Jump to content

ROBOTZEL

Forumist
  • Posts

    29
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ROBOTZEL

  1. 21 hours ago, BumbleBee said:

    mai bine wc pe golden decat gp

    true. sună bine ... ce sună cu adevărat bine este faptul ca un player care NU DONEAZĂ , să poată avea prin gameplay parte de ce are și un donator. Ideea de bază este că și eu aș dona , și voi dona odată stabilizat serverul în adevăratul sens al cuvântului , dar sincer , ca player care a jucat , ar jucat , și va juca mereu de partea ambelor tabere , chiar m-aș bucura ca un playeri non-donator să se poată bucura de aceleași perk-uri ca și un donator , doar că prin gameplay/muncă , evident. Mi s-ar părea o politică foarte sănătoasă pentru server. Păreri ale playerilor?

     

    Spun asta fiindcă nu s-ar diviza serverul în două clase , și ritmul de creștere ar putea fi ales de player , ca să spunem așa , prin timpul alocat jocului , și prin timpul alocat hunt-urilor. 
    Pe lângă asta , haideți să fim sinceri și să spunem lucrurilor pe nume. Nimeni nu participă la invazii , nimeni nu face seturi , nimeni nimic , tăcerea e mâlc pe frontul ăsta. Așa , măcar ar fi impulsionați și cei mai isteți dintre ei ar redescoperi , atât prin recompensă , cât și prin iteme , rostul seturilor din trecut, zic eu.

  2. 2 hours ago, Playboy Cigarette said:

    hai cu rere debe  sa ma gioc si eu 😞

    având în vedere că a intrat și a întrebat câțiva bufoni dacă vor sau nu să se dea rr db , nu cred că se va da. @ureqqe , bro , poate vei crede că sunt nebun dar eu încă sunt de părere că un rr db după ce se instalează noile setări +câteva mici schimbări la gp (să primești 5 gp/golden omorât-zic eu) , + câteva mici ajustări pe ici pe colo , și încă vreo câteva ajustări la spoturi (cele mici de 10-12 și cele mari de 16-20) cât să nu fie cine știe ce greu la crescut și să se poată bucura toată lumea de rr-uri , îți vor aduce și playeri , vor contribui la un fair-play pe server despre care bufonul și ai lui nu vor să vorbească , acesta fiind faptul că noi am prins așa-zisele alte vremuri cu bc-ul și tot ce se mai întâmpla pe atunci. Eu nu îi doresc decât binele serverului , și zic că dacă se dă rr db , mulți oameni vor VREA DE DRAG să se întoarcă pe un server stabil , curat , player PVP și PVM friendly. Încă spun și că pe mine nu mă deranjează tare mult dacă rămâne așa cum este , cu micile setări de rigoare , și gata , fiindcă am 2 charuri mari. Eu vorbesc de alte perspective aici , și de unele lucruri care NU AR TREBUI SĂ ȚINĂ DE CLOWN LORD , DE PROTEX , POATE NICI DE MINE , dar eu în primul rând , la rândul meu , îmi doresc o comunitate sănătoasă și curată pe server. Sper să mă înțelegi. Încă ceva ce ar trebui revizuit , la regulament , exemplificări gen model pentru toată lumea. Din nou , zic doar că sper să mă înțelegi. 

  3. 6 hours ago, ROBOTZEL said:

    Pe lângă spelluri , de câteva zile toată guilda mea stă la farm în akeron , unde pică iteme blood angel ș.a.m.d. Pică pentru toate rasele în afară de rune. Nu te supăra pe mine , dar nu pot să nu mă gândesc că oricine a făcut setările le-a luat de la un s13 care nu are caracterul și mi se pare cât se poate de plauzibil. Setările sunt niște ”documente”. Tot ce ar trebui cineva să facă , ar fi să înlocuiască setările serverului cu ale unu season 13 episod 2 , de exemplu , și degeaba avem RW. Eu îți scriu aici știind că este mai bine să însumăm problemele și , ca comunitate , să tragem tare ca drumul să fie cât mai lin , atât pentru noi , cât și pentru playerii ce vor veni. Încă ceva ce aș vrea , la rândul meu , este publicitate pentru server ,deci umblă la site și hai să-i facem și publicitate prin voturi. 😄 Astea sunt 2-3 aspecte tehnice care trebuiesc rezolvate. Voi mai posta aici buguri sau probleme legate de rw , fiind primul care observă problemele astea. Este atât pentru tine , cât și pentru playeri. 😄

    În seara asta mi-a picat primul item de RW din akeron. Nu știu dacă ai făcut tu ceva sau m-am hazardat eu , dar e ok. 😄 Seară faină

