Jump to content

Mishigan

Forumist
  • Posts

    17
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mishigan

  1. cine ? technicianu ? 😂 , acel copil va minte pe toti , inclusiv pe staff . e al 3-lea + nu stiu cat mare rateu dat de el , daca alti au facut un server prost , nedorit , urat , buggait asta a facut nimic . Poate asteapta vre-un salariu  . Plus inca ceva aceasta comunitate este moarta ( au iesit la pensie moderatori + manageri(manageri iauzi si tu :))) ) , nu dau voie sa se faca alte proiecte... pai cum vor sa dea inainte ?

    Trebuie sa fii batut in cap sa faci 97d in 2016 , asta denota cat de mult se pricepe , daca alti au venit cu Sezonul 15 / 16 nu ati stiut cum sa ii dati afara ca nu va pupa in ... unele specii din comunitate . Va doresc cadere libera . :)) 

  2. e si tu acum , lucreaza cum sa nu lucreze , face ciorapi MuTechGay . Probabil n-are mai mult de 14ani , unde l-au mai gasit si pe asta doar ei stiu . Alti macar au facut ceva au incercat dar asta e cel mai pamant . 

    Si nici nu mai accepta proiecte ca le face GayTech server de Mu3Online, versiunea din 2002 .

     

    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------

    warn up - daca nu stii sa vorbesti frumos, recomand sa te abtii

    Comportament nepermis față de alt utilizator (R.P. regula 1):

    1. Încurajăm respectul reciproc și buna comunicare între fiecare membru al Comunității LinkMania indiferent de vârstă, proveniență socială, stare materială, etnie, religie

  3. stiu iar ne minti bai fratioare , spune la oameni ca nu mai faci nimic , de 2luni ne minti ca e 70% . 

    el face si formule etc , bai nene pai tu esti mare TecherGuy , daca n.ai mai si minti ar fi ok . 

  4. www.mu........... rr db 9 aprilie , macar aici e ceva . 

     

    --------------------------------------------------------------------------------------------------

    Incearca sa tii pentru tine www-urile.

    Nu acceptăm reclama de tip SPAM aici ! (R.P. regula 5)

    Penalty

    Given 11 points which will never expire.

    Restricted from posting - 14 days and 23 hours

  5. La 16.03.2021 la 12:51, luthor a spus:

    MuTechGuy — 03/10/2021

    97d Custom Server-BETA !! In aceasta luna (martie-2021) nu voi porni serverul in faza de BETA. Avem un update nou de la developer, ce abia intra in Beta-Testing si va dura cam o luna pana la forma lui finala. Fara acest dev-update nu pot porni serverul deoarece contine cateva setari (control de setari) vitale pentru ce avem nevoie la serverul de 97d custom. Ramane o potentiala deschidere a fazei de BETA pe luna viitoare (dar nu este garantat). Apreciez rabdarea voastra si sper sa intelegeti.

    iar ne minti ma nene ma , deaia  aveti si asa multi playeri , va dati atat de multa importanta dar voi sunteti 0  , care mai e developer la 97d in 2021 bai fratilor nu mai mintiti lumea cu ba***a voastra de server .

  6. La 24.02.2021 la 16:33, Celodrix a spus:

    Dacă se deschide 97d cu siguranță voi veni și eu :)) , nu l-am mai jucat de câțiva ani buni, mai țin minte că la un moment dat începusem să traduc tot clientul în română și l-am folosit la un server privat pentru puțin timp, nu te grăbi ca să-l faci ca să meargă ci fă-l să vrea să joace oamenii pe o versiune așa veche.

    Nu are rost sa iti faci sperante ... 

  7. Salut am un proiect deja realizat foarte bun chiar excelent la care s-a lucrat foarte mult .Nu a fost testat inca public sa stim cum se comporta cu mai multi jucatori online dar cat despre setari este foarte bine configurat fiind testat timp de 2luni . 

    Cateva detalii ar fi : dropul foarte scazut  iteme  in shop doar starter  , va trebui sa huntati si sa farmati unele invazii vor fi doar o data pe saptamana, gift welcome items panda +  starter set +9(valabil 24ore cat sa aveti timp sa va gasiti iteme)  + 5ore Seal of wealth . 

    Cum as juca acest server ? 1x , 400 reset , max stats 32 000, Caractere editate pentru PvP  . Va las cateva PS  sa va faceti idee o idee , clientul inca nu este inca editat .  Cat despre host/server intretinere nu trebuie sa ne facem probleme costurile nu sunt deloc mari undeva la maxim 100euro pe an . 

    https://imgur.com/a/B3eF2gs

    Toate punctele verzi de pe harta sunt spoturi + Descriere  .

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...