Jump to content

Mr.Bute

Exmatriculat
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Mr.Bute

  1. In acest topic Owner-ul Clanului va posta saptamanal in fiecare Duminica seara pentru saptamana ce urmeaza misiunile saptamanale pentru membrii .Indeplinirea fiecarei misiuni cu succes veti fi recompensat cu premii .

    Formular de completare a misiunilor 

    Quote

     

    Nickname :

    Rank :

    Saptamana (nr) :

    Dovezi (SS) :

    Semnatura :

     

     

     

    Saptamana 0 (27/04/2020 - 03/05.2020) 

    Misiunea 1 - Vopseste 10 pereti rivali cu succes -> Recompensa : 500.000$

    Misiunea 2 - Castiga minim 7 war-uri cu echipa -> Recompensa : 1.000.000$

    Owner-ul clanului,zilnic va anunta si alte bonusuri pentru cei ce vor fi ONLINE .

    Exemplu de anunt : /c Organizez eveniment la job-ul fish , cine participa intre orele 09.00 - 10.00 la job , va primi un bonus .

    Bonusurile pot fi cuprinse intre 300.000$ - 1.000.000$

    Se va acorda bonusul doar daca membrul va face ora intreaga la job-ul respectiv fara sa stea AFK mai mult de 10 minute .

    +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++MULTE ALTE BONUSURI+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

     

     

  2. Fiecare clan/factiune cere un set de reguli si reglementari sa functioneze in cel mai eficient mod .Prin urmare , mai jos sunt regulile pe care fiecare membru ar trebui sa le urmeze cu cea mai mare atentie .Orice neglijenta va fi considerata lipsa de respect fata de clan !


     

    Quote

     

    Fiecare persoana care vrea sa se alature clanului nostru trebuie sa respecte atat regulile server-ului cat si a clanului .

    Toti membrii clanului sunt obligati sa poarte tag-ul oficial al clanului [OPG] .

    Clanul va organiza regulat war-uri , walls cat si jobs (pescuit , miner si alte job-uri) prin urmare toti membrii sunt obligati sa participe .

    In caz de nu puteti participa la war-uri , walls cat si jobs cand sunteti chemati pe chat-ul factiunii (/c) sunteti obligat sa anunti Owner-ul clanului sau Coordonatorii si sa spuneti motivul .

    Membrii mai putin entuziasmati de cele enumerate mai sus (jobs,wars,walls) vor fi exclusi din echipa .

    Nu aveti voie sa iesiti de pe server (/q) in timpul war-ului ->Prima abatere -> Amenda 1.000.000$ .->A doua abatere 2.000.000$ ->A treia abatere -> Demis (Se aplica doar daca se intampla in aceeasi zi )

    Toti membrii clanului au obligatia sa faca plinul masinilor dupa folosirea acestora .In caz contrar ->Prima abatere -> 1.000.000$ .->A doua abatere  2.000.000$ ->A treia abatere : Demis (Se aplica doar daca se intampla in aceeasi zi )

    Nu aveti voie sa lasati masinile clanului abandonate pe strada .Daca nu le mai folositi sunteti obligat sa le distrugeti pentru a se respawna .In caz contrar , Prima abatere : 1.000.000$

    A doua abatere -> 2.000.000$ A treia abatere : Demis (Se aplica daca se intampla in aceeasi zi)

    Loialitatea este foarte importanta in acest clan .Odata ce un jucator s-a alaturat clanului se presupune ca el va ramane [OPG] .Daca alege sa ne paraseasca , este dreptul lui dar numai exista loc de intoarcere .

    Daca un membru al clanului este inactiv pentru o perioada mai mare de 3 zile , este rugat sa aplice o cerere de concediu .In caz contrar va fi considerat inactiv si va fi Demis .

    Hacking-ul nu va fi tolerat cu orice pret .

     

     

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...