Jump to content

Hostclub

Forumist
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Hostclub

  1. 1 hour ago, Aka said:

    Salut,

    De ce sa vina un reprezentat LinkMania catre tine si sa te contacteze pentru aceasta oferta?

     

    Salut,

    Simplu: pt. ca ofer serverul, in conditiile mentionate, comunitatii Linkmania si nu oricui. Eu nu pot verifica daca un membru este de buna credinta si solicita hostul pt. comunitate, sau in alte scopuri.

    Este suficient ca un reprezentant linkmania sa-mi confirme ca membrul X este imputernicit sa se ocupe de host, iar acea persoana discuta cu mine. Asta in conditiile in care ofeream hostul cu titlul de gratuitate comunitatii Linkmania. Daca era cu plata, nu ma interesa cine comanda hostul si ce facea cu el.

    Sa ne intelegem, eu nu va rog cu acest host, eu doar v-am deschis o usa si ofeream un host in cea mai buna (la ora actuala) retea de gaming/samp din Romania. In rest, succes cu proiectul.

     

  2. 13 hours ago, Strom said:

    Toti inafara de bugged si bhood au host de la 0mega, baga alta fisa.

    Comunitatile Bzone, Bhood, Bugged, Nephrite, Ogtimes, Crowland si altii au host de la Omega...unde Omega vine de la Omega16, fostul jucator de SAMP de pe Bzone, adica eu....

    Hostclub.ro este doar un brand pe care l-am creat de curand. Linkmania a avut host de la Hostclub (adica de la mine), platit, insa respectivii care se ocupau de server au abandonat proiectul. Aveti aici un filmulet pus de Bobo de la Bzone, in care vorbeste despre host (https://www.youtube.com/watch?v=eFHtf7K8RJ8). Ma puteti contacta pe FB (gasiti adresa in descriere).

    Stiu ca nu ma cunoasteti, iar reticienta este normala.

    Referitor la hostingul in cloud, nu va functiona niciodata conform asteptarilor. De ce? Pt. ca SAMP-ul este un soft vechi, care necesita anumit hardware (aici ma refer la CPU) ca sa mearga optim. In atatia ani de hosting de samp, am trecut prin multe si in colaborare cu ownerii comunitatilor amintite anterior, am tras niste concluzii.

    Dupa ce puteti confirma identitatea mea, oferta ramane valabila, in conditiile mentionate anterior. Daca aveti intrebari, va pot raspunde.

    Multumesc

  3. Buna ziua,

    Pentru sustinerea proiectului vostru vin cu propunerea unui host de SAMP in reteaua Hostclub, unde sunt gazduite toate comunitatile relevante de SAMP din Romania (Bzone, Bhood, Bugged, Nephrite, Ogtimes etc).

    Conditia este sa ma contacteze un reprezentant Linkmania, sau un membru care are sustinerea comuntatii Linkmania, iar persoana sa raspunda de hostul respectiv. De asemenea, o alta conditie e ca serverul sa fie intretinut si nu lasat in paragina.

    Multumesc !

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...