  4. Pe lângă spelluri , de câteva zile toată guilda mea stă la farm în akeron , unde pică iteme blood angel ș.a.m.d. Pică pentru toate rasele în afară de rune. Nu te supăra pe mine , dar nu pot să nu mă gândesc că oricine a făcut setările le-a luat de la un s13 care nu are caracterul și mi se pare cât se poate de plauzibil. Setările sunt niște ”documente”. Tot ce ar trebui cineva să facă , ar fi să înlocuiască setările serverului cu ale unu season 13 episod 2 , de exemplu , și degeaba avem RW. Eu îți scriu aici știind că este mai bine să însumăm problemele și , ca comunitate , să tragem tare ca drumul să fie cât mai lin , atât pentru noi , cât și pentru playerii ce vor veni. Încă ceva ce aș vrea , la rândul meu , este publicitate pentru server ,deci umblă la site și hai să-i facem și publicitate prin voturi. 😄 Astea sunt 2-3 aspecte tehnice care trebuiesc rezolvate. Voi mai posta aici buguri sau probleme legate de rw , fiind primul care observă problemele astea. Este atât pentru tine , cât și pentru playeri. 😄

  5. Nu fac o plângere ci un comentariu. 

    Am făcut o grămadă de hunt in tarkan , aide , etc. S-ar putea ca cine ți-a făcut setările să fi nimicit de tot rate-urile la spellurile de rune wizzard , fiindcă nu am prins nici măcar un plasma ball în atâta timp. Dacă nu poți tu verifica personal te înțeleg , fiindcă am avut la rândul meu de-a face cu setările dintr-un server acum mult timp , și știu că-i foarte greu. Putem căuta o soluție la problema asta? Este un caracter foarte puternic , și are nevoie de skillurile lui să dea randament. Uite un exemplu Lightning stormul , adică cel de-al 3-lea skill , depinde de Plasma ball , prin puncte de ml. Punctele alocate ML-ului depind de dacă ai sau nu învățat plasma ball. Ți-am spus , nu am văzut urmă de skilluri și mă gândesc că cel care a configurat rate-urile ș.a.m.d. , s-ar putea să fi stricat rate-urile. Skillurile se numesc : Magic Arrow , Plasma Ball , Lightning Storm , Burst și Haste. 

     

    O seară plăcută. 😄

    A , că uitasem. Ele ar trebui să fie găsite cu denumirile : Rune Magic Arrow Act , Rune Plasma Ball Act , Rune Lightning Storm Act (care este la magazin la james) , Rune Burst Act , Rune Haste Act.

  6. On 6/18/2019 at 11:22 PM, PreaBatran said:

    de ce pastele meu, ai umblat la exp din bc ?

    Aici , îi dau dreptate lui PreaBatran. E foarte bun xp-ul chiar și așa cum este acum , și spun asta cât se poate de sincer fiindcă am învățat câte ceva, deci la rândul meu , și poți face chiar și un poll pe tema asta @ureqqe , fiindcă la rândul meu mă voi asigura de participarea la vot , dacă să îl mai scazi sau să îl lași cum este. Ca player , ai 2 beneficii din toată treaba cu a fi puțin limitat la 2 rr pe zi din bc-uri. Dai 2 rr , deci simți că te miști , și în cazul în care ai timp de acordat jocului , fericit , poți acorda o foarte mare parte din timp huntului , ceea ce ai de unde din plin. Odată ce ai limitat puțin creșterea din punct de vedere tehnic , practic , playerii își pot face mai mult timp pentru hunt , chestie în care stă frumusețea sezonului ăstuia. 

  7. Salutări tuturor magilor. Am găsit aici , și am adăugat la rândul meu de dragul jocului , cel puțin până în stadiul în care am ajuns , unde pică spellurile și itemele rune wizzard. Pe lângă asta , am adăugat BOK-urile din care pică , și CE iteme/seturi pică , pentru cel mai drag caracter de mu online (cel puțin mie) din câte am avut plăcerea de a testa și juca. 

    RUNE PAD SET = NORIA
    RUNE SPINKS & RUNE LEG SETS = DEVIAS
    KENAZ SET = TARKAN
    RUNE DIVINE SET = AIDA 1/2
    RUNE LIGHT SET = KANTURU 1/2
    EL HAZARD MACE = NORIA
    FROST RUNE MACE = TARKAN
    LIGHT ROAD RUNE MACE= AIDA 1/2
    EL HAZARD SHIELD = TARKAN

    MAGIC ARROW ACT = TARKAN
    PLASMA BALL ACT = TARKAN
    LIGHTING STORM = ICARUS
    BURST ACT = KARUTAN 2
    HASTE ACT = DEEP DUNGEON 3

     

    Seturile

    Rune Sphinx - Bok +4

    Rune Leg - Bok +5

    Rune Elemental Mace  - Bok +4

    Rune El Hazard Mace - Bok +5
     

    Sper să le fie de folos jucătorilor. Mie mi-a plăcut maxim Rune Wizzardul și unde am greșit , destul sunt destul de sigur că nu prea am greșit , voi corecta în timp. Cine are de adăugat poate lăsa comentarii. Rog fără limbaj sau injurii în cazul în care am greșit cu mace-urile sau mai știu eu ce.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...