Jump to content

Cruzz

Forumist
  • Posts

    9
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Cruzz

  1.                                                                                    Simona Halep

    Simona Halep s-a calfiicat in semifinalele turneului WTA de la Doha ce are premii in valoare de 916.131 de dolari.

    Simona s-a impus dupa aproximativ 2 ore de joc, a avut un start bun si a condus cu 4-0 si 5-2 dar din pacate a suferit o cadere de joc in timp ce Georges a jucat tot mai bine.

    Halep are 3-1 in meciurile directe cu Goerges.
    Urmatoarea adversara a Simonei este Svitolina care o si conduce cu 4-3 in meciurile directe.

    Iata statistica partidei ( Simona Halep - Julia Goerges 😞

    YmM1YmRhYTlkZTkzNmNhMzYyYmNhYTg0ZTM5Yw==.thumb.jpg


    sursa

  2.                                                                                                                                    Imaginea articolului Lia OlguÅ£a Vasilescu Åi-a RETRAS candidatura pentru funcÅ£ia de vicepremier Åi ministru al DezvoltÄrii, în urma unei discuÅ£ii cu Liviu Dragnea

    Lia Olguta Vasilescu se retrage din functia de Vicepremier si Ministru al Agriculturii.

    "Astăzi, în urma unei discuţii cu liderul PSD Liviu Dragnea, am luat hotărârea sa îmi retrag candidatura pentru funcţia de vicepremier şi ministru al Dezvoltării. Un atac la CCR înseamnă o perioadă de cel puţin o lună şi jumătate de aşteptare, perioadă in care activitatea guvernamentală ar avea în continuare de suferit prin absenţa din guvern a unui ministru cu un portofoliu important, exact în perioada în care România deţine preşedinţia UE. Nu am făcut o miză personală din accederea într-o funcţie guvernamentală, dar sunt convinsă că, aşa cum am reuşit să deblochez proiecte mari de infrastructură locală în mandatul de primar sau să pun în aplicare aproape tot programul de guvernare pentru Ministrul Muncii, aş fi reuşit sa deblochez proiecte mari de infrastructură locală, regională şi naţională în cadrul ministerelor unde PSD m-a nominalizat." a declarat Lia Olguta Vasilescu.

    Aceasta a mentionat ca isi pastreaza statutul de deputat al PSD in Dolj.

    sursa

  3.                                                                                         var

    Arbitrajul video prin intermediul "Tehnologiei VAR" o sa fie pus in practica incepand cu Marti, in fazele eliminatorii ale Champions League.

    Decizia a fost luata in urma unei dezbateri a forului european care a decis ca VAR a fost foarte util la Campionatul Mondial 2018 ( Rusia ).
    Sistemul este folosit in cele mai puternice campionate ale Europei: Serie A, La Liga, Bundesliga si Ligue 1.

    FRF a precizat ca ar fi gata sa testeze sistemul inca din primavara anului 2019 si lasa totul la latitudinea LPF.

                                               sursa

  4. Acum 45 minute, Kitte a spus:

    Buna

    Ar trebui postate in categoria de jocuri in care se incadreaza. @Alexx crezi ca este nevoie de o categorie Diverse in care sa mutam topicurile din radacina sectiunii de acest gen si sa fie postate stirile mai generale care nu se incadreaza in categoriile existente?

    Mai degraba o sectiune de Stiri dedicata jocurilor, in opinia mea!

  5.                                                           Steam sÄrbÄtoreÈte Anul Nou Chinezesc cu reduceri bune la zeci de jocuri

    Reducerile par bune si cei interesati vor gasi jocuri abia lansate sau reduceri la jocurile mai vechi. Daca totusi nu gasesti nimic pe placul tau din lista de mai jos, sa stii ca la prima achizitie de minim 30 de euro, iti ofera un discount de 5 euro.

    Iata cateva reduceri bune:
    The Elder Scrolls Online - 9.99 ( de la 19.99 )
    Dark Souls III - 14.99 ( de la 59.99 )
    Batman Arkham Knight - 4.99 ( de la 19.99 )
    Far Cry 5 - 14.99 ( de la 59.99 )
    XCOM 2 - 12.40 ( de la 49.99 )
    Nioh Complete Edition - 24.99 ( de la 49.99 )
    Life is Strange 2 - 3.99 ( de la 7.99 )


    sursa

     

  6.                                                                                                                                             Imaginea articolului SUA anunÅ£Ä RETRAGEREA din Tratatul ForÅ£elor Nucleare/ Donald Trump ameninÅ£Ä Rusia cu reacÅ£ii "militare". UPDATE: ReacÅ£ia Rusiei

    "Incalcarile facute de catre Rusia expun la riscuri milioane de oameni. E datoria noastra sa reactionam in mod adecvat. " a declarat Mike Pompeo.

    Washingtonul va suspenda respectarea acordului incepand cu Sambata ( 02.02.2019 ) iar Moscova are la dispozitie 180 de zile pentru a reveni la respectarea tratatului INF.
    Germania a cerut Vineri ca Rusia sa revina la respectarea tratatului pentru a evita iesirea SUA din acesta.

    "De prea mult timp, Rusia a incalcat fara a fi sanctionata Tratatul Fortelor Nucleare intermediare, dezvoltand si amplasand un sistem balistic care constituie o amenintare directa pentru aliatii nostri si pentru trupele americane din straintate. Aliatii nostri NATO ne sustin total intrucat inteleg amenintarea reprezentate de Rusia si riscurile referitoare la controlul armamentului generate de incalcarea acordului."a declarat Donald Trump.

    Administratia lui Vladimir Putin a anuntat Vineri seara ca isi rezerva dreptul de a isi lua masurile adecvate ca reactie la decizia Statelor Unite ale Americii de suspendare a obligatiilor asumate in cadrul IFN.

    sursa

  7. Deep Silver si 4A Games au lansat un nou trailer pentru Metro Exodus, fiind prezentate doua dintre armele pe care Artyom le va putea folosi in joc ( revolverul si pistolul mitraliera ).

    https://www.youtube.com/watch?v=MoPcfcp8IQA

    Jucatorii vor avea privilegiul de a intra in pielea lui Artyom care va incerca sa paraseasca Moscova alaturi de un grup de Spartan Rangers si sa se indrepte catre o noua viata in estul Rusiei.
    De data asta, pe langa fauna mutanta, jucatorii vor avea de infruntat conditiile meteo potrivnice ( vor fi adaugate cele 4 anotimpuri ).


    Metro Exodus va fi lansat pe 15 februarie 2019 pentru platformele: Xbox One, Playstation 4 si PC.
    Versiunea de PC a jocului va fi disponibila prin Epic Games Store timp de un an.

    Cerinte de sistem:
    Metro Exodus


    sursa

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...