Jump to content

alexandrion94

Forumist
  • Posts

    7
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by alexandrion94

  1. Move din server 1.5 adica Crywolf spre Lorencia, o gramada de bug-uri , ramai prins in fundal negru.

    Stash-ul cand il clickuiesti mie imi da reconnect dupa ce vi de pe server 2 de cele mai multe ori.


    Master Level nu doar crywolf, ca vin ei si spun ca da ca intri in valley of loren etc. Mergi si Nixie pe jos cu 380 master level la level 1 prin Lorencia->Devias3->Raklion->Nixie. 

    Disparitia itemelor din inventar cand dai un switch sau alte cele.

     

    Disconnecturi subit cand arunci un box of kundum

     

    Pe platforma de duel dai Sweal cu BK la inceperea rundei si nu se intampla nimic, trebuie sa dai de 2 ori, pana atunci ala vine si da de 5 ori in tine.

     

    Transferul de pe server Crywolf pe server Lorencia etc. Nu mai vezi niciun NPC, nici-un om, dar poti sa te plimbi prin Lorencia si alte mape fara sa vezi NPC si cred ca nu vezi nici mobi 
     

    Nu poti baga SIGN OF LORD la cei 2 NPC, nu iti apare buttonu cand e data de inregistrare, cel putin asa a fost la noi saptamana asta.

     

     

     

     

     

     

  2. Nu ne baga nimeni in seama..:) 


    Mai bine se cearta cu cel de sus, si ii spune sa inceteze cu acuzele in loc ca raspunsu lui sa fi fost . S-a rezolvat suntetii inscrisi ca noi suntem praf si NPC-urile de pe server nu merg sa bagati sign of lord, si macar daca suntem praf sa compensam incercam sa va ajut. Cred ca o sa joc de plictiseala o sa las doar afk, ca daca vrei sa joci ca sa faci ceva, incerci sa tragi pt mai multe rr ca sa fii in top si sa bati la cs ceva caractere, ajungi la cs peste 3 sapt cand toti sunt full, ca sunt buguri.. In fine acum cativa ani cand am jucat pe sezon 1-2 cum scriai ceva pe forum toti erau acolo sa ajute, era plin de trade-uri plangeri si etc. Acum sunt doar astia admini care cateodata mai arunca un ochi la pc 5 minute cand lasa berea si meciurile de fotbal ca sa faca un bug si ei odata la 3 ani in ziua de Pasti, si atunci cand intra citesc repede ceva despre ei si in loc sa rezolve problema se ataca si raspunde cu un comentariu, dupa inapoi la seminte meci si bere. Whatever ! 

    Sau raspundeti ca paramedicii dupa ce moare omu, CS-u e in 2 ore, si NPC zice ca nu suntem inregistrati. O sa raspundeti cand se termina CS, ca va pare rau ca n-ati fost on. 

    Asta-i faza care ma amuza pe topic, a intrat la cearta dar nu a rezolvat nimic, specific mentalitatii romane, hai ca ma cert ca bani, si lucruri serioase sunt prea lenes sa fac. La cearta sunt bun, campion pe sate, pardon pe forumuri. Bafta, si daca nu ne ajutati multumim oricum! A-ti pornit un server de kkt unde mergi cu master level in zone de 380 pe jos la lvl 1 daca vrei si ai master 380, unde dispar itemele din inventar in special ( Jewel of Kondar ). Unde dai click pe stash in lorencia si iti da reconnect serveru, sau vii din crywolf si esti prins undeva intr-un background negru si nu poti face nimic, dai switch revii tot pe acel background si mai dai de 3 ori switch ca sa ajungi pana la urma in lorencia pe undeva prin town. Goblinu nu prea isi are rostu, sunt jwl care fac iteme +15 , aripi le iei din X shop cu wcoins. Dar e bine, e asemanator cu serverele alea de le gaseam pe la 14 ani de faceam 3 4 rr pe zi si ma bucuram ca pe sezonu 1-2 stateam 1 luna juma pe linkmania sa fac 1 rr mai ales primul. 

    E pacat ca nu jucati domnilor admini jocul asta, doar dati un ochi cand cum puteti si va doare-n spitz de tot. E pacat.. Daca doriti pune-ti ceva de platit ca nu m-ar deranja daca asta v-ar face sa va ridicati 5 min din pat sa va pese si voua mai mult de server. Gen iteme de cumparat sau membership lunar / anual pentru 1 cont de MU si sa nu fie bug-uri. 

     

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...