Jump to content

OzdemirTSA

Forumist
  • Posts

    3
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by OzdemirTSA

  1. Acum 4 ore, versaci a spus:

    @OzdemirTSA corlea , nu stiu de ce iti dai cu parerea ai ban pe toate serverele pt aim 

    @Jigale moș nicolaie avea raport pe minus , așteaptă dovada dupaia spune că ar3 aim , o sa fie cum a fost si la aka / mr.excess ...  Tu doar te plangi pe joc si pe pmuri cu adminii ,atât am avut de spus 

    Sunt Ozdemir, ozdemirrr.23 pe instagram, Ozdemir RPG pe youtube, ozdemirul#8409 pe discord, si ce crezi, trag foarte bine si sunt curat, ma si filmez. O seara buna.

  2. Salut, apreciez tare mult ca ai deschis acest subiect. Sunt de aceeasi parere ca si tine, am jucat pe alte comunitati, bineinteles, aceeasi problema si acolo, insa acolo mai dadeai si de playeri ce au asa zisul "skill" si nu doar renumitul : "v4, cheats tw, garret s.a.m.d. Ma aflu in team-ul TSA, bineinteles ca in team-ul meu este plin de codati, insa eu nu folosesc cod. Joc pe linkmania de 2 saptamani aproape, ca si tine, am facut level cat sa intru in mafie, am stat o saptamana in taxi dupa care am intrat in LCN, primul war lejer, un scor frumos de 14-2, mi-am dat seama ca pe acest server nu sunt try-harderi ca pe alte servere. Ce sa vezi, war-ul viitor aveam 6-7. De ce? 1. De ce te teleportezi pe turf? Wtf? Unde-i "Role-play-ul"??????? E o porcarie treaba asta, se face spawn-kill usor si d-asta nu identificati codatii. Ia sa vedeti cum se activeaza un codat cand trebuie sa vina din LV in LS (exemplu) si n-are chef sa moara, sa vedeti secunde ce da cumatru. 2. Astazi am dat report pe un jucator, ce crezi ca-mi raspunde Smoker? "Il cunosc, e curat". :))) Bai ai fost tu la el acasa sa-l cauti in calculator sau cum? Si chiar si asa, tu trebuia sa scri "verific" asta daca esti in stare sa prinzi un codat, nu sa imi zici ca il cunosti si ca e curat ca mi se rupe de cei pe care-i cunosti si de experienta ta in "codati". In 2 saptamani de joc am vazut 2 ban-uri pentru aim, si unul dat in seara asta. Intr-adevar, este vina jucatorilor, dar Staff-ul nu este ales degeaba, nu vorbesc despre toti, insa sunt cativa care chiar nu aveti nici o treaba cu codatii si totusi sunteti pusi sa stati pe ei. Pai asa, decat sa dau cate 60-70 de lei pe o tastatura si 150-200 de lei pe un mouse, hai naibii sa dau si eu 5 euro si sa dau cu codu` pe Linkmania. 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...