Jump to content

---------

Forumist
  • Posts

    23
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ---------

  1. 7 hours ago, smokeR said:

    In momentul in cate tu vi cu o initiativa in fata conducerii, e clar ca trebuie sa le prezinti si “viitorul”, dar in situatia de fata respectivul viitor nu reprezinta decat niste vorbe.

    Ori n-ai inteles ori n-am fost eu destul de explicit.
    Am spus ca: "am considerat ca nu conteaza inca, pana nu avem un raspuns concret de la echipa administrativa"
    Prin asta ma refeream la faptul ca nu am considerat important sa spun aici, in topic, public, chestia asta.


    Discutia pe care am avut-o si o avem cu echipa administrativa in privat include OBLIGATORIU orice subiect legat atat despre trecut cat si despre viitor, luam toate aspectele la calculat pentru ca decizia luata sa fie cea potrivita.

    Consider ca preocuparea noastra de a pune mai intai la punct colaborarea cu cei responsabili e mult mai importanta decat cea de a actualiza aici detaliile.

    Mersi, salut.

    🙂

     

  2. 3 hours ago, Rothschild said:

    Ca sa poti avea succes cu un server de SA:MP pe comunitatea LinkMania iti trebuie ceva "revolutionar" aici ma refer la un alt Gamemod, alt stil de gaming, oamenii noi regulamente structurate foarte bine. Din propria experienta iti spun ca este foarte greu sa faci un server de SA:MP cu succes in anul 2020 Avantajele sunt putine pe cand dezavantajele sunt cu nemiluita, intradevar numele LinkMania este un AVANTAJ atunci cand deschizi un server de SA:MP insa acest nume a fost de nenumarate ori "patat" in industria gaming-ului ( Nu ma refer doar la SA:MP ) Cheia spre succes cu un server de sa:mp aici este: 

    1. Oameni de incredere si capabili ( Care sunt in stare sa respecte o conduita )

    2. Foarte multa implicare din partea tuturor.

    3. Resurse financiare considerabile pentru intretinere, reclame etc. ( Si cand spun considerabile ma refer ca suma investita sa fie mult mai mare decat veniturile din donatii )

    4. Afilierea cu un youtuber de succes care se implica considerabil

    5. Parere personala* ( Faptul ca ti-ai facut un cont ca sa postezi asta acum dupa cele intamplate luna trecuta, plus faptul ca doresti sa-ti tii identitatea sub anonimat mie personal nu imi inspiri incredere, comunitatea LinkMania a trecut prin foarte multe "furtunii" ca sa aibe incredere intr-o persoana care cere un proiect de pe un cont secundar. 

    Cheia succesului nu consta intr-un gamemod + panel care a fost pe comunitate timp de 4 ani de zile, imi pare rau dar NU cred ca vei avea succes in felul acesta. 

    In mare parte ai dreptate iar eu iti pot spune ca ne conformam cu necesitatile pe care tu le-ai precizat.

    Eu vreau sa comentez doar parerea ta personala ca sa nu inteleaga altii altceva de la tine.

    Acest cont nu este "secundar", este singurul si unicul meu cont facut aici, NU sunt fost membru Linkmania care "isi tine adevarata identitate sub anonimat". Faptul ca am folosit un alt nume in trecut pe ONLINE, nume pe care eu consider ca nu are nicio relevanta sa-l spun, nu inseamna ca nu sunt capabil sau de incredere.

    Cat despre gamemode + panel: am inceput deja crearea unui gamemode de la zero alaturi de echipa mea insa am considerat ca nu conteaza inca, pana nu avem un raspuns concret de la echipa administrativa.
     

    Mersi. 🙂

  3. 5 minutes ago, StrikerM said:

    Salut tuturor.

     

    Nu inteleg de ce atata ura intr-o postare in care un om a venit cu o propunere.

    Haideti sa mentinem subiectul, nu are rost sa dezgropati amintiri rele!

     

    Succes.

    Exact, deviati de la subiect pentru problemele, certurile si sentimentele personale dintre voi.

    Aici avem nevoie de pareri obiective.

    Cat despre neintelegerile pe care le tot mentineti de cand s-a inchis serverul, va asigur ca daca eu si echipa mea ne vom cuibari aici, cei care nu vor ajuta cu nimic comunitatea si serverul sau vor trage doar sa defaimeze si sa instige la ura / certuri sau orice altceva care va dauna, vor primi din partea mea o alta masa la care sa ceara maruntis, sunt sigur de o chestie: comunitatea Linkmania nu mai are nevoie de papagali.

     

  4. On 6/10/2020 at 8:52 PM, Alex_XT said:

     

     

    16 hours ago, KlaX said:

     

     

    3 hours ago, axelutz said:

     

    16 minutes ago, filtzeR said:

     

    Apreciez si va respect parerile dar permiteti-mi sa va pun o intrebare.

    Care e diferenta dintre cele 2:

    salut, *asta e parerea mea*, nu ma intereseaza sa ma implic.   

    SAU 

    salut, *asta e parerea mea*, mi-ar face placere sa ma implic si eu, este ceva cu care v-as putea ajuta? stiu asta, asta si asta.

    ?


