Jump to content

Oviii93

Forumist
  • Posts

    6
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Oviii93

  1. 4 minutes ago, ureqqe said:

    Nu are rost sa faci keep stats pentru ca se ca ajunge foarte repede la full stats , in plus este problema cu move ,odata ce ai facut lvl ML te poti teleporta unde doresti de la normal level 1 , cu burn stats este mai echilibrat , adica joci pana la 20 ,100 rr maxim karutan 2 , iar abea apoi poti ajunge in hartile mai mari , asta este si iddeea sa strangi ruud in timpul a 300 de reset  ceea este destul de mult . Ideea serverului este sa dureze cat mai mult nu sa faci full stats in 2sapt iar apoi sa te muti pe alt server . 

    Inteleg ce zici dar acolo intervine grand resetul. Una e sa fii full stats alta e sa fii full build.. din cum am descris mai devreme, daca la 30 de reseturi ai full stats si dai grand resetul, o iei de la capat pentru a lua ceva ce ai nevoie.. un grand reset, intr-adevar il dai undeva la 2-3 saptamani daca il faci la x100 fara stat burn, dar mai apoi trebuie sa dai alte grand reseturi pentru a lua ruud-ul necesar si asa mai departe. si asta poate dura... daca iei 100k ruud la gr (doar ca si exemplu) ai nevoie de 2m ruud pentru a-ti face setul, fara armura, maxim (neluand in considerare jwls si ahs si restul) 2milioane ruud inseamna 20 de grand reseturi. 20 de grand reseturi la fiecare gr fiind 2-3 saptamani, ajungi sa fii full in circa jumatate de an, daca nu si mai bine ca o sa mai trebuiasca si arma, ghost horse si restul. Zic ca e rezonabil 6 luni minim, tu ce zici?

  2. Salut,

    Suna interesant ce vrei sa faci, cu atat mai mult faptul ca e FULL pay to win dar din cele descrise, serverul pare putin cam prea greu. Pe x100 dureaza circa 2-3 ore sa dai un reset, in conditiile in care esti "bazat" si faptul ca e stat burn o sa faca totul sa fie si mai dificil. Inteleg ideea de a munci pentru iteme si restul dar nu cred ca o sa vrea lumea sa stea 2-3 luni numai pentru a aduna suficient ruud sa isi ia 1 singur item sau alte chestii de genul.

    As recomanda x100 dar fara stat burn si cu max stats 32767, in felul asta la 25 -30 de reseturi esti full stats si poti da primul GR. Facand serverul 100% play to win, trebuie sa gasesti o modalitate prin care sa faci acel GR sa se merite, sa vrea lumea sa dea un GR si sa o ia de la capat pentru ca da, au luat ceva bun in urma lui (100k ruud sau cine stie ce).

    Partea de vip nu cred ca trebuie facuta pe 2 servere separate pentru simplul fapt ca vor fi 2 lumi diferite si nu isi are rostul.

    As fi interesat sa lucrez cu tine si sa incerc sa te ajut cum si cat pot pentru a ajunge la serverul "perfect" pentru ca si eu caut un server bun pe care sa joc de ceva vreme si nu gasesc nicaieri.

     

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...