Jump to content

Sevraj

Forumist
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Sevraj

  1. Salutare si multumesc tuturor pentru caldele pe care mi le-ati scris acum cateva pagini. Va pup pe toti si pe prieteni si pe dusmanosi. Daca si acum mai sunt oameni care se gandesc la mine dupa atata timp, putem sa stam de vorba sa clarificam lucrurile oricand, eu nu am dusmanie cu nimeni, ca nu mai am de ce.

    Daca se deschide serverul si sunt 30-40 de oameni care vor sa se joace doar de dragul vremurilor trecute, e o treaba frumoasa. Nu stiu cine se ocupa de server acum, daca este un om capabil care merita functia, eu sunt dispus sa-l ajut, fara nici o pretentie ca mi-am luat covoare versace.

  2. On 10/25/2021 at 11:22 AM, Ionut said:

    De cand a plecat sevraj este amintire, tentativa asta care a prelungit cu gm lor nu prea a fost nimic wow, nu înțeleg de ce nu a cumpăr Linkmania gm asta, ca se putea, nu cred ca au reparat ceva la el la prima vedere…

    Care sa fie, era momentul tău sa iei gm ballas și s a stins…

    Mersi mult, apreciez si respect.

    On 10/25/2021 at 9:12 PM, Ionut said:

    Nu știu ce ai avut tu de împărțit cu el, Sevraj chiar este un băiat de nota 10, eu ma certam mereu cu el cand ne-am apucat in 2009, am pierdut funcția de gm la Triads cand făcusem facțiunea aia top tot dintr o cearta cu el pe /g si tot nu sunt asa ca tine, adică aia este frate, oricine mai greșește, dar a tras pentru Linkmania cum a putut el mai bine, fata de alții care au doar funcții si nu ridica comunitatea asta cu nimic. Cu el, Sergiu si mulți din generația noastră de Samp(2008-2009), nu am văzut pe server sub 100, doar noaptea, asa ca merita puțin respect, zic si eu…

     

     

    Respect din nou. Chiar nu ma asteptam sa dai dovada de asa caracter, mai ales acum multi ani cand m-am pizdit eu si m-am plans de tine cand erai lider la triade. Pe scurt, erai un lider mult mai bun ca mine si nu aveam sanse cu mafia mea impotriva mafiei tale. Chiar regret situatia de atunci.

    On 10/27/2021 at 12:47 PM, axelutz3 said:

    cand era sevraj, se faceau 250 dintre care 100 boti 😄 cel putin cand eram admin =))) 

    problema e ca e jocul vechi si nu multa lume mai are tragere de suflet sa stea ca inainte 50 de ore.. sau daca are, trag si ei spre 300-400+ nu in 50-60 !

    hai ca a gresit conducerea serverului la ultimul proiect ca nu a vrut sa ii dea acces ftp lui freezer + sa faca back up saptamanal la cont =)))) ca aia ne mai trebuia 😄 😄 in 3 luni  intrat de 2 ori maxim pe server si alea afk =)))) 



    "manager samp" csf guys

    propun sa o lasati pe @Deea95 a.k.a casalot sa deschida serverul, am auzit ca are un gamemode cu 30-40-50 de factiuni si vreo 10 scripteri... poate poate asta te lasa ba freezer sa faci ce vrei cu serverul =)))

    Am tot zis ca nu iti dau o replica, ca nu te bag in seama sa-ti creasca si tie gradele, dar avand in vedere ca iar ai ajuns la gradu de mizerie pe aceasta comunitate, o sa fac o fapta buna sa te mai ridic din moloz.

    Dintotdeauna ai fost un terminat, un nimeni care plangea dupa atentie. Toata lumea te lua in ras, facea misto de tine, ai fost, esti si vei fi o non valoare "virtuala" pe comunitatea asta, indiferent cat o mai tine ea. 

    De la inceput de cand ai vrut sa te ocupi de proiect, singuru tau atu a fost sa arati cu degetu spre "fosta conducere" sa spui ca tu o sa faci si o sa dregi, ca noi am gresit, ca tu nu o sa faci asa. Ai ajuns sa ai un grad mizer pe forum (nici nu mai stiu ce era, ca manager nu ti-au dat, probabil s-au gandit ca daca ajungi tu manager chiar e rock bottom al comunitatii si se inchide) doar pe carca mea. Din 3 postari, 2 erau despre fosta conducere, te-ai folosit de numele meu doar ca sa te lase astia sa iti faci server, probabil singura data in viata ta de gamer repetent cand ai avut admin pe server. (ca la mine nu ai avut nicioadata)

    De cand l-ai injurat pe smoker de nevasta-sa si fi-sa atunci, trebuia sa te baneze astia si tot atunci am auzit si eu de tine, aia fiind singura ta actiune "notabila" si nu in sensul bun, in sensul ca astia ca tine sunt fix genu de copii care merg pana la paine cu gluga in cap si privirea in jos.

    Tot vorbiti de mine si tu si alti repetenti in viata, ca Sevraj avea boti, ca sevraj lua bani, ca sevraj facea, dar voi mai mult de 50 de jucatori nu ati avut si nu o sa aveti niciodata. Ca sa intru putin in subiectu boti, sa iti explic diferenta, nu s-a intamplat niciodata cat timp am avut eu serverul ca azi sa fie 100 de jucatori si maine 30, cum a fost in cazul tau. Nici macar 3 luni nu a avut serveru asta viata cu tine si tu visai sa faci lucruri, sa dregi, etc. Trezeste-te si mars la munca ca o sa ajungi sa iti prosteti partenera sa faca onlyfans in ritmu asta. Te caci pe tine ca ai platit promovari, ca ai facut, cand stim cu totii (care au avut putin insight in trecut) ca nu are nici o treaba asta.

    Vad deja ca ti-am scris cam mult si nu vreau sa te ridic de tot din rahat, te mai las acolo unde ti-e locul.

    Pana una alta, toti penibilii care inca nu stiu ce sa zica decat "fosta conducere a stricat comunitatea" sau "sevraj e de vina", tineti minte ca de la iceman incoace, serverul a mai avut 300 de jucatori o singura data (cu crs) si inca de 2 ori cu mine. 350 de jucatori nu a vazut serveru asta decat cu mine la conducere si nu o sa mai vada niciodata.

    In incheiere, va urez un weekend placut, ca mizerabile sunt vietile astora care dupa 2 ani tot stau cu gandu la mine.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...