    Nu vreau si nici nu trebuie sa intelegeti gresit ce zic dar in momentul de fata chiar am avea nevoie de fosti membri cu experienta care ne-ar putea ajuta cu idei / opinii / principii, asta desigur daca va intereseaza sa fie mai multe sanse de a reusi. Asa ca, in caz de, astept un mesaj in privat ca sa facem legaturile necesare de a ne putea consulta in grup.
    Va salut 🙂

     

  5. Salutare, apreciez comentariile voastre. 

    1 hour ago, Kellen said:

    Tu ești încercarea numărul 4 sau 5 ? Slabe șanse însă este de apreciat voința și curajul ! BTW mulțumim de informații , staff ul linkmania nu a anunțat nimic oficial , sau poate încep sa am pretenții ? Respect TOV! 

    Nu conteaza cate incercari sunt, conteaza ca intr un final să reusesti. 

    24 minutes ago, axelutz said:

    Ar fi o idee buna insa initiativa trebuie luata de cineva mai vechi care stie si cu ce se mananca si cu ce sa se confrunte e putin ciudat sa apara cineva de nicaieri sau sa se deschida mai multe servere deoarece jucatorii o sa se imparta, asta daca o sa mai joaca cineva.

    Iti inteleg parerea dar faptul ca nu ma cunosti dupa numele ăsta nou nu inseamna ca nu sunt vechi sau ca nu stiu "cu ce se mananca".

    Daca ar fi sa vorbesc strict despre ideea SAMP am peste 4 ani activi in domeniu, strict ca suport tehnic, ca sa nu mai zic de cei 8 ani ca jucător.

    Am deținut alaturi de o alta persoana un server foarte cunoscut din trecut care a depasit pragul de 350 players, acolo unde am avut o functie destul de responsabilă incat sa spun ca experienta de atunci a contat foarte mult si m a ajutat sa ajung la cunostintele vaste pe care consider eu ca le am acum.

    Si sa nu uităm faptul ca trebuie să fim o comunitate, nu sunt eu si serverul sau eu si jucatorii ci noi, ceea ce va face ca toată lumea sa ajute cu ce poate si ce stie, fiecare umple golul altuia, acolo unde eu poate nu ma voi descurca va interveni restul echipei pe care o voi intemeia cu atentie, nu cred ca sunt obligat să le stiu pe absolut toate.

    Nu conteaza daca playerii se impart, fiecare are libera alegere de a se juca oriunde vrea, cine o sa aprecieze munca noastră, a tuturor care se vor implica, va ramane aici.

    Sunt multe alte aspecte care merita si trebuie discutate insa zic ca mai intai sa vedem ce decide echipa administrativa.

    Multumesc inca o data pentru păreri, mai astept si altele.

    Vă salut.

  6. Salutari Linkmania, sunt rixcses si vin cu o propunere.

    Acum, cat se poate de recent, serverul de samp aflat in 'parteneriat' cu LinkMania s-a inchis ca mai apoi gamemode-ul si panel-ul sa se vanda, iar  acum, din cauza persoanelor care se afla in domeniu pe diferite comunitati dedicate jocului respectiv, cele 2 au ajuns la multe persoane, persoane care la randul lor le vor da mai departe ca intr-o zi sa ajunga pe internet, ceea ce e foarte trist avand in vedere munca si timpul depus de fiecare membru pentru serverul LINKMANIA. 
    Eu sunt o persoana din cele care procurat gamemode + panel insa nu ma gandesc, ca restul, sa le dau mai departe sau sa-mi incep oriunde un server de sa:mp ci mi-a venit ideea de a continua aici serverul, unde ii e locul. Chiar daca de acum incolo gamemodeul + panelul vor aparea cel putin teoretic si pe alte servere, consider ca playerii vechi LINKMANIA, veteranii si oamenii care au fost loiali serverului si nu au plecat odata cu fostii detinatori, se vor intoarce cu mare placere si vor ramane sa ajute la cladirea unui server poate mult mai bun decat inainte, de ce nu?
    Chiar daca in prima faza gamemode-ul si panel-ul vor ramane exact aceleasi ca in ultimele update-uri, asa cum a fost vandut, in timp, daca lumea va arata interesul pe care l-a avut pana acum, eu alaturi de echipa administrativa cat si echipa de programatori vom lucra fara nicio problema pentru a aduce mult mai multe imbunatatiri.

    In cazul in care imi este acceptata cererea, voi incepe a curata panel / baza de date / gamemode pentru ca sunt nevoit sa resetez tot ce a fost inainte ( conturi / proprietati / averi / etc ) din diferite motive insa la redeschidere si pe parcursul ei, tuturor playerilor le vor fi acordate anumite bonusuri. 
     

    De asemenea, ma repet, in cazul in care imi este acceptata cererea as dori ca un Admin sa faca un anumit topic specific SAMP.LINKMANIA.RO acolo unde este posibil, in care as dori sa astept critici, pareri sau orice altceva care ar putea ajuta, asa avand si posibilitatea de a vedea daca lumea se va alatura sau nu reinvierii serverului 🙂

    Pentru mai multe detalii, daca este nevoie, astept mesaje in privat.

    Multumesc si #Lets play together.

    • LinkMania 2
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...