Jump to content

cefs21

Forumist
  • Posts

    39
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by cefs21

  1. Nu am incredere din ce s-a discutat acum ca o sa fie mai bine si in nici un caz ca o sa fie mai sigur si nu o sa apara un reset peste o luna sau doua. Modificari prea drastice si prea usor facute cu posibilitatea mare de a fi asa si in viitor, adio ureqe, adio linkmania, nu inspirati incredere chiar deloc ! Nu raspundeti pt mine deoarece din acest moment am sters din memorie si contul de pe comunitatea linkmania si de pe server si nu am posibilitatea sa citesc raspunsul. Daca tot e de RR DB, aleg sa il dau eu. Adio !

  2. 2 hours ago, BumbleBee said:

    8. seal`urile ar trebuii lasate(asta daca repui cum era inainte), oricine poate face invazii, prin urmare toata lumea poate cumpara seal

    9. deci tu ai pus rr la 400, sunt harti de 550, 700 unde xp`ul e mai mare + alte chestii, acuma mai au vreun rost acele harti? atata timp cat noi dam rr la 400? eu zic ca nu, deci tu transformi S14 in S3

     

    ideea cu reset normal la 400 este valabila cand master lvl se aduna la lvl normal cum e pe majoritatea serverelor si ajungi sa ai lvl 1050. deci fara rr sau cu 1-2 rr nu ai ce cauta in harti de 500-700 lvl ! dupa 2-3 rr cand poti face q3 atunci faci lvl si pt hartile astea. dar cum ureqe vrea ca lvl de ml sa nu se adune la lvl normal trebuie reconfigurat lvl la care se poate intra pe aceste harti. Daca se da reset pe mine nu mai contati  , nu ca nu-s cine as fi eu, dar daca mai sunt multi care gandesc ca mine atunci putem fi luati in seama

     

    vad ca creste numarul celor care vor reset dar eu tot nu pot sa votez sa cresc si numarul celor ce nu vor !

  3. e o gluma pool asta ? de pilda eu cum pot sa votez ? lasati-o balta !

     

    si de ce ar avea cineva incredere ca de data asta o sa fie ok. sau daca ceva nu o sa fie bine iar de la capat ! eu votez un nu hotarat rr db , dar unde sa voteez ????????. nu imi place sa imi bat joc de munca mea ! cred ca minicomunitatea de aici o sa se transforme intr-o microcomunitate ! si cei care au platit ce fac ? li se a banii inapoi sau primesc acelasi nr de credite dupa rr db !!! numai initiand topicul asta cu posibila resetare a bazei de date si cred ca ati pierdut deja minim 10 oameni. 

  4. 6 minutes ago, Closed said:

    @ureqqe tehnicianule, nu ti se pare ma si tie normal sa anunti cand faci asa ceva? Inchizi/ restart sau ce caca la tava faci tu acolo, dar anunta. 

    nu trebuie sa fim rai, poate nu se intampla intentionat, un bug ceva s-au o pana de internet sau .... altceva !

    1 minute ago, ureqqe said:

    e anuntat pe site ... nu sunt dator sa iau fiecare player in parte sa.l fac atent ... 

    eu ce ziceam, acum a fost intentionat, dar s-a anuntat !

  5. 21 minutes ago, ureqqe said:

    Dropul va fi scazut la absolut orice de 10 ori . Ancient v.am spus ca , cade in arca battle tocmai de asta e facut asa nu doar ce.i cu CS sa poata obtine .

    Cei ce au cs vor putea obtine iteme full opt. 

    nu cred ca iese ceva din pacate pana la urma, orice se propune sau orice se zice tu intelegi numai sa scazi sau sa tai , parerea mea e ca trebuie intai sa faci un server perfect functional , echilibrat, care sa atraga oamenii si in acelasi timp sa atragi si donatorii dar fara sa se simta frustrati ceilalti jucatori , nefiind un server comercial trebuie pus accent pe acest aspect !!! din pacate, nu cred ca un singur om poate seta un sever de mu  tinand cont de toate aspectele care trebuie luate in seama pt a asigura un joc cat mai placut , spun asta fara sa am absolut nimic cu tine sau sa incerc sa iti aduc si cea mai mica jignire, dar din pacate eu cred ca nu e posibil pt un singur om !  Parerea mea e ca intai trebuie sa iti faci un staff din oameni capabili si cu chef de treaba si dupa sa te apuci de modificari daca vrei sa aiba succes ! Cu stima si respect, Florin !

