Jump to content

ArkanON

Forumist
  • Posts

    13
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by ArkanON

  1.  Oameni buni, Hristos a Inviat, si voi inca nu i-ati dat de cap acestui server, ba mai mult decat atat, l-ati daramat de tot. Guilda LegendS detine castelul, nu inteleg de ce nu il mai are, si daca indraznesti sa intri in LOT, daca nu esti abil, acolo ramai pentru ca nimeni de aici probabil nu stie ca daca vrei sa dai move pe alta mapa iti iei DC. Vreau sa fiti cat se poate de corecti si sa ne spuneti daca sunteti in stare sa refaceti acest server sau nu, nu ne mai duceti cu presul de pe o zi pe alta.

     

     

    334199u.jpg

  2. 22 hours ago, mircea_dbv said:

    mai usor cu acuzele te rog, nu ne-am facut noi (adminii) server pentru a putea sa jucam la CS 😉

    Din tot ceea ce am sustinut mai sus ai luat exact ce este mai urat, de ce nu rezolvati problema si atunci cu siguranta nimeni numai aduce acuze. Incearca sa iti asumi responsabilitatea pe server, nu sa te vaicaresti ca si o mu.iere.

     

    334199u.jpg

  3. Buna tuturor!!!

    Am si eu o problema, de 2 zile incerc sa inscriu Alianta la CS, aseara am anuntat un Admin ca nu merge sa ne inscriem, astazi ce sa vezi, SURPRIZAAA, 2 guilde inscrise si implicit perioada in care trebuia sa te inscri a disparut. Nu vreau sa fiu rautacios dar nu sunteti fairplay din punctul meu de vedere. Cum sa dati drumul la inregistrari doar cat se inscriu cele 2 GUILDE unde sunt Admini care joaca si ceilalti NU ?

    Astept sa se rezolve aceasta situatie cat mai repede pentru ca si noi ne dorim sa fim la CS.

     

     

    334199u.jpg

  4. Man, si eu joc pe mai multe servere si sezoane, nu am intalnit pana acum pe nici un server aceasta problema, doar aici. Nu exista sa fie problema la PC-urile noastre, este strict problema clientului de aici. Nu te mai stresa sa mai incerci, singura varianta este sa remedieze ei aceasta problema.

     

     

    10erp1v.jpg

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...