Jump to content

drg23

Forumist
  • Posts

    12
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by drg23

  1. Eu cred ca au acelasi tip de "licenta" pe care o am si eu. S-au depistat ownerii si de acolo toata problema si database-ul picat. Nu dispare o baza de date asa usor cum cred unii, cred doar cei care nu au lucrat niciodata cu asa ceva.

    Si ca info: toti isi lasa in mu server un trojan sau ceva similar, ca in cazul in care tu vii ca un smecher si nu platesti , ei printr-o singura comanda iti pica serverul de fiecare data cand il deschizi. (slow hack nedetectabil in general).

    P.S.

    spacer.png

    spacer.png

  2. Chiar ca e nesimtire , am verificat acum toatea cloud-urile de la OVH , le poate verifica oricine pe site-ul lor daca serviciile sunt functionale !

    Intradevar au anuntat baietii update dar nu azi, MAINE PE 13 ! Si e si mentionat SERVICE IMPACT: NONE !

    Bine ca la donatii si alte alea sunteti promti. De 3 saptamani jucam cu buguri care sunt in favoarea jucatorilor vostri. Ne minti cu un update pana in toamna cand dai rr la db nu ? 

  3. Pepsi nu provoaca pe nimeni , doar jigneste usor si ii face noobi , cersetori si etc.. Tot felul de lucruri ca sa instige, apoi vine pe forum si face plangeri ca a fost injurat. Este patetic acest copil. Nu tin partea nimanui dar sincer vad si eu ce se intampla pe server, este ca o femeie de la tv , face figuri apoi se victimizeaza si tot asa , zilnic aceeasi poveste.

  4. Nici nu cred ca e nevoie de reguli ks/pk , sustin doar ideea bunului simt , in masura in care aveam 0rr lvl200 si incercam sa cresc in dev3 sau lt1 si se mai gasea cate un grandoman sa vina sa dea pk din 10 in 10 minute. Daca vrem sa fim mai multi jucatori si sa fie mai fun, hai sa ii ajutam si pe cei mici si noi sa creasca putin zic. Dar suntem romani si ne place sa fim grande, mandri de sine s.a.m.d.

  5. Salutare .

    Stau de dimineata de la ora 6 pe spot si acum cand m-am uitat tot master level 28 am si nu primesc deloc XP (in vip map) , o zi intreaga consumata degeaba in care tot faceam 10 lvl… se lucreaza la server sau ceva ? Vad ca nu imi mai functioneaza nici 2 skilluri , triple shot si penetration si nu am umblat la ele deloc. Va rog daca se poate remedia ceva sau e lag la server , nu stiu ce se intampla. 

  6. Salutare, folosesc win11 pro (activat cu licenta personala) si nu inteleg de ce mi se inchide main singur fara sa primesc eroare ... am adaugat si excludere pe folderul de la client sa nu mai fie scanat etc. Si daca nu se inchide neaparat primesc d/c... Conexiunea este constanta la internet nu am probleme de retea..

    Am facut update-ul manual... tot ce trebuie. Daca ma puteti ajuta va rog as aprecia foarte mult.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...