  6. 5 minutes ago, ureqqe said:

    Daca sunt asa de multe plangeri . Faceti un pool sa pot da rr db, dupa pot face schimbari . Nu voi mai face nici o schimbare pana la rr db . 

    daca nu scazi conditiile din arena sa spuna lumea ca au fost avantajati unii playeri nu vad problema care a r fi sa setezi cum trebuie xp in hartile tari, ca atunci cand esti in stare sa le faci fata sa te bucuri si de dropul lor si de exp de acolo, sau macar sa te bucuri de un party prins acolo cu playeri mai tari ! In momentul de fata poti sa stergi hartile tari, folosesc resursele serverului degeaba. Cine ar mai avea incredere sa dai RR DB si sa o ia de la capat, eu unul nu ! Fa si tu un topic cu ce schimbari vrei sa faci sa voteze lumea si ai rezolvat si problema asta !

  7. Exact ca si la S12 reconnect de cateva secunde bune si cand revine serveru toti morti si party desfacut. Problema cred ca e de la host,odata ce serveru merge neintrerupt, ca dovada ca mobii te omoara, dar nu inteleg de ce se destrama party ! Poate se poate rezolva si chestia asta cat e inca beta , cu stima, Florin C .

  8. 57 minutes ago, ureqqe said:

    nu are nici o legatura levelul tau normal cu ML . odata ce ai facut level 1000 este usor sa faci ML pentru ca va fi de la 1 la 400 . nu de la 1000 la 1400 . Nu se va suprapune levelul normal cu ML si Enchanced Skill 

    primul lvl a mers foarte greu chiar daca e x500, aveam si seal si a durat  foarte mult, dar de la lvl2 ML in sus inclusiv a mers foarte repede pe x500, trebuie vazut de ce a mers asa greu lvl 1, ce se intampla, nu e normal, mult mai greu ca de la 999 la 1000, mult , mult mia greu si incepand cu lvl 2 mult mai usor ca de la 999 la 1000.

  9. 15 hours ago, Dumnezeu said:

    se stie de cand este sezon3,si multe altele care se gasesc pe google daca cineva este interesat de ceva.

    daca erai oleaca mai atent inainte de a repezi asa usor oamenii stiai ca pe serverele respective dupa q3 seal de master xp functiona inclusiv si la lvl normal deoarece master lvl se aduna la lvl si plecai practic de la lvl 400 dupa rr si master seal functiona de la inceput, dar e mai usor sa faci  cum faci tu sa raspunzi acid si superficial ! ureqe vad ca stie cum stau lucrurile si de asta a zis ca o sa compenseze cu un seal care merge si dupa rr la sistemul de pe acest server unde lvl ml se contorizeaza separat !

  10. ziceam si eu asa ! se poate trai cu asta, e normal ca totul sa se reduca la bani pana la urma ! raman oricum in continuare sa vad cum o sa mearga lucrurile si daca vad ca fara sa donezi nu se poate juca din cauza avansului net obtinut de comunitarii care doneaza o sa ma las pagubas, pana atunci mai stau pe baricade ! sunt un pic deziluzionat ca lancelot spunea ca o sa fie pt donatori strict chestii de aspect sau lucruri minore si nu faptul ca nu poti obtine un seal de exp sau pet panda decat din donatii. a cazut si varianta sa faci rost de wcoin vanzand diverse iteme  offtrade odata ce poti avea numai un carcater, e imposibil pe un server low xp sa cresti si sa stai la offtrade in acelasi timp !!!! de asta sunt suparat, nu sunt suparat ca se pot face donatii,sunt suparat ca nu se da posibilitatea sa putem face wcoin si facand anumite chestii in joc, consumand numai timp si energie nu si bani.

  11. se pare ca pana la urma s-a destramat iluzia ca donatiile o sa fie in paralel cu mersul normal al jocului. Odata ce wcoin e numai pt donatori si in joc nu pot sa obtin wcoin prin alta metoda decat sa dau bani din buzunar deja nu mai e o chestie fair play si deja serverul se incadreaza in gama serverelor private in care ca sa poti juca onorabil platesti si nu se potriveste cu ce se vrea a fi comunitatea linkmania, sau poate am inteles eu gresit ce inseamna linkmania, nu sunt de mult in aceasta comunitate si linkmania incepe sa para un server privat din care se fac bani direct de pe spinarea comunitatii si nu numai indirect din reclame sau alte sponsorizari. Cu stima, Florin C.

  12. eu m-am referit numai si numai la faptul ca o sa putem folosi acel scroll foarte foarte tarziu si din acest motiv, e foarte greu de ajuns la levele asa mari sa faci ML fara sa te folosesti de acest skil. Tocmai pt asta a fost facut skilul asta sa te ajute in zone mai tari sa poti face exp mai repede. Cel putin asta e parerea mea si nu sunt mare expert,recunosc !!!

