Jump to content

bodo606

Forumist
  • Posts

    90
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by bodo606

  1. 8 hours ago, Dumnezeu said:

    Am vezut ca ai jucat pe servar si ai cateva comentari pe aici, asta de care zici tu este omu care da din buzunarul lui banuti astia ca sa jucam noi http://community.igcn.mu/store/product/22-igcpremium-plus/

     

    daca nu va place de el nu mai jucati si veniti aici cu proiectele voastre https://www.linkmania.ro/forum/1725-projects/

    tajdreq

     

    39 minutes ago, ureqqe said:

    Am cerut fonduri europene pentru el . 

    Lasa.i pe astia netrecuti prin viata sa se joace . Stai ca asta nu e tot . Stii cat costa niste setari care le platesc a doua oara ? Stii cat ma costa pe luna doar sa ma injure niste nimeni ? . Eu zic sa stai in banca ta si sa lasi lumea sa se bucure de el ,ca tine  sunt multi . 

    =))))))

  2. 15 hours ago, PreaBatran said:

    a `reglat` exp in bc. altii au peste 10-15 rr , si el a facut 8k exp in bc. unde era 700-800k. asa din mers.  pai asa se face ? joc de pe primul db pe linkmania, si un server condus asa parca voit catre zid nu am vazut.  daca voi nu ma vreti, nici eu nu va vreau.   dai rr ca dubiosu` la server, raman ~30 on.... lasi cateva zile,  si tai 99.99% din exp, unde toata lumea da rr.  cum a ajuns asta sa `conduca` un server ca si linkmania ? acest incompetent ?

     

    10 hours ago, ureqqe said:

    sa vezi si alte harti nu decat bc.u si lorencia . have a good time ! 

    Urechea ascultatoare loveste din nou. Macar v-a intrebat daca sunteti de acord, a cerut si parerile playerilor. Ah stai...nu a facut asta.

  3. 46 minutes ago, Potco said:

    Baieti, nu va obligat nimeni sa donati, serios, daca chiar va vreti banii inapoi, aveti optiune la donatiile prin paypal. Va inteleg si pe voi dai intelegetil si pe el, el plateste pentru server si nu este deloc usor sa intretii, va spun din propria experienta si la mine nu a fost MU, este un server cs:go care nici macar dupa ceva bani (nu vorbesc de 50 - 100 de euro) tot nu am reusit sa il populez… So?

    Pe tine te bate limba romana grav de tot. Cum ai reusit sa ajungi moderator?

  4. 1 hour ago, cefs21 said:

    e o gluma pool asta ? de pilda eu cum pot sa votez ? lasati-o balta !

     

    si de ce ar avea cineva incredere ca de data asta o sa fie ok. sau daca ceva nu o sa fie bine iar de la capat ! eu votez un nu hotarat rr db , dar unde sa voteez ????????. nu imi place sa imi bat joc de munca mea ! cred ca minicomunitatea de aici o sa se transforme intr-o microcomunitate ! si cei care au platit ce fac ? li se a banii inapoi sau primesc acelasi nr de credite dupa rr db !!! numai initiand topicul asta cu posibila resetare a bazei de date si cred ca ati pierdut deja minim 10 oameni. 

    Stai linistit, si eu am donat si nici macar sa imi scoata suspendul la timp nu a fost in stare domnul @ureqqe. Chiar daca pana si managerul i-a spus ca nu este un suspend acordat corect 😄

  5. On 6/4/2019 at 12:16 PM, deg.vdlm said:

    fac parte din HH cu mult dinaintea ta, deci te rog mai usor cu lbj ala

    faceai parte din HH dinainte sa te nasti, adica acum 12 ani.

  6. Gold rabbit aia sunt aproape in orice harta. Nu cred ca la asta s-a referit. Mai degraba cred ca a facut o schimbare pe care el a crezut-o necesara. In ritmul asta, la urmatorul patch cred ca ne pune sa descarcam alt client cu totul, si ne trezim ca jucam pe 97d din senin.

    Pana una alta, @ureqqe binevoiesti sa ne spui mai multe detalii despre eventul asta despre care ai zis ca s-a terminat?

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...