Jump to content

Ulmann

LinkManiac
  • Posts

    112
  • Joined

  • Last visited

Posts posted by Ulmann

  1. Ca sa te lamuresc eu  , e cam asa

    Serveru e de natura lvl 400 + 400 ml +400 enchance skill.

    Se putea configura la lvl 400 reset si nu mai era problema cu nimic doar ca faceam reset la ora indif de rata de xp !

    Ori configurat la lvl 800 reset , iar prin natura jocului el considera ca daca esti peste lvl 400 faci master lvl nu lvl normal ! iar ml este 5X

  2. Acum 18 minute, ratseloP a spus:

    Luand in considerare white paper-ul cu care v-ati prezentat precum si modul in care sodomizati limba romana in mod repetat, nu inteleg cum aveti tupeul sa considerati ca ar trebui sa va ia cineva in serios. Nu are nimeni pretentia exprimarii intr-o limba romana utilizata absolut desavarsit, dar folosirea complet inadecvata a semnelor de punctuatie denota o lipsa totala de profesionalism. Puseurile de personalitate in care va dati cu fundul de pamant nu contribuie nici ele cauzei.

    My 0.084 Romanian leu.

     Cand o sa devina forumu link o ora de limba romana o sa anuntam .... ca d'astia alde tine e plin netu ( voi astia de nu aveti ce comenta ori nu va ajuta capu si o bagati cu aia cu limba si semnele de punctuatie samd ..) .

    Daca ai ceva de adaugat la postu asta care sa ajute , te rog , daca nu atunci abtine-te nu cauta atentie .

    • Upvote 1
  3. Nu stiu de ce , dar am impresia ca este un conflict de interese aici (s6 si un s12 pe duca) ... daca stii ce zic !!

     

    Eu inteleg acum ca va aveti cu damian si cu zyrot ca na a dat bani/investit in servere  ,dar nu trebuie sa taiati craca la altii care vor sa faca ceva mai bun !! 

    Iar calculand asa in cap cu 3 clase ale mele un server de 450 E + subscriptie pe luna si tools necesare pentru configurare este mai bun ( mult mult mult mai bun ) decat o licenta de 20 E pe luna .....  FACEPALM !!!!

  4. Acum 1 minut, ureqqe a spus:

    Nu stiu despre ce incredere este vorba cand eu investesc aproape 1000$ si timp sa fac un server decent , probabil incredere va inspira serverul actual de 20$ ... nu stiu ce sa spun de tecty ce face pe pm , dar mi se pare un player care isi da interesul pentru aceasta comunitate si unul dintre putinii care cunosc jocul si chiar isi doreste un server stabil

    Si eu imi doresc acelasi lucru , chiar daca tecty cateodata se exprima (in felul lui ) are dreptate ! 

    +ca putina critica nu strica la nimeni !! 

  5. din cate am citit pe IGCN serv e mai mult decat ok + mai mult suport si toolkit's (as recomanda varianta asta pentru ca ar fi mai usor pentru tehnicieni) .

    Din punct de vedere al donatiilor CREDEMA SI EU O FAC TOT DIN NOSTALGIE !!!!!! fara pretentii la nimic  Donatie = fara a primi ceva la schimb !!!!!!

    Iar adaugarea de alte sezoane sau servere aici mie personal mi se pare coplesitor pentru comunitate luand in calcul istoricul din ultimele 18 luni cu tentativele nereusite (1 bun si aia e , lumea o sa se adune inapoi in timp )

    Clar toate detaliile vor trebui discutate in prealabil !

    @Zyrot

  6. @Zyrot Daca platesti tu si detii proiectu eu zic sa iti donam tie si sa faci upgrade la pachet , ia si tu un server mai bun ! Zic si eu ca de oferit nu se ofera nimeni sa o ia de la capat cu proiectul (si sincer nu vad rostul unei noi persoane in peisaj) atata timp cat tu deja te ocupi de asta ! Ce zici ?

  7. @Damian te sfatuiesc sa faci xp 1000X sa faca luema full in max 1 sapt ca in cursul saptamanii majoritatea muncesc , iar atunci sa se testeze si clase si dmg si master lvl  samd....

    iar drop ar trebui sa fie prioritizat mai pe la urma asa cu xp-u ....

  8. neatzaaa lasa-ti vrajeala si hai la treaba ca de 4 ani astept sa joc ceva stabil pe link ..... (old memories).

    Pe langa faptul ca am jucat pe toate tentativele in ultimu timp .....!!!

  9. 3 hours ago, killy said:

    Faza buna cu lansarea noului server e ca mi-a venit cheful de Mu. Faza naspa e ca ma joc pe alt server ce nu e linkmania...dar e fun.

    Pacat...nu inteleg o chestie totusi...serverul era lansat, toate bune si frumoase, doar un miner ce trebuia exclus...si totul era bine mersi...

    Totusi dintr-o data, cum a fost descoperit minerul..."nu se mai poate"..."sunt probleme mari, nush cand reusim sa-l refacem".

    Ceva e putred in Romania.

    dap asta gndeam si eu acum cateva zile ... doar din cauza unu unu porgram acum sa stricat tot serv :-? ori nu mai ies socotelile :-? 

    ne auzim cand o sa fie deschis serv daca se mai deschide !!! sanatate la "toate lumile"

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...