  13. am facut lvl 400 am facut Q3 ,am lvl 570 si nici un punct la ML sa pot folosi scroll cumparat cu 1000 ruud din elbeland. Ca sa pot folosi acest scroll (nu dau denumiri ca e diferit in functie de ce carcater ai) trebuie in jur de 30-50 puncte la ML. Cand fac acele 400 de puncte ? Daca lvl maxim e 1000 si eu la 570 nu am nici un punct. De la 800 la 1000 ? Dar punctele de ML de dupa Q4 cand mai vin ? La experienta x25 cand o sa reusesti sa faci 40 puncte sa poti folosi acest scroll ? Eu nu mai inteleg nimic ? Adica trebuie sa fac si Q4 sa pot obtine puncte de ML normal ????????????? O explicatie te rog ca nu inteleg nimic de aici,. Sa nu imi spui ca trebuie sa treci de lvl 800 sa incepi sa primesti puncte de ML !!!!!! si alea de dupa Q4 nu mai primim ? ori nu am inteles eu bine ori e o mare porcarie,scuze de expresie !

  14. On 4/30/2019 at 6:55 PM, ArkanON said:

     Oameni buni, Hristos a Inviat, si voi inca nu i-ati dat de cap acestui server, ba mai mult decat atat, l-ati daramat de tot. Guilda LegendS detine castelul, nu inteleg de ce nu il mai are, si daca indraznesti sa intri in LOT, daca nu esti abil, acolo ramai pentru ca nimeni de aici probabil nu stie ca daca vrei sa dai move pe alta mapa iti iei DC. Vreau sa fiti cat se poate de corecti si sa ne spuneti daca sunteti in stare sa refaceti acest server sau nu, nu ne mai duceti cu presul de pe o zi pe alta.

     

     

    334199u.jpg

    Pai cei din staff au recunoscut de mult ca nu pot rezolva problemele acestui server, scrie inclusiv la descrierea lui ca nu pot rezolva aceste buguri si  trebuie sa alegem , daca vrem sa jucam, jucam asa sau daca nu ....  plecam, eu am ales varianta a doua, ca m-am saturat sa ma enervez !!!!!!!!!!!! Ma mai invart pe aici poate o sa fie mai breaz S14 dar chiar daca pare sa aiba ceva sanse sa fie bun din acest punct de vedere sigur o sa aiba ceva probleme ureqe cu stafful de la linkmania, care sunt in stare sa ii puna bete in roate !

  15. Ok atunci,astept cu incredere si speranta ca macar unul din 2 sa fie fara buguri de nerezolvat ca S12, sincer as prefera S14 ca e mai nou si are mai multe facilitati, dar la X5 cred ca o sa ma indrept mai degraba catre S6 care are dublu rata de exp si nu are iteme care trebe sa stai in spot 2 luni sa faci lvl sa le poti purta !

  16. Quote

    Fiecare sezon are ceva diferit. Nu vad care e problema!? 

     

     

    Problema  e ca nu are cine sa intretina si S6 dupa parerea mea si dupa cat de prost merge S12, acu jumate de ora iar mi-a disparut un item si mi-a cazut in nixie un item care se numeste Holyangel Helm si arata ca o armura, eu inca asa ceva nu am mai vazut si joc mu de 15 ani !!!!!!! Mai bine s-ar uni echipele de la S12 si S6 sa faca intai S12 sa functioneze bine si dupa sa deschideti S6 ! Eu am crezut ca nu puteti sa puneti la punct S12 si deschideti in loc S6, dar daca vreti sa le tineti pe amandoua atunci nu inteleg de ce nu lucreaza tot staful la S12 sa il repare si s-au impartit oamenii sa deshida si S6 !!! Nu joc de mult pe linkmania, poate nu am dreptul sa critic, dar daca tot am intrat si imi place comunitatea,mi-ar place si un joc care sa mearga bine. Sunt si un pic nervos din cauza itemului disparut, dar eu zic ca un pic de dreptate tot am in ce am zis.

  17. nu merge daca ai internet de la upc si inca alte cateva retele. Intra de pe telefon dar conectat la internet de pe sim nu la wireless de acasa si o sa mearga ! ureqe a zis ca termina cu setarile si se ocupa si de site dupa aia, acum site are problema asta, nu poate fi accesat din orice retea 

  18. Atunci scuze,eu asa intelesesem, ca S12 e praf ca vi l-au stricat aia care vi  l-au vandut cu un update gresit si nu se mai poate face mare lucru si vreti sa il inlocuiti cu S14. Daca ramane si s12 e foarte bine, mai ales ca am inteles ca acum in sfarsit s-a reusit si rezolvarea bugului care faceau sa dispara iteme, e chiar bine, pe mine asta ma deranja cel mai tare, in rest imi place serverul, se misca foarte bine, nu am lag deloc. Acum am inteles si eu cum sta treaba, scuze daca am suparat pe cineva,nu ai de unde sa le stii pe toate ! Totusi raman la ideea personala ca daca puneti pe linia de plutire S12 nu are sens si S6. Cu stima, Florin C.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...