Jump to content

PreaBatran

Forumist
  • Posts

    30
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by PreaBatran

  1. simtul meu de om trecut prin viata, imi spune ca ureche nu a dat 100% din banii aia. nimeni nu poate sa fie atat de `prost inspirat` , sa cheltuie 500euro, si sa fie atat de ... nu stiu , imi vine sa-l injur la fiecare cuvant... dar intelegi

  2. a `reglat` exp in bc. altii au peste 10-15 rr , si el a facut 8k exp in bc. unde era 700-800k. asa din mers.  pai asa se face ? joc de pe primul db pe linkmania, si un server condus asa parca voit catre zid nu am vazut.  daca voi nu ma vreti, nici eu nu va vreau.   dai rr ca dubiosu` la server, raman ~30 on.... lasi cateva zile,  si tai 99.99% din exp, unde toata lumea da rr.  cum a ajuns asta sa `conduca` un server ca si linkmania ? acest incompetent ?

  3. parca sunteti maimute fara cap. sincer. nu intelegi nimic. CUM SA TAI EXP la jumate, si sa modifici bk-ul ?  si sa scoti sealul. sau sa-l bagi sau nu .

    ba baieti, voi sunteti prosti ? sincer, sunteti? as vrea un raspuns. sa zica unu din staff, ca nu e prost. oricine.  trebuie sa fii o natie speciala de om, sa iti bati joc de oameni in halul asta. altii au 5rr sau mai mult, si tu crezi ca restul o sa stea la 50k exp in arena 2 luni sa dau si eu un rr ?   am zis sa ma joc pe 14 ca e lume ca ...... na.... ma joc pe 12. cand pica asta, adio linkmania.    nu ganditi, nu intrebati, nu va pasa, sunteti heirupisti, faceti ce vreti voi, dupa cum va bate vantul in ziua aia.  ce dracum ma ?

  4. calul pt dl pica in nixie din cate am vaz, si putin in bc.  ar mai trebui sa pice si in arena.  eu personal am luat 5 failuri, si la cat de `rar` l-am gasit imi venea sa turbez. pana am facut al 6-a cal de dl, a trecut cam mult timp.

     

    si itemele dark master pt dl. pica greu de tot. pt gloves am aruncat 500+ bok+5 si tot nu am gloves. 

    daca aveam sm/elf/bk/summ/mg aveam 2 seturi cred pt fiecare. 

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...