, party chat, guild chat.

    • Se acordă suspend pentru orice altă referire la părinți, rude, dacă sunt folosite în context jignitor.
    • Se pedepsește discriminarea pe motiv de gen, culoare, rasă sau orice alt criteriu care violează drepturile umane. 
    • Nu se acordă suspend pentru insulte minore, de genul: fraiere, prostule, jet, noob, but.

    Insultele sau jigirile aduse jucătorilor se penalizează astfel:

    • primul avertisment - suspend minim 2 zile
    • al doilea avertisment - suspend minim 4 zile
    • al treilea avertisment - suspend minim 10 zile
    • al patrulea avertisment - suspend minim 20 de zile 

     

  7. In urma analizarii printurilor, aplicam urmatoarele sanctiuni pentru 1. Jigniri / insulte (jucator/staff/comunitate):

    Neraio - Suspend 2 zile

    Vrajitorul - Suspend 2 zile

    Spoiler

    1. Jigniri / insulte (jucator/staff/comunitate):

    Trebuie sa se vadă toata discuția în screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul.

    Jignirile/ insultele pot fi reclamate doar de către persoana jignită/ insultată, indiferent prin ce mijloc au fost adresate, global chat, normal chat, gens chat, PM, party chat.

    • Se acordă suspend pentru orice altă referire la părinți, rude, dacă sunt folosite în context jignitor.
    • Se pedepsește discriminarea pe motiv de gen, culoare, rasă sau orice alt criteriu care violează drepturile umane. 
    • Nu se acordă suspend pentru insulte minore, de genul: fraiere, prostule, jet, noob, but.

    Insultele sau jigirile aduse jucătorilor se penalizează astfel:

    • primul avertisment - suspend minim 2 zile
    • al doilea avertisment - suspend minim 4 zile
    • al treilea avertisment - suspend minim 10 zile
    • al patrulea avertisment - suspend minim 20 de zile 

    Ne rezervam dreptul de a verifica log-urile pentru a vedea daca evenimentul a fost provocat sau nu. In cazul in care evenimentul a fost provocat tot prin jigniri / insulte, ambii jucatori vor fi sanctionati.

    Va oferim 12 ore din momentul postarii ca sa rezolvati amiabil, in caz contrar se vor aplica sanctiunile de mai sus.

     

    Daca considerati ca ban-ul a fost acordat pe nedrept, va rugam sa deschideti un topic in sectiunea Reevaluare Ban cu dovezi.

    Lipsa dovezilor sau topic deschis degeaba rezulta la prelungirea perioadei de suspend cu inca 48 de ore.

  8. Salut,

    Elf poate castiga in CC daca joaca inteligent. Mai exact, faci kill la mobi (omori mai multi mobi decat char ml, ai avantaj, ai range, esti elf) si ulterior blochezi celalalt char cu icearrow pana la sfarsitul CC-ului si garantat tu castigi pentru ca ai omorat mai multi mobi. Daca incerci sa omori un RageFighter care are hp mare pentru ca are build pe vit, incerci in zadar.

  9. Salut! Caracterul Mankey a incalcat regulamentul de la punctul 1. Jigniri/Insulte, prin urmare fiind la prima abatere, primeste urmatoarea sanctiune:

    • Primul avertisment - Suspend 2 zile.
    Spoiler

    1. Jigniri / insulte (jucator/staff/comunitate):

    Trebuie sa se vadă toata discuția în screen shot-uri, cu F4 pe tot ecranul.

    Jignirile/ insultele pot fi reclamate doar de către persoana jignită/ insultată, indiferent prin ce mijloc au fost adresate, global chat, normal chat, PM, party chat, guild chat.

    • Se acordă suspend pentru orice altă referire la părinți, rude, dacă sunt folosite în context jignitor.
    • Se pedepsește discriminarea pe motiv de gen, culoare, rasă sau orice alt criteriu care violează drepturile umane. 
    • Nu se acordă suspend pentru insulte minore, de genul: fraiere, prostule, jet, noob, but.

    Insultele sau jigirile aduse jucătorilor se penalizează astfel:

    • primul avertisment - suspend minim 2 zile
    • al doilea avertisment - suspend minim 4 zile
    • al treilea avertisment - suspend minim 10 zile
    • al patrulea avertisment - suspend minim 20 de zile 

     

  10. Main/Jocul nu porneste deoarece nu este adaugat ca si exceptie la DEP. Ca sa rezolvati aceasta problema trebuie sa urmati urmatorii pasi:

    Intri in My Computer --> Click Dreapta --> Properties. In dreapta click pe Change Settings --> Advanced --> la Performance dai click pe Settings --> Mergi la fereasta Data Execution Prevention. Aici ar trebui sa ai optiunea a 2-a bifata. Daca nu ai a 2-a optiune bifata, trebuie sa o bifezi!!! Jos dai click pe --> ADD --> Adaugi Main.exe din client --> Apply si Ok

  11. Salut @neexxx!

    Probabil nu ai atacat unde cade dark side. Majoritatea scroll/spell care sunt mai importante dupa ce faci lvl 300 la char (Inclusiv Dark Side si Ignore Def), le gasesti in:

     

    Kanturu2 -> Dupa al 2-lea pod, de la mobii Kentauros in sus

    Blood Castle 7 pica foarte multe scroll 

     

    Incearca sa ataci acolo cateva ore, si o sa cada. Depinde foarte mult de noroc deoarece cred ca sunt 15 spelluri la mobii respectivi si poate sa iti dropeze oricare dintre ele